♥ Klaaart

Uhh de var skönt, nu har jag lämnat in två uppgifter och väntar på feedback =) hoppas de går bra! Jag var inne på Malmborgs när jag väntade på bussen och köpte denna Vitamin chock. Har kännt mig lite så på G att bli typ förkyld + att jag nog satt lite kallt häromdagen så  stod det att den skulle stärka immunförsvaret så tänkte jag, javisst! =) goddie!
   Allt gick bra i skolan idag och imorron är jag ledig =) wehoo! Ska och sola imorron inför festen! =) man måste ju vara snygg =) eller ja så snygg de går ;) heheh



♥ Äntligen

NU har jag äntligen tid att göra en update, fast egentligen har jag ju inte de nu heller =( håller på med läxa som en galning, inte kul. Så detta fick bli ett litet mellan inlägg innan de "riktiga" kommer =) det får komma när jag har skrivit klart mina 100 sidor! Jag har lite bilder att visa =) hoppas att min bild på outfiten va ok =) jag vet att man inte ser så mycket men kanske bättre än ingen alls?

Pussinuss lovers! ♥


♥ Godmorgon

Godmorgon alla!
Detta är en snabb liten morgon update, jag ska snart gå till bussen och åka till skolan =) börjar kl 9. Jag tog en otroligt dålig bild på min outfit idag det är mina homemade jeans, en lila topp från Gina och en stickad rosa väst också den från Gina! =)
   Efter skolan ska jag hem och plugga I guess!



♥ Cool lila


♥ Plattången

Jag beställde en ny plattång i slutet på veckan från Forhair, hoppas att den kommer i början på veckan =) och hoppas att den är bra! Den fanns till REA pris också så de känndes bra att köpa den!


♥ Klippt

Heeej alla bloggläsarna!
Här kommer en bild på min nya frisyr, vet inte om ni ser någon skillnad men iaf har jag klippt lugg =) men den trilskas lite med mig, den vill inte ligga ner riktigt =( men här på bilden tycker jag nog att jag har fått till den rätt bra =) jag hoppas att den kommer bli bättre sen med den nya plattången med! Ska lägga upp bild på den senare!



♥ Fundering på hög nivå

Nu har jag kommit på något som jag verkligen undrar över, är det så att vi rent av "lurar" våran partner och går med på i princip vilket sex som helst? Jag menar om man har en pojkvän och för första gången ska ha sex med honom så vet man ju inte hur han är van vid att ha sex eftersom de sättet som han hade de med sin förra tjej behöver ju inte vara samma sätt som han har de med dig. Men då är undran om man anpassar sig efter hur den andra vill ha de bara för att göra den glad och för att de inte ska bli någon jobbig situation? Och är detta ett bra sätt verkligen?

Om ni har någon partner och tycker att ni känner igen er i detta så får ni gärna skriva en kommentar om hur de är och ifall jag kanske har fel, någonstans hoppas jag nästan att jag har de. För de vore ju hemskt om man anpassade sig på de viset. Right?

♥ Wok!

Heeej alla mina bloggisar!
Nu ikväll så gjorde vi en härligt god wok med kyckling och nudlar!


Här rör A. i grytorna!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Statistik

Godmorgon alla söta bloggläsare =) jag har sovit gott inatt men de har varit lite varmt dock. Drömde att jag träffade min körskolärare igen och han ville att jag skulle ta körkort igen för att vara säker på att jag klarade de. Men smart som jag är så kom jag ju på att fråga; "ifall jag inte klarar de denna gången så får jag väl inte behålla de andra?" och de var helt rätt. Så jag gick inte med på att göra de :P men jag fick köra honom hem igen så skulle han se om jag var en bra förare, fick dessvärre inte veta de för de kom en stor maskin utanför mitt fönster och väckte mig. =(

Idag ska jag jobba lite med skolan och ev hjälpa mormor och fixa till hennes dator, annars gör jag de på söndag =) beroende på hur de ser ut med skolan. I eftermiddag kommer A. hit =) ska bli nice som vanligt!
   Jag har lagt in en bild på min statistik men ja de är ju inte allt för många läsare men de är underbart med de få som kommer och läser =) såklart! Tack! =)


♥ Date

NU äntligen kommer min update från igår =) jag har haft lite ytterligare vajsing med datorn, musen ville inte fungera för den hade en massa störning från routern heheh, men den flyttade jag och sen flyttade jag musen så fungerade de alla tiders! =)
   Vi hade en liten date igår =) A. och jag! Vi åt på Wrap House i Lund och sen var vi och kollade på Beck - I stormens öga! Det var jättemysigt och jag har en jättemysig boyfriend!! =)

♥ Snabb update

Heellooo!
Gör en liten snabb update nu =) har fått igång den "nya" datorn nu och allt verkar fungera efter många om och men, de är skönt att de har ordnat upp sig =) såg dessvärre rätt mörkt ut ett tag, eller snarare flera gånger!

Det kommer en större update senare från hur de var igårkväll på bion =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Update

Sorry för att jag inte har gjort någon update på flera dagar, men jag har inte haft något speciellt att skriva om så jag har tagit lite paus, men ser att de är många som är inne och läser så ni är värda att få en udate =)
   Idag var jag och hämtade min mobil i Lödde =) såå otroligt skönt att ha tillbaka den! A. och jag var ju och hämtade min dator igår inne i Malmö, btw första gången jag körde där inne =) men de gick bra! Vi satte ihop den när vi kom hem och allt gick hur bra som helst men sen när vi skulle installera Windows så gick de inte så bra längre, och de visade sig att de var något fel på de ena minnet så jag har mailat med Komplett hela dagen och dom ska skicka ett nytt till mig och snälla som dom är så får jag de utan kostnad! =) Så imorron ska vi fixa till de sista med den, installationer av olika program och internet och så, sen har jag en ny dator =) wehooo! Goodie Goodie!

Läste på löpet idag att Michael Jackson blev dödad, så dom ger sig aldrig verkligen!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Shopping

HeelooOO!
Idag har jag varit och shoppat loss på Nova =) de blev dessa underbara stövlarna! Som ni kan se på bilden så är de benvärmarna som jag hade bild på i något tidigare inlägg, blev de inte super snyggt tillsammans? Tog tre varaianter på bilden så ni kunde se från lite olika vinklar och ställningar =) goodie goodie!


♥ Brother Louie

Hej alla bloggläsare!

Kan se att ni börjar öka så smått i antalet =) de är alltid lika kul att se när de kommer fler och fler! Fortsätt gärna med de =) Ni får gärna lämna lite spår efter er också så vet jag vilka ni är =)
Idag har jag varit hos A. hela dagen, åkte hit tidigt i morse. Vi har inte gjort så mycket idag. Mest kollat lite på datorn. Min har skickats iväg nu också så hoppas på den till nästa vecka! Ska bli kul med ny! =)

Vi ska nog se en Beck här ikväll =) "Det tysta skriket" blir de nog så jag uppdaterar inte mer idag. Men ni får ha en underbar fredagskväll med mycket mys! =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Presentkorts användning

Idag har jag handlat för mitt presentkkort, blev på Gina och de blev 2 toppar =) en på REA och en till ordinarie!
   Har varit i skolan idag också =) allt börjar ljusna tycker jag och de verkar roligt! =)


♥ Back to business

Sorry för den otroligt sena updaten, men idag har jag börjar skolan =) wehooo! NOT heheh jo de är faktiskt rätt kul. Jag har varit iväg hela dagen och de kommer bli likadant imorron, ska ev till A. efter skolan imorron!
   Jag läser Barnskötarutbildningen på Komvux i Lund och ska gå där nu 60veckor framåt. De är en nice klass jag har kommit i tycker jag, folket verkar helt ok =) de är skönt! Ännu inga läxor och sånt men de kommer väl så småningom kan jag tänka mig, verkar vara en del jobba själv och så och mycket uppgifter men de är kul!
   Jag beställde en dator igår btw =) en som jag ska bygga ihop själv, eller ja A. får såklart hjälpa mig, han har samma nämligen, vi byggde ju hans nu i helgen som gick. Jag får nog min någongång i nästa vecka antar jag. Ska bli kul. Så ska Ulla ärva min laptop.


♥ Presentkort!

Helllååå!
Här kommer lite sena bilder, jag tog dom i fredags när posten hade kommit med mina presentkort! =) Första presentkorten jag fick från Gratisbio, har inte användt dom ännu men dom verkar vara ett tag så de är ju ingen hurry.


♥ Snyggingen




♥ Niggerballs

Heellooo!
Sorry för den sena updaten idag men de har varit full rulle hela dagen =) A. har ju inhandlat en dator som han skulle bygga själv, så vi pillade med den hela kvällen igår + förmiddagen idag =) och sen bar de genast iväg till Entré för jag skulle kolla på en mjukisdress, men den fanns inte. Jag får aldrig någon mjukisdress =( har ni några tips på vad man kan köpa en snygg så får ni gärna tipsa!
   Sen när vi kom hem så fortsatte vi med datorn (den är igång och klar nu och jag skriver på den med ett MAC tangentbord! Riktigt nice)! sen kom vi på att de kunde vara kul att göra Morbergs "Negerbollar" så då hade vi de som ett sidoprojekt och de gick ju bra =) dom blev väldigt uppskattade! Sen kom de hem fler folk här och då skulle det fikas på dom underbara negerbollarna och sen var de dags för middag + att minstingen skulle till Malmöfestivalen så vi fick "leka" frisörer allihopa och göra honom stilig =)

Nu har vi ätit och det kom upp att man kanske skulle göra en "häftig" frisyr på A. med men jag vet inte hur de blir...om han går med på de och vi får till de kanske jag kan ta en bild och lägga upp hur de ser ut!
   Långt inlägg idag så vet inte om ni orkar läsa allt men ja de är ju upp till er =) right!?

Ha en niceieg kväll!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Shopping igen!

Helllåå!
Idag har jag varit på Nova och handlat, eller ja jag handlade bara denna smoothien som jag har på bilden =) och så lämnade jag tillbaka shortsen jag köpte på Gina häromdagen. Nu är jag hos A. och ska ha en låååång helg med honom, ska bli nice! =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Ramlösas baby

Här har vi Ramlösas bäbis, är den inte bara fööör söt!? Alldeles lagom storlek när man bara ska ha lite vatten i väskan och inte behöver ha en halv liter med sig. Väldigt praktiskt =)
   Det gick bra i stan, eller ja jag fick inte busskortet =( ska in på Måndag igen, hoppas de går bättre då!


♥ Look for today!

Med denna look ska jag snart åka in till Stan för att försöka fixa ett skolbusskort till nästa vecka, hoppas att dom hjälper mig =) annars vet jag inte vad jag ska göra. Vi hörs sen när jag kommer hem.


♥ Tattooo

Godmorgon alla!
Jag har visserligen varit godmorgon ett tag, gick upp halv 8 för de skulle komma en målare men han kom inte eftersom de regnade precis som de gjorde i måndags när han inte kunde komma och då hade jag gått upp halv 8 med =( taskigt läge. Jag ska med Ulla och Nilsen och handla sen runt 11 tror jag =) ska bli intressant och se hur de går.

Som ni ser har jag helt plötsligt fått en tattoo på den bilden :P heheh jag testade lite i photoshop och vipps så hade jag en tatuering på en bild som är tagen för länge sedan =) heheh nice! Vet inte om de blev så snyggt men de var kul att testa iaf!


♥ Shoppingen!

Heellooo!
Angående updaten på Bond så är de lite samma som igår :P jag har sett halva filmen "Man lever bara två gånger" under dagen och ev ser jag resten ikväll. Noterade även att detta är sista filmen med Sean Connery som Bond och hur konstigt kommer de inte att bli sen och se någon annan spela Bond? Nästa är ju inte alls lika snygg! ;)

Jag åkte och shoppade med mamma idag =) jag lämnade även in min mobil för den har lite problem, så nu ser jag inte den igen på vääääldigt länge! =( 
   Det jag inhandlade finns på bilderna nedan =)



♥ Spindel jakt

Update i mitt maraton: Idag har jag bara ett en HALV Bond film =(

Jag har bakat två fransbröd och gjort två pajskal till pajerna vi skulle ha ikväll och sett Days så sen blev de inte så mycket tid kvar till Bond, men hann inte längre. A. har föreslagit att vi ska se de nu ikväll....Vi har precis haft en lite spindel jakt här inne på mitt rum. Först kom de en STOOOOR på väggen och så skulle han döda den men ja de klarade han ju inte :P så den kom ner på golvet igen....och sprang fort iväg. Sen visade de sig att de fanns en till liiiiiite mindre i taket så skulle han ta den, men guess what?? de klarade han inte de heller :P så den gick också ner, men den fann vi och dödade. Sen har vi letat efter den stora hur länge som helst och nu precis så såg jag den i andra sidan av rummet vid mattan under sängen men DÅ KLARADE HAN DE!!:D:D så nu är dom båda döda!! =)

Nu får de bli slutet på BOND ändå!! annars ligger jag ju efter tills imorron =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Boktipset 2

Nu har jag ljugit för er, jag skrev i förra inlägget att de var sista för idag, men jag var bara tvungen att tipsa om denna boken. Det är ett tag sedan jag läste ut den och såg filmen men jag glömmer den aldrig. Det är helt klart bästa boken jag har läst, de är sån kärlek i den =) Jag kan varmt rekommendera den till alla!!


♥ Kvälls update

Jag lyckades se klart den tredje Bond filmen i mitt lilla maraton som jag har startat. Det var nog tack vare att mamma slutade en timme senare än vad hon hade tänkte från början, annars hade jag fått se resten imorron =) så nu kan jag börja på en helt ny då! Även denna var bra men inte alls fullt så bra som dom andra två, de tog för lång tid innan den kom igång tyckte jag. Sen var de otroooligt kass för de tog typ 10minuter för mig att starta den =/ det var någon vajsning så den spelade typ bara upp menyn hela tiden.
Hahah igår när jag skulle starta den andra filmen så pratade dom tyska, jag såg en bra bit in i filmen, ända tills Bond själv kom in och han också pratade tyska först då förstod jag att de var inställt på att dom skulle prata tyska :P heheh så de fick jag ändra =) bloooond!!

NU ska jag stänga bloggen för idag, om en timme ska jag se Beck =) goodie goodie!!

Pussinuss lovers! ♥

♥ My name is Bond, James Bond!

Jag har alla 20 Bond-filmerna men jag har aldrig tittat på dom, men nu har jag börjat och jag måste nog erkänna att dom är riktigt bra! =) Jag har ett litet Bond Maraton, ska se hur lång tid de tar att se dom hehe har typ hela denna veckan på mig men sen nästa så börjar skolan och då kan de nog bli lite svårt att kolla på tv, men jag har snart sett dessa 3 iaf, ska kolla på Goldfinger nu efter detta inlägget. Jag kan rekommendera dom andra två! Riktigt bra =)


♥ Booooring

Idag har de varit riktigt drygt, mamma har börjat jobba igen och jag har en vecka kvar av min ledighet sen börjar skolan =) ska bli så skönt att komma igång igen och ha något att göra om dagarna!! Jag kollade på Våra bästa år när de gick och sen låg jag på sängen och spelade spel i min mobil, så kul har jag de :P heheh NOT!! Och sen kom jag på att A. och jag har ju inhandlat sånt här SingStar för hur länge sen som helst men de är ingen som sjunger med de längre så tänkte jag att jag fick ju göra de....här är min låt och mina reslutat =) Gick ju bra!



Pussinuss lovers! ♥

♥ I love min nya klocka!

Är inte min nya klocka fin? Jag gillar den jättemycket. Den är liten och enkel och tar inte så stor plats på armen så de blir jobbigt att ha den där utan den känns väldigt behaglig =) Me like! ♥


♥ Go girl

Hellooo!

Förlåt mig för de långa uppehållet jag har haft men som alla gånger tidigare har jag inte känt mig så inspirerad av att skriva + att de har varit Spanien varmt dessa dagarna. Och då blir de ännu varmare om man ska ha datorn igång så har haft den igång mycket lite dessa dagarna.
   Min älskling var och kollade på Madonna i Göteborg i helgen! =)



♥ Sista inlägget för today

Hejsan!
Nu har våra gäster gått och jag är riktigt trött så jag ska bara göra detta lilla inlägget sen ska jag faktiskt ta och sova mig. Tror jag får läsa lite innan jag släcker, har inte gjort de på några dagar. Jag nördar mig på OC spelet jag har i telefonen istället, men de verkar som att jag har klarat de en gång nu, man skulle bara ordna med så dom fick gå på balen och de var ju snabbt avklarat så sen hände de liksom inte mer där. Rätt kass egentligen. Men men.
   Det gick bra med gästerna och pajerna vi hade blev goda och bra, en med köttfärs blandning och en med broccoli och ost!

Godnatt alla så hörs vi imorron!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Gårdagens outfit


♥ Piké från H&M
♥ Säckiga och förstora trekvarts från Gina (för länge sedan)

♥ Sen update, förlåt

Hej alla!
Förlåt mig för den sena uppdateringen, men de  var så mycket igår. Först var de en massa sol och sen skulle vi göra oss iordning för vi skulle till Månstorp på kvällen. Jag tog en bild på "dagens outfit" alltså på hur jag såg ut igår som jag tänkte jag skulle lägga upp =)

Idag är de sol och fint med, men de är så jobbigt att bara ligga stilla där i solen de är roligare om man gör något, är på utflykt eller cyklar eller vad som helst bara man slipper ligga i den där solstolen och bara vänta på att man ska bli brun hehe de är lidde drygt. Hur som helst så ska vi ha gäster ikväll så de blir väl ingen sen update idag heller, kan hända att de bara blir dessa som jag gör nu =( men isåfall så hörs vi ju såklart imorron!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Grattis Grattis

Förlåt igen för den sena updaten men min mamma fyller år idag så jag har inte hunnit komma till datorn innan. HÄr kommer en bild på dom goda bullarna =) tyckte dock att bilden på den utan glasyr verkade snyggare, men ja denna ser bättre ut i verkligheten iaf. A. kommer sen när han slutat på jobb och sen kommer de en annan Niisse ikväll så blir de lite festlig paj och så till dom. Annars händer de inte allt för mycket idag.
   Det skulle tydligen komma in  lite värme till oss nu i veckan, ska bli skönt med lite sol och värme. Vi har ju fått lite i sommar men långt ifrån tillräckligt tycker jag.

Hoppas ni har de bra iaf!



Pussinuss lovers! ♥

♥ Födelsedags bak

Nu kommer snart den sista plåten ut från ugnen med dessa underbaringarna, inte för att dom är underbarat goda utan för att dom är underbart fina =) nu är dom inte riktigt klara så som dom ser ut på denna bilden för de ska glasyr och strössel på också, så dom kommer bli jättefina tills imorron! Kommer med en uppdatering på hur dom ser ut när dom e klara imorron. Receptet kommer nedan.

Vaniljsnurror med blåbär

100g smör
1 1/2 dl kesella
4dl mjölk
50g jäst
1/2 tsk salt
1 1/2 dl strösocker
13-14dl vetemjöl

Fyllning
2dl vaniljkräm
2dl blåbär

Glasyr & Garnering
2dl florsocker med jordgubbssmak
1-2msk vatten
blåbär
strössel

1. Smält smöret och blanda i kesella och mjölk, värm tills degspadet är fingervarmt, ca 37grader. Smula ner jästen i en bunke och lös upp den med hjälp av degspadet. Tillsätt salt, socker och nästan allt mjöl. Arbeta degen smidig och blank. Låt jäsa över bakduk 30-40minuter.
2. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den. Kavla ut till en rektangel, ca 65 gånger 30cm.
3. Fyllning: Bred på vanlijkrämen och strö över blåbären. Rulla ihop från långsidan och skär till 36stycken bitar. Lägg bullarna i mellanstora formar på plåt och låt jäsa 20minuter under bakduk.
4. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen mellan 5-8minuter. Låt svalna under bakduk.

Lycka till!

♥ Hemma igen

Hellooo!
Nu är jag hemma igen, de gick snabbare än vad jag trodde de skulle göra. Vi köpte en torkvinda till henne som är från Ulla och Nils. Först frågade vi i Informationen var dom hade dom, så förklarade hon var vi skulle gå och vi gick dit. Men när vi kom fram till den angivna platsen så fanns de inte en torkvinda så långt man kunde se. Så fick vi fånga en annan Niisse i farten och fråga henne. Ja då säger hon att dom finns ute i Trädgårds avdelningen som ligger åt ett helt annat håll, så kan kan undra vad hon den andra tänkte på...:S

Bilden är från 08 men jag gillar den så tänkte jag skulle lägga upp den =) hehe ni som har läst min blogg från början kanske känner igen den :P

♥ Update Måndag

Godmogon bloggen och alla bloggläsare!
Just nu kommer de blir ett litet och snabbt inlägg, jag är på väg med Ulla för att inhandla den sista födelsepresenten till mamma =) hoppas hon gillar de! Så jag får skriva mer sen när jag kommer hem, vet dock inte när de blir....men vi hörs när vi hörs som alltid! =)

Pussinuss lovers! ♥


♥ Jenna Jameson


♥ Boktipset 1

Helloo!
Förlåt för den sena uppdateringen men idag har vi varit på Beachen och solat och badat, eller de var bara A. som badade. Men vi stannade inte så länge där för de var nyckelpigs invation så de var sjukt irriterande. Men de var ändå nice att få komma till stranden en dag denna sommaren iallafall! =) 

Tänkte jag skulle tipsa om denna boken till er som inte hade läst den. Jag håller på att läsa den nu, börjar närma mig slutet så jag kan säga att de är bra, ni får gärna komma med kommentarer på vad ni tyckte om den!

♥ Sooooleeen har kommit

Hej alla bloggare!
IDag har vi fått sooool =) hoppas den har kommit för att stanna! A. ska sticka nu när som helst och jag får väl sätta mig lite i solen nu när den äntligen är här, och sen ska jag sticka till Ulla och hämta bilen + att jag ska hjälpa henne med hennes nya mobil. Sen bär de av till A. igen ikväll, goodie goodie!!!

Solen here I come! =) hoppas ni också har lite sol!

Pussinuss lovers! ♥