♥ Sofi goes motorväg

Igår körde Sofi på motorväg och hon fickparkerade, hon är så duktig så!! heheh de är nice! Snart klart =)

♥ Hahah här har ni klippet när han säger de :P


♥ Hope and Glory

Har påven en rolie mösse? Hahah han den lilla Ipren liknande killen som dom visar innan Idol börjar ibland och han som gör reklamerna för Dustin Home säger så i en av sina reklamer heheh de är sååå kul att höra verkligen =).

Idag har jag varit väldigt duktig, jag började morgonen med att acceptera ett uppdrag på småbarnsavdelningen imorron här i Bjärred, så nu är de back to work. Men de ska bli kul. Sen åkte jag till Mats på körskolan och gjorde två test, de första hade jag ett fel på och den andra hade jag några mer fel men jag blev godkänd så nu har jag klarat dom första 3 faserna på första försöket =) skit kul D: Sen gick jag en lång runda nere vid havet i snön, de var jätteskönt verkligen.
   Var hemma sen på eftermiddagen och kollade lite på tv sen spelade jag Sims, snacka om att de börjar bli en massa att tänka på + att ladyn är på tjocken igen nu, och Johan är bara "småbarn" still så de kommer bli liv i luckan. Hon Pernilla startade ett företag så att hela Blomdalens befolkning började leva i vårt hus men de gick ju inte så hon fick stänga ner de =( de var lite synd men de gick ju inte att ha de så dom de var.

Sen bestämmde jag mig för att gå en sväng till vid 5 så jag gick en sväng här i Bjärred och sen hem till Ulla och satt där och väntade tills mamma kom. Sen åkte vi alla 3 till affären och jag fick en Start av Ulla =). Nu ikväll har vi kollat lite på tv och nu pratar jag med A. på msn, tänkte höra om han inte kunde telefoniren lite till mig =)?

Ha de så bra =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Nicke & Nilla!


På den tiden man tyckte dessa var de bästa barnpogrammet som fanns så spelade man in detta på ett band och såg de en massa gånger. Men de roliga nu var ju att detta var 100 år sedan så de var coolt att se de igen hahah jag e störd I know!

♥ Sicken rulle


♥ Ghost busters

Är de någon som är lite skrajsen för att de är Fredagen den 13de idag? Man tycker nog bara att de är lite fjantigt med de. Samma som allt detta med skrock och sånt, liksom de händer ju inget speciellt bara för att man lägger sina nycklar på bordet. Dessvärre så har jag en Ulla som är efter en när man gör de, hon kommer efter en och tar bort dom heheh =) tror inte heller att de händer något bara för att man går under en stege eller liknande. Dom pratade om detta på radion i morse med, och då fick dom slutsatsen att de finns faktiskt vissa som är väldigt skrockfyllda och vissa som inte bryr sig ett dugg om de, som jag tillexempel. Men jag tror att de som med allt annat; om de skulle hända något speciellt bara för att jag la mina nycklar på bordet så kommer jag nog få mig en tankeställare och kanske inte gör de igen.
   Det blev ingen hårfärgning denna gången =( fanns bara såna helt cp färger, och sen fattade man ju inte systemet dom hade lagt upp, enligt bilderna man kunde läsa på förpackningen så var man ju tvungen att ha en viss blond hårfärg från början för att kunna få en annan, kass. Nu är de säkert folk som bara skrattar för att dom vet hur de ska gå till, då får ni gärna ge mig en liten kommentar och berätta hur de är så jag kan förstå. Har lite svårt med de, heheh =)

Tomorrow är de ALLA HJÄRTANS DAG!! ♥ hehe fick ett jättefint hjärta av A.s mamma idag, de var jättefint =) så gulligt av henne att tänka på oss alla =)
Ska "fira" de hemma hos mig imorron, vi ska laga en 2rätters meny med förrätt och huvudrätt, kommer vara ett hemmabakat fuccacia bröd med västerbottenost också =). Sen blir de POPCORN till Melodifestivalen, blev aningen inspirerade av HERR STENMARCK förra veckan!! Han är nice, eller han har varit de, men tycker att han har blivit helt konstig sedan efter den där gången han rakade headet.

Nu börjar snart Let's Dance igen efter att alla dessa hästarna har sprungit klart hehe =)

Nu kommer min A. och skriver en liten rad eller 2, får vi se vad för något intellient han kommer skriva, han kommer ju inte kunna vara mer clever än vad jag är, hehe.
   "Hej och välkommen till inte min blogg! Eller kanske välkommen till mig? Jag tror ärligt talat inte att bloggande är något för mig... och det känner jag redan efter de här tre meningarna. Men jag önskar er ändå en fortsatt trevlig kväll och en mysig alla hjärtans dag imorgon! Ha de BRA!"

Ja de klarade han VÄL så bra hahah =) Puss på dig min älskling ♥

Pussinuss lovers! ♥

♥ If you don't know me by now

Världens finaste lägenhet ligger uppe på Hemnet.se men den kommer aldrig tillhöra mig =( inte denna gången den ligger uppe där iallafall. Ville såå gärna köpa den men de går ju inte, tyvärr. Den ligger under  budgivning för tillfället så någon kommer ju få den. Hade varit nice, när man ser något sånt man vill ha så börjar man liksom se sig själv i den, typ som i köket, man ser sig själv stå och laga mat i de och sen servera den där vid de fina bodet (dock ingår ju inte de men ändå).

Idag har A. varit hos mig, han kom på morgonen eller tidig förmiddag, sen gick jag med honom till bussen och sen till körkolan, jag bad Maria att ställa om testen så hon liksom nollställde de, så gjorde jag de första (Fas A) och klarade de med bara 2 fel, där ett typ var slarvfel eller jag kunde svaret egentligen. De känndes väldans bra, fick också reda på att de är nära en uppkörning och uppskrivning nu, så de känns nice! Börjar dock bli en massa nervös när man tänker på de. Man kan vara hur nervös som helst nu innan så kan man strunta i de när de är dags. Som A. sa; "Körkort till våren då!?" hihi de hade varit nice! =) Sofi hade blivit såå glad.

Har fått en besvärlig hicka här känner jag =( mindre nice.
   Ska ev. inhandla mig lite hårfärg imorron och färga mig lite, men vet inte om de är bestämmt än, kommer nog bero på vad jag hittar i affären också, finns den färgen jag har föreställt mig så kan de kanske hända att man inköper den, men man vet inte. Har ju inte gjort detta innan så vet inte om man vågar ritkigt, men som sagt så hade de varit kul att testa för att se hur de är =) för de behöver man ju inte förstöra håret. Så vi får se, kanske skriver om de imorron, och blir de någon färgning kommer de kanske en bild med heheh =)

Nu ska jag avsluta, men de verkar inte som att den tanken har slått min hicka =(

Ha de nice everybody!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Absolut Love

Läste på första sidan här att Kevin ska släppa en skiva inom kort, de låter väl trevligt...den får man nog ladda ner =) han kunde ju verkligen sjunga allt!
Håller på att kolla en massa olika kurser och program som man kan gå, har sökt till Matte B och Svenska B iallafall på Komvux. Får se om man kommer in. Måste ringa Vipan också och skälla lite på dom att mina betyg som ligger inne på studera inte stämmer och de tycker jag är lite kasst. Från att bara ha ett IG så har jag helt plötsligt 4st IG och de känns inte riiiiktigt okej tycker jag. Så  de som ligger på tapeten just nu är nog Fastighetsmäklare och sen Psykolog, men ja de kommer säkert inte bli något av de utan kommer väl bli vikarie på dagis isället och hur kul är de? Hoppas att detta körkortet snart blir klart, vilket de verkar som =) så kan jag börja som vikarie igen, och få in lite pengar som jag verkligen behöver just nu =) heheh. Tänkte på de i morse att om jag hade ringt på alla dom jobben som har kommit dom senaste veckorna i Lomma så hade jag haft en massa pengar by now, och hur nice hade inte de varit....

Funderar på att färga håret lite, ev till helgen =) men vet inte om man vågar riktigt, man vet ju inte hur man kommer att se ut heheh och när man väl har gjort de är de ju liksom lite sent att tänka på att man inte vill ha de så.

Ha de nice!

Pussinuss lovers! ♥

Like a prayer

Hahah sitter och kollar på Beck - Flickan i jordkällaren, så han som spelar Herr Beck själv; Peter Haber, ibland är han bara såå Sunes pappa, heheh =)

Iallafall, nu har jag haft sånt "långt" uppehåll igen här, men de blir så när man har en pojkvän som man är hos, så blir de liksom ingen ordning, man har annat för sig och de hinns liksom inte med. Men nu är jag back igen! Har ni missat mig?
   Idag har jag kört BSR till Annika, hahah deras hund Minna fick leta efter köttbullen som jag tappade för x antal veckor sedan och tro de eller ej men hon hittade den faktiskt, eller ja hon slickade sig om munnen när hon kom ut från bilen och ville in igen, kollade som om de skulle finnas mer så vi antog att hon hittade den =) nice!
De gick väldans bra att köra, lite hackigt i början men de trodde man var för att den inte var körd innan så den var kall + att jag inte hade kört den på ett tag nu. Men annars gick de bra =)

A. åkte hem idag, vill inte att han ska åka dessa runder en massa, vill vara med honom heeeela tiden ju =) Hoppas att vi ses snart igen.

Ha de nice alla!

Pussinuss lovers! ♥

The boys of summer

Idag hade jag ju den körtiden på "kvällen" och fick köra i Malmö faktiskt =) + att de var mörkt. De var nice! Jag klarade de alla tiders, börjar kännas väldans bra nu tycker jag med den här körningen, tycker att jag kan börja se ett slut på de. Sista med statstrafik nästa gång; Lund, och sen är de äntligen motorväg/landsväg, där jag dock redan har kört landsväg med Mats men de verkar inte ha veta. Sen finns halkan inbakad i detta med. 

Har spelat Sims med idag, såklart. Ladyn födde ungen idag med, Johan fick han heta, fick min pojke äntligen =) Men de börjar bli rätt jobbigt med alla nu, de är dom två stora och sen är de ungen nu som dom springer runt och daltar med + Killroy som dom  verkligen inte har tid med nu, man skulle alltså börjat med en lady och hunden så skulle hon lärt upp honom lidde mycket så att han inte kissade inne, eller bet på alla möbler han kom om. Och sen skulle hon raggat på en nisse och sen skulle dom knullat och skaffat en unge. Åhh jag har ju gjort allt i heeelt fel ordning, noooo!
   Annars har jag inte gjort något speciellt idag, kollade på Våra bästa år när de gick och sen har jag bränt ut och gjort om "Maria Larssons eviga ögonblick" så vi har de på den dvdn nu =). Sen var de ju dags att göra sig iordning innan man skulle till den körskolan, åkte kvart i 4 så jag skulle hinna med lite teori innan körningen.

Vi åkte till Lödde när mamma hade hämtat mig, tankade bland annat. Hon skulle köpa tyg på Panduro men de fanns inte. Hon skulle ha enfärgat mörktblått men tro inte att dom hade de, jag tycker att de är rätt kasst att dom inte har en av varje färg i enfärgat, liksom ändå Panduro är en rätt stor kedja så de borde liksom inte vara något problem med att köpa in de direkt. Men ändå så kissar dom på de, man undrar om de inte kommer in en massa folk som vill ha dessa enfärgade tygerna men som aldrig finns?

Nu får de vara it för idag =)

Pussinuss lovers! ♥

Does your mother know

Today har jag installerat alla 17 grejsen till The Sims 2, A. räknade ut att de hade kostat typ 7000:- om man skulle köpa de i affär, men som tur var har jag en ängel till boyfriend så han har laddat ner alla till mig =) nice som sören.
   A. kom redan strax efter 10 idag och han hade sin dator med sig i sin fina väska =) så vi satte upp dom bredvid varandra på storabordet och de såg rätt kul ut eftersom dom ser likadana ut....så när Ulla kom så sa hon, ska jag komma med min också, heheh. Vi åt das makaronerna med stekt falukorv till lunch, de var nice =) sen gjorde vi lite annat ;) sen skulle jag till körskolan för att läsa lite teori. Gick till Ulla efter de så åkte vi alla tre till affären och gick där, köpte fisk och sånt. BGZ var också där så Ulla fick se honom, han är såå söt! =)

Sedan jag har kommit hem så har jag bara spelat Sims, hahah sån nörd. Men de e nice ju. Hade värsta familjen innan jag installerade alla dom extra grejerna, hon ladyn var på tjocken och allt men ja den verkar inte ha följt med till detta nya så fick skapa ny. Dom fick en hund extra också hehe. Får spela med dom imorron. Dom får knulla sig lite så hon blir på smällen igen, hon hade gått rätt långt innan så de var nog precis att hon inte hann föda.

Mamma hade SemesterSvenskar på här i bakgrunden när jag satt och spelade, Johanna från "Ensam mamma söker" var med, hahah hon är ju bara för rolig, dom kom försent heeela tiden så fick ta sån taxi till hotellet för dom hade missat bussen, så säger dom såhär till taxinissen; "I can drive and you can sit i baksätet (vet inte vad de heter på engelska) and we give you 400" hahah så hon skulle köra själv för att få de billigare så kunde taxichuffören sitta där bak och åka med....smidigt.
   Verkar som hon ska vara med nästa vecka också, de var inget program vi hade sett innan men de var rätt nice så blir nog de nästa gång med heheh.

Ska kolla på "Våra bästa år" sen när mamma har spelat in klart, sen ska jag nog nanna kudden tror jag, vet dock inte hur länge hon spelar in men säkert till 10 sen varar ju de en timme så blir nog inte förrän vid 11 ändå.  Yeah!

Ha de nice alla som läser!

Pussinuss lovers! ♥

With ore without you

Helo there!
Jag har sååå ont i mitt stackars huvud, fattar inte vad de har för problem egentligen men jag tycker de är jobbigt och som jag sa till A. en dag, de är inte normalt för andra att ha ont i huvudet så som jag men när jag inte har ont i huvudet är de onormalt, har ju haft detta cp hur länge som helst nu, palla. =(

Jag hade körtid imorse kl 9.00, de var rätt nice faktiskt. Körde in till Lund, körde lite rondeller, mest vänstersväng och sen lite parkering. Han tyckte att jag helt klart hade blivit bättre. Men så när jag blev bättre på de så tappade jag tempot som jag klarade förra gången heheh, men ja man kan ju inte vara bra på allt hela tiden, visst? Han sa iallafall minst 2 gånger att de var bra när jag körde från en rondell. Jag har problem med den vänstersvängen när jag ska ligga i den yttersta filen tycker inte de känns rätt, men de är väl bara att göra som han säger för förhoppningsvis har han rätt. Sen satt jag och gjorde teori till halv 12. Bengt berättade att halkan hade blivit inställd för de var för lite elever som hade skrivit upp sig på lista, så de blir 20, 25 februari istället. Vet inte om de var bra att de sköts lite på de så jag kanske blir mer berädd, vet inte om jag är de än. Enligt honom själv är jag väl de så de ska väl inte vara några problem och dom har inte kuggat någon på halkan innan så jag hade inte tänkt bli den första heller.

Nu är snart Ingrid på väg hem så vi ska äta, kan ju hoppas att huvudvärken går över då. Tog dock en pilla nu men man vet ju inte....

Sen är de Matte ikväll och AVENYN!!! =)

Pussinuss lovers! ♥

Desperate Housewievs


How can we be lovers

Äntligen har kvällen kommit, trodde aldrig de skulle hända. Kom hem från körskolan strax efter halv 12 och då hade jag liksom absolut ingenting att göra. Jag spelade Sims ett bra tag, sen var de "Våra bästa år". Pernilla, har gift sig med en Daniel  nu och hon är gravid, vet inte hur långt hon har kommit men när magen började växa så fick hon såna "fula" underkläder och sen var jag tvungen att byta om på henne så hon fick mammakläder, dom bestod av en väldigt blommig topp hahah.
   Sen fick jag fram första boxen av Desperate Housewievs så jag har kollat på dom första 3avsnitten i eftermiddag, när jag var halvvägs i de 3dje så la jag mig ner på soffan. Som sagt hade verkligen ingenting att göra. Men jag undrar när Desperate Housewievs börjar igen på 5an, är de någon som läser detta och råkar veta de skulle gärna kunna få dela med sig av den informationen för jag vill verkligen inte missa de när de börjar =).

Nu pratar jag med A. på msn, snart dags att börja göra mat till kvällen, man måste ju äta, right?

Hörs sen!

Pussinuss lovers! ♥

Long time no see, Hej Hej

Heeeej!
Har inte skrivit sedan i torsdags nu, känns som en hel evighet sedan dess. Men känner inte att jag har haft något riktigt att skriva om, sen nu när manhaft sånt "uppehåll" så blir de liksom inte av igen känns de som. Men nu skriver jag ihop något här lite snabbt på 6min för ska kolla på Beck - Skarp läge 21 på 4an som jag sett hundra gånger, men de är helt klart den som Gunvald är roligast i av dessa nya.

Har varit med A. hela helgen, vi var på The Rocks hemmabio mässa igår, de var ju sämre än helt jävla värdelöst skulle man kunna säga, de var ju inte alls som man hade förväntat sig. Vi var där i 33min, och då hade vi gått från Bilprovningen dit och sen tillbaka igen :P hahah så de var inte såå nice. Men ja vissa grejer var ju häftiga men över lag var de rätt kass.

Nu kan jag nog inte skriva mer, måste hinna säga hejdå till en massa folk också innan jag går. Men ha de nice alla!

Pussinuss lovers! ♥