Mario

Jag spelar en massa Super Mario World på datan också^^ heheh de är ett sjukt spel, man blir helt galen när man inte klarar de! Men roligt är de =)


In Action!



Pepparkakshus crash

Hellooo!

Precis innan A. åkte hem så beslutade vi att gå iväg med vårt pepparkakshus för att ta i sönder det! Och var hör ett pepparkakshus mer hemma än i snön^^
   Vi har en stor dunge en bit bort så vi satte ner huset där och tog lite bilder på de och sedan hoppade jag på huset så de gick sönder! Det var så fint!


Before

After



Söndag

Godmorgon sötisar!

I know jag har inte uppdaterat på några dagar och de har visat sig i statistiken om inte annat. Jag har inte haft så mycket att skriva om direkt och inga bilder att lägga upp heller.

Iaf så har jag varit med älskling hela helgen ♥ och mysigt! 


Här kommer en fin bild på min frukost gröt!
Det är havregrynsgröt, äpple, russin, aprikoser och cacao^^



Closeup

Jag testade självutlösaren på min kamera =) så bara står man där och väntar på att den ska ta bilden ist för att man måste ta den själv eller ha någon annan till att ta den^^ tog två closeups på mig idag!




Här har jag håret uppsatt i en sned hästsvans =)

Nerslaget!


Vilket tycker ni att jag passar bäst i?

Friday baby

Jag var bara tvungen att ta en bild på mitt as för att visa så fint de har blivit^^ lite träning och man blir snygg igen heheh!
   I know de är en dålig bild men jag vet inte hur man ska få till de bra riktigt =(



Trist värre

Jag sa precis till mig själv; "Det är fantastiskt vad de kan vara tråkigt alltså!"

Jag har spelat Mario en massa nu men de är så svårt, jag har nämligen kommit så långt^^ så de är inte så lätt längre. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Det finns liksom inget direkt att göra =(

Ipad Video

 

Här kommer en liten video där man kan se hur Ipad fungerar och hur stor den verkligen är!


Ipad - de nya från Apple

Godmorgon!

Nu kommer Ipod Touchs uppföljare; Ipad
Det är en blandning mellan en bärbar dator och en Ipod Touch, den är så stor så den har en 10" skärm. Tycker nog att den verkar rätt häftig faktiskt. Nästan så man blir lite sugen^^ Det verkar som att den ska säljas på den svenska marknaden till sommaren! Den verkar ligga på 499dollar ca 3643:- vilket jag blev rätt förvånad över, trodde den skulle kosta mer!  

Den ska vara lika bra som Ipod Touch fast snabbare och mycket bättre, man kan ha den till e-post, internet, spel och allt som du kan ha på en vanlig dator. Så den som inte redan har en så hade de nog varit en rolig investering =)


Snöstorm

När jag stod och vispade så kunde man också se vilket crazy väder de är utanför fönstret. Nu ser man de inte alls så bra på denna bilden som de verkligen är. Men de blåser och snöar jättemycket! Värsta snöstormen^^ skönt att vara hemma!








Nya vispen

Vi har nyligen inhandlat en ny visp =) en Dualit, svart matt! Så skulle vi testa dens balongvisp genom att göra en sockerkaka. Jag lovar de gick alltså på mindre än en minut att få upp ägget tillsammans med sockret^^

Vispen vilar efter att ha gjort ett pass med sockret och äggen!
Dom jobbar väldigt bra ihop^^

Här är resultatet av den fina vispningen^^



Voddler Invite

Hellu!

En liten update om skolan, de gick bra och jag verkade klara de rätt bra =) vi var bara fyra stycken så de var väldigt avslappnat så de var bra^^

När jag kollade min mail så hade jag fått en invite från Voddler =) så installerade de dierkt, de verkar vara en del filmer men de verkar ändå inte vara så mycket som man kanske hade velat. Men tror inte de kommit igång riktigt.


Här är ett exempel på hur de skulle kunna se ut när man väljer film!
Jag hittade Saw V och de verkar som att alla dom filmerna finns =)




Onsdags redovisning/diskussion

Godmorgon sötisar^^

Precis som de står på skylten nedan så ska jag tillbaka till skolan idag =) feels like forever sedan jag var där sist. Ska bli jättekul att träffa folket igen ♥ 
   Tyvärr ska vi ha våran redovisning/diskussion idag men de kommer nog gå bra!

Vad ska ni hitta på denna kalla och snart snöiga Onsdagen? Var försiktiga om ni ska ut =)





Medverkan i tävling!

Godkväll!

Jag har precis anmält mitt intresse i en tävling hos Foki som hon har genom Betties Galleria

Jag har tidigare varit inne på hennes hemsida och sett dessa otroligt charmiga halsbanden och har varit på väg att beställa ett till mig och min älskling, men så har de inte blivit av. Men så nu när Foki hade tävlingen och man kunde vinna ett så tänkte jag att de kunde ju vara värt att ge de en chans iaf^^ hade ju varit super kul om man vann =)






Manhunter

Något stort har inträffat! Detta är första gången jag har svart nagellack, ever!! Det var rätt snyggt på korta naglar, vet inte hur de är på långa. Testar kanske de när jag får långa^^ återkommer med bild då!


Så vad tycker ni?
Ris eller ros?



Häftigaste askkoppen




Här har jag sprungit på en väldigt cool askkopp och cigarett hållare! Hade jag rökt hade jag lätt velat ha denna^^ man kan alltså låta ciggen vila i ett fördjupat hål och sen är de bara att fimpa i stekpannan =)




Ullaredskön

Heej!

Innan jag åkte så gick jag en sväng in på Ullareds hemsida för att se om de hade någon kö in till varuhuset. Jag hittade istället en annan häftig greja, dom hade live kameror uppsatta strax innan ingången. Det är heeelt dött där nu när de är så kallt!!


Inte allt för mycket rörelse om man säger så^^

Ingen milslång kö som på sommaren direkt.



Kastrullresan vs Johan Falk

Jag var bara tvungen att blogga om detta fenomen!

Jakob Eklund som spelar Johan Falk har också spelat i Kastrullresan, är det fler än jag som inte tänkte på de när man såg första Johan Falk filmen? Men sen när man kom på de så var de svårt att förstå. Det är ju två så vitt skilda roller och sen är Kastrullresan inspelad för jättelängesedan! Jag vill nog säga att de är två bra serier på olika sätt! Kastrullresan vad ju helt fantastisk när man var liten^^





Look

Hello igen!

Jag tänkte jag kunde köra en outfit idag =)


Här försöker jag mig på en pose och de ser vi ju hur de gick^^


Gina Jeans
365 sötrandig topp
lång stickad kofta från Gina


Kall dag

Goodmorning everybody!^^

Idag är jag vaken tidigt minsann, heheh det är svinkallt ute också. Enligt radion hade de inte varit såhär kallt på 23år. Vid en snabb huvuvdräkning från min del så insåg jag att jag aldrig varit med om att de är såhär kallt ever innan^^

Idag ska jag iväg till Stoff & Stil med en kompis =) de ska bli kul!!


Riktigt kallt är de idag! -13 visar tempen nu!
Har varit upp mot -16 på sina håll inatt! Stanna inne!

 


Oväntad Shoppingrunda

Hello!

Nu har Måndagsdagen gått och de börjar lida mot kväll. Det blev inget sy idag =( vi åkte till CS ist^^ där jag inhandlade lite! Och nu blir det OC maraton igen =)



Jag köpte detta linnet på MQ, tänkte man kunde ha de till sommaren!
Ovanpå bikinin ex^^


Det fanns en söt ficka på sidan^^


Märket är 365 SunShine, tycker de är så sött märke!


Gucci till högpris

Jag hittade denna fina Gucci väskan på internet nu, den finns även i rosa fast den var väldigt skrikig så hade nog blivit den svarta om man hade haft dryga 8000kr över någongång^^ vilket den kostade!


Väskan finns att hitta här



Sydag

Godmorgon bloggisar!

Idag är det tänkt att jag ska sy lite^^ de ska bli kul. Imorron måste jag nämligen förbereda mig inför seminariet på Onsdag, det är rapporten som ska redovisas.




Jag tänkte sy denna söta nyckelnalle!
Han har mina nycklar i sin mage^^ soo cute!


Källa


Kolla vad jag hittade

Godkväll mina läsare!

Kvällen börjar så smått göra sig påmind medans jag varvar OC med Super Mario^^ men så fick jag syn på något som jag tror ni MAC ägare kan vara intresserade av. Det är nämligen ett datorfodral som ser ut precis som en bok. Den passar därför utmärkt i bokhyllan och smälter in bland de andra böckerna!
   Jag måste säga att de är superhäftigt och den ser så verklig ut, hade jag haft en MAC så hade jag inte tvekat utan köpt en men jag får nöja mig med mitt MAC tangentbord^^







Källa

Semesterbilder

Hellloo!

Vad sägs om detta hotellet? Ser de inte fint ut!?



Här skulle man kunna tänka sig att spendera en tid!
Kanske med någon man tycker om^^


Söndag slappedag

Godmorgon alla söta läsare! ♥

Idag vaknade jag av att jag fick frukost på sängen av min älskling! ♥ Han är lite små krasslig så egentligen borde det vara jag som gjorde frukost till honom men jag sov som stocken^^

Det står inte så mycket på schemat för idag mer än att jag ska färdas hem från A. lite senare! Sen ska jag bara ta de lugnt hemma och pyssla lite.




Här är en till bild som jag tog igår i snön!
Ville vänta med att lägga upp den.



Lördag

Hello!

Idag har vi kört till Nova för att få rätt på de hela med min bruksanvisning till kameran, palla! Men hur som helst så skulle hon göra en ny beställning men hon kunde inte skriva ut de 170sidorna från hemsidan till mig som jag kunde ha så länge! Så nu får jag vänta i 10dagar till på att säkert få den på Finska IGEN!



Vi tog some bilder på mig när vi gick och hämtade bilen!
Är de inte fint med snöiga bilder^^


Roligt brev!

Heeej!

Nu har jag precis mailat till Bulgarien och är bara tvungen att dela med mig av vad jag skrev för de var bara fööör roligt!!

Hello!
I´m planning on taking a trip to you guys to the summer and I have a few questions. I was wondering if I rent an 2rooms apartment wich one do I get, the one with a big size bed or a one where there are two beds apart? Are there any chans that I will get an apartment with an view over the sea?
Yeah that was all I´m planning on asking you about at the time, thanks a lot för your time!
See ya!
/Fille


Pics

Vi har precis ätit middag och nu ska vi kolla lite runder på internet^^

När A. kom så passade han på att ta lite bilder på mig där jag visar delar av min outfit =)





Jag har på mig en stickad tröja från Gina Tricot
Den inhandlades till jul faktiskt


Här kommer ett speciellt smile of mine fram^^




Bruksavisning och andra brochyrer

Hellu!

När jag inhandlade min kamera så fanns de ingen bruksanvisning på Svenska och de vill man väl gärna ha tycker jag. Så nästa gång vi var och besökte Expert så berättade jag att den inte fanns någon sådan och då skulle de skicka hem en till mig =) detta skulle ta 10dagar för dom att göra, undrar vad dom gjorde under alla dom dagarna...många som inte fått sin bruksanvisning kanske^^
Men så för att komma till saken så när jag öppnade brevet idag så hade de skickat en anvisning på FINSKA!! och de var ju inte direkt de jag ville ha!



Här är den berömda Finka handboken de vill jag ska tolka!




Jag hade också för länge sedan skickat efter lite brochyrer från Dan Sukker men de behagade aldrig komma fram så de blev nog någon sorts vajsing på vägen! Men så igår så mailade jag till dom och sa att jag inte hade fått de och vad problemet var, idag kom alla mina brochyrer^^ de är ordning och reda med Dan Sukker!



Några av brochyrerna var om sommaren och allt man kan göra med bären vi har!
Här ska de syltas och saftas och bakas och grejas^^



Fredag Fredag

Idag är de äntligen Fredag, inte för att jag har haft en tuff vecka på något sätt eftersom jag har varit hemma hela veckan =) hahah

Just nu sitter jag och bloggar, men ska göra klart min rapport efter detta inlägget^^ de ska bli skönt att få de klart.
   Jag tänkte jag skulle ta upp en sak som jag har funderat på;
Vad man väger är egentligen inte de viktigast, de viktigaste är hur man ser ut!
Med detta menar jag att de spelar ingen roll om man väger över 60kg så länge man känner sig nöjd med sitt utseende. Visst kan det vara så att man är vikt fixerad och har betämmt sig att man vill väga 54kg eller kanske 64kg men så väger man egentligen 58kg respektive 68kg ist men skit i att göra någon större förändring för att gå ner dessa enstaka kg om du känner dig nöjd med hur din mage och dina lår ser ut. Jag tror att detta är något som alla tjejer mellan 15-20år borde tänka över. "Är jag nöjd med hur jag ser ut, skit i vad vågen visar"





Bilden är tagen härifrån


Ang CSN

De blev aldrig av att jag skrev hur de gick när jag pratade med skolan igår om CSN. Hehe jag antar att jag tänkte att jag fick ju reda på vad som hade hänt och sen släppte jag de, utan att blogga om de.
  
Iaf så var de skolan som hade gjort fel!
Hahah jag gick in och sökte upp denna människa som hade hand om bidragen och man försökte ju vara lite kaxig mot henne eftersom jag visste att jag hade rätt^^ finns ju ingen anledning att vara softis, right!? Hur som helst så var de som sagt skolan som hade gjort fel, de hade skrivit in fel tid på när jag läste så jag hade missat en hel kurs och iom de så blev de inte 100%, vilket jag kan tycka är lite slarvigt från skolans håll. Men ja de gick att lösa så de var ju bra iaf=)


Hemma igen

Godkväll!

Detta inlägget skulle egentligen inte finnas för jag trodde vi skulle komma hem mycket senare än vad vi gjorde. Vi har varit hemma så pass länge så jag har kunnat besvara alla frågorna i min rapport så de känns väldigt skönt^^

Så imorron är det bara slutsats och diskussion och de sista finliret sen är de klart =) Wehoo!


Vi fick en liten påse som stod på allas plats när vi kom in i lokalen.
Det fanns ett kurshäfte, en liten snackspåse och ett projekt, mycket trevligt!



Nu börjar de på riktigt

Hello

Nu är jag tillbaka från att ha varit inne på skolan och fått min handledning =) så nu är det bara att starta på RITKIGT med min rapport! Jag kommer få jobba r*ven av mig imorron under dagen och sedan resten av helgen med^^ mindre kul visserligen!

Ikväll kommer jag befinna mig i Limhamn på någon symässa^^ det ska bli kul för man kommer få ett litet paket med någon form av sy greja som man ska göra under kvällen, meee like!

Hoppas att ni får en bra Torsdagskväll så får vi höras imorron!!


Torsdags kallt

Godmorgon i de kalla och snöiga Sverige!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på några 100 timmar nu men jag var ju som sagt på Kick off för Mary Kay igår kväll och sen somnade jag efter de^^
   Sen känns de inte som att jag har så roliga inlägg att göra men jag tog en bild på min casual outfit idag som inte var den mest avancerade. Hoppas att ni inte tröttnar och lämnar mig :P hihi

Ska snart och besöka min kära skola för att få handledning och för att prata om mitt CSN för nu klyddar de aningen, dom har fått för sig att jag bara läser på 75%...JAVISST!!


Dagens outfit!


Vinterbilder 2010

Hellu!

Jag fick lust att gå ut en sväng med min kamera och ta lite snöbilder nu medans de finns någon snö =) Det har snöat typ hela dagen här^^



Här nedan följer några av de många bilderna jag tog
Detta är julgranen som vi har på gården =)


En liten buske med de stora objektivet

Egentligen en stor gran fast jag tog bilden nere vid, bakom ser man ett lite suddigt staket!


Onsdag

Goddag!

Jag är extremt seg these days! Jag lägger mig ändå ok tid men sen sover jag typ till samma tid fast 12 timmar senare men är ändå trött. Det bästa hade varit att sova i 8 timmar bara. Kommer bara bli jobbigt sen när man ska upp för att gå till skolan.

Ikväll ska jag på party för Mary Kay (sminkmärke) de ska bli spännande och se hur de kommer att bli!


Har ni sett denna Wallandern?
Jag planerar att se den nu någon kväll^^


Bokslukare

Nu var jag hemma från Biblioteket äntligen. Det är helt sjukt vad denna uppgiften vi fått är svår, känns inte som att de kommer bli så bra =( visset när man inte förstår riktigt vad man ska göra.

Nåväl, jag kommer nog snart att kolla på Days ^^ ska ringa tillbaka till min lärare nu efter halv 3 också för att få reda på hur det ser ut inför sommaren! 
  
JAG BESTÄLLDE HEM 2 BÖCKER TILL MIN NÄSTA KURS; 700:- KOSTADE DE!!!
Fatta så sjukt dyrt de är med kurslitteratur, min älskling berättade att han hade en bok som han skulle köpa som gick på nära 2000:-



Här är böckerna jag lånade på Biblioteket, om jag nu kan ha någon nytta av dom!
Skarpa lägen
Alla barn har särskilda behov
Utveckla barns emotionella och sociala kompetens


Läsa, läsa

Hej bloggisar!

Idag är det återigen läxa som gäller, jag sitter med min bok och svarar på frågorna. Nu är det inte många kvar men jag måste läsa i kapp med boken =)

Ska gå till Biblioteket senare idag också för att kunna börja på den andra uppgiften. Eller ja jag har börjat så men de är svårt med frågorna eftersom jag behöver böckerna från biblioteket^^


Inga hål

Jag är nu hemma från tandläkaren sedan en stund det visade sig att jag inte hade hål denna gången heller. Både sköterskan och tandläkaren tyckte de var väldigt fina tänder jag hade och mina visdomständer är på god väg att komma upp också =) det var skönt^^

Jag håller på att kolla på OC idag igen, tyckte jag jobbade så bra innan idag med läxorna så jag kan förtjäna lite tittande =)


Jag fick en känsla att jag ville ta en bild med snö i bakgrunden!
Här är jag på väg tilll bilen och på väg till tandläkaren^^


Tandläkaren

Jag håller på att göra mig iordning för att göra mitt årliga besök hos den berömde tandläkaren^^ not to funny!

Har aldrig riktigt gillat de där med tandläkaren men de är bättre att gå dit den tiden de tar än att han fel på tänderna ju.



Brukar inte ha några större problem med tänderna!
Egentligen skönt att få de bekräftat av de som kan =)


Läxor

Goodmogon!

Denna veckan kommer vara läxa, läxa och återigen läxa, det är iaf de som är planen^^ kan inte lova att jag kommer utesluta OC helt men på dagarna kommer jag iaf att hålla på med min läxa och sen på kvällen kan jag belöna mig med OC =)

Det var tänkt att jag skulle till Biblioteket idag men eftersom jag väntar på en nisse som ska komma och hämta ett paket som jag ska returnera så är jag tvungen att vara hemma idag. Men jag har frågor till Kirre-boken som ska besvaras så de får bli de idag ist. Målet är att bli klar med alla idag =)


Här kommer ett utkast från min datorskärm på vad jag håller på med =)
Rätt dålig bild men är man intresserad av vad de står så kan man se de^^


Goodnight

Nu tror jag att jag har sett klart på OC för idag. Är rätt trött också så ska nog gå och göra mig klar för natten och sen ska jag sova.

Imorron ska jag plugga på min rapport så jag får den klar och kan känna mig lite ledig, de hade varit skönt^^ 
   Kommer nog få sticka en sväng till Biblioteket också för att hitta lite fakta. Har dessvärre en tid hos tandläkaren imorron också, vilket jag är mindre road av.




Sooo godnatt everybody! ♥

OC maraton

Just ni sitter jag och kollar på OC, jag har fått både första och andra säsongen. Eftersom jag kom in någongång mitt i andra säsongen så hade jag noll koll på hur de hela startade och de är väldigt roligt att kunna se de nu ist =)

Hoppas att ni får en skön söndagskväll^^


Summer, Seth, Marissa och Ryan!


Middagsletande

Heeej bloggen!

I know jag har uppdaterat extremt kasst de senaste dygnet men de glädjer mig att se att ni få som läser ännu är kvar trots att jag inte skrivit ♥

Jag har precis kommit hem och kommit in och med de stängt den hemska kylan ute^^ det är sjukt kallt alltså!
   Just nu sitter jag och kollar igenom lite häften med olika maträtter för att se vad vi kan ha till lunch och middag här hemma =) det finns så mycket gott!


Jag sitter och kollar igenom dessa häftena!
Tror nog att jag ska få ihop en del gott^^



Nya väskan

Helloo people!

Nu har jag landat hos min älskling ♥

Vi var inne om på Novas område och kollade efter en kameraväska till min kamera =) 
Tro det eller ej men jag hittade en^^ väldigt nöjd med den faktiskt. Den hade ett antal finesser om man säger så!



Här nedan följer ett antal bilder på väskan^^
Såhär ser den ut!


Här har vi regnskydd för hela väskan, inbyggt!


Magband om man inte vill ha den i handen eller på axeln!


Axelband!


Här sover kameran fint mellan alla väggar som man kan sätta upp!


Det finns också en putsduk som man kan ha som skydd för kameran när den ligger i väskan =)


Super Nintendo

Visste ni att man kan spela gamla Nintendo spel och andra tv-spel på datorn i Emulatiorer? Det är faktiskt väldigt roligt att man kan spela de gamla spelen, som exempelvis Super Mario^^ det är himla kul!

Nu ska jag och A. göra oss iordning för att åka hem till honom och sedan ska vi åka till Höör ikväll =) så de kommer nog att bli lite dålig uppdatering idag med, men de kommer bilder och sånt imorron iaf.


Minns ni de inte som att de var igår man satt och spelade?
Här är jag mitt i ett hopp i Mario fast med Luigi^^


Penna

Det finns en grymt duktig såkallad konstnär som heter Jennifer Maestre som har väldens största tålamod. Detta är ingeting gämfört med ett pussel som ska läggas med flera tusen bitar.

Hon gör olika skulpturer och figurer och till sin hjälp har hon enbart pennor^^ Jag fattar inte hur det går till riktigt men de är otroligt häftigt!


Här följer ett antal exempel på de hon gjort!
Är de inte himla coolt^^


Godmorgon

Hejsan!

Har precis vaknat och ätit frukost och ska börja på lite läxa nu innan min älskling kommer till mig <3

Det blev rätt sent igår så jag skrev inget när vi kom hem =) men de kommer ju som sagt nu.

Hoppas att ni får en mysig dag och så hörs vi senare^^


Hemma igen

Hello!

Nu är vi hemma igen från alla våra ärende som skulle uträttas idag =) de är faktiskt inte slut än heller, vi ska till Lödde ikväll med!

Jag handlade lite på Ikea idag iaf, jag blev påmind om att jag faktiskt hade presentkort på Ikea. Så jag passade på att shoppa lite. Men ville ändå spara lite på de tills jag flyttar^^



Här har vi resultatet av vad jag handlade! Det kommer riktiga bilder sen när det är uppsatt^^
En hylla på väggen, två lådor i olika storlekar och ett tidningsställ att ha lite viktiga papper i =)


Svågertorp

Godmorgon bloggen!

Nu bär det snart av mot Ikea! Det ska bli skojigt att se hur de nya ser ut, man har ändå lite aningar om de^^ typ att de är sjukt stort hihi.

Sen när jag kommer hem så ska jag nog kolla lite på rapporten vi ska göra till skolan så man har koll på vad de är =)

Här är min inköpslapp =)
Undrar vad jag handlar^^


Godnatt & Ikea imorron

Nu börjar de lida mot slutet av ännu en dag. Jag funderar på att lägga mig och sova redan nu så man kommer upp lite tidigare imorron =) Vi ska åka till Ikea nämligen^^ ska blir skoj och se hur de nya vid Svågertorp ser ut!

Jag har en liten inköpslista faktiskt så får se vad man kommer hem med =) heheh det finns ju alltid något man kan köpa där!

Nya Ikea på Svågertorp!
Snacka om investering, de är typ hur stort som helst^^


Fransk 'Spider Man' som klättrar upp för New York Times

Jag såg de sjukaste för ett tag sedan på Youtube, det var en fransk kille som klättrade upp för byggnader i New York utan några linor eller någon form av skyddsnät. Jag fattar inte hur man vågar göra de, men han fastnade på väggarna precis som om han hade klister på fötterna. Helt amazing!

Det är ju liksom inte byggnader med väggar som en vanlig klättervägg utan de är helt släta väggar, det borde ju bara inte gå att göra detta. Men de är väl som de som kan klättra upp för trädstammar efter banan och allt möjligt.


Här klättrar han för fullt på New York Times!
Att folket som tittar över huvudtaget vågar titta.


Nya jackan

Nu har jag äntligen fått lite tid att göra ett inlägg^^ det har varit fullt upp sedan jag slutade skolan.
   Det gick bra på redovisningen med btw...trots att jag inte hade läst boken så kunde jag svara på frågorna som jag blev tilldelad. Så de var skönt.

Jag var precis i Lomma och hämtade min jacka som jag beställde från Wolff-Wear, men jag vet inte den kändes inte så fin som den var på bilden riktigt så ska ev lämna tillbaka den igen. =) heheh men de var fri ångerrätt så de är ju himla bra!

Jag köpte ett halsband för ett tag sedan från Cocoo!
Är det inte sött?



Redovisning

Hej people!

Nu är jag i skolan och har redovisning om boken jag skrev om tidigare. Det går rätt bra faktiskt tycker jag! Tur att jag lyckades smita iväg och göra detta inlägget!

Undrar ni hur jag lyckades? Hihi!?


Kvällsmat

Nu har vi ätit lite kvällsmat och A. har diskat så fint<3 medans jag kunde läsa lite till i min bok. Vi hade Vegeschnitzel med potatisrundlar och "festlig" kantarellsås och en god sallad. Riiiktigt gott var de faktiskt!

Jag ska få köra med bilen till skolan imorron =) wehooo! De är alltid himla nice med bil.

Den goda middagen som jag åt med min älskling <3
Undrar om detta är bra man egentligen?



Riktiga bilder

Hellu!

Nu kommer de "riktiga bilderna" på min nya frilla =) hahah de ser faktiskt likadant ut som innan bara att hon har klippt topparna så de hände inte så mycket. Men de känns skönt att ha blivit av med de slitna iaf^^


Nedan följer bilderna!


Nyklippt

Jag är nu hemma igen efter att ha varit hos frisören =) Jag tog en bild i spegeln på hur det blev men ja dels har jag en svart tröja och sen är det en extremt dålig bild så de syns typ inte...

Min älskling kommer om några minuter så ska be honom ta en bild senare ikväll som jag kan lägga upp så ni får se hur de blev =)

Inte världens bästa bild, men ni kan se min kamera iaf^^
Resultatet av min klippning!



Läsardag

Godmorgon bloggen!

Idag har jag bestämmt att jag ska ha en läsardag, klassen har fått en bok som vi ska läsa nu när vi läser kursen Psykososialt arbete! Det är nog den hemskaste boken jag har läst ever. 

"Detta är en bok som verkligen sätter spår hos dig som läsare. Kirre (som boken handlar om) kommer att ta plats i ditt huvud & framförallt i ditt hjärta. Jag tror inte man kan läsa denna boken utan att bli berörd på ett eller annat vis faktiskt . Man känner så starkt för pojken att man gärna skulle vilja hoppa in i boken & göra allting bra.
   När Lise föder sitt barn är hon fortfarande berusad. Lise är mamma till Kirre. Hon är en ung mamma och tar hand om honom relativt bra första tiden. Sålänge hon håller sig ren går det bra , men drogerna och alkoholen tar över hennes liv allt mer & Kirre blir därmed allt mer utsatt. I boken får vi följa Kirres liv, han var en frisk liten pojke då han föddes, men miljön förstör honom. Han blir allt mer trasig. Tillslut omhändertas Kirre och hamnar i en fosterfamilj, där kan äntligen pojken få känna trygghet.
   Man får följa Kirres liv i både hemmet & i skolan. Han har svårt för det mesta, han kan knappt vistas i grupp och kan definitivt inte hantera det "svarta" som han själv uttrycker sig.
   Hur gör familjen Blomberg för att Kirre ska få trygghet? Hur reagerar skolan & lärarna när det stackars trasiga barnet ställer till med "problem"?"

Som sagt så är det en väldigt rörande bok och man är glad att man har haft de så bra som man har, och man känner att man verkligen kommer göra allt för sitt barn en vacker dag <3



Boken heter Kirre och är skriven av;

Gunilla O. Wahlström


Vegetarian

Godkväll bloggen!

Jag har some news; Jag har gått och blivit lite vegetarian, igen. Äter dock kyckling och fisk så är bara halv vegetarian =)


Man behöver inte äta bara sallad och sånt trist som vegetarian!
Ser det inte frächt ut?



Cleavage Caddy

Om man har som tjej tycker att de är jobbigt att springa omkring med sin handväska i handen så varför inte göra såhär^^

Enligt det senaste modet så ska man alltså ha sin handväska i Bhn, personligen så kan jag tycka att de verkar extremt obekvämt och fult. Fast den som inte har så stora bröst sedan innan kan ju proppa sin väska full så blir de ju liiite större =)





Vårstädning i garderoben

När jag kom hem hade det börjats med att vårstäda ur garderoberna så de var bara att ge sig in i klädernas värld.

Jag slängde en hel sopsäck med kläder som jag inte använder, kläder som är för små och kläder som är svettiga^^ men de var skönt att få de lite städat så man vet vad man har för grejer =)

Här nedan kommer mitt reslutat^^


Det är otroligt vad man har kläder egentligen.
Detta är ju bara en liten del av de, men sammanfattningsvis så är det detta =)


Mot skolan

Nu är jag snart på väg till skolan. Det ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten igen, trots att de har varit skönt att vara ledig ofc så är det ändå skönt att komma in i rutinerna igen^^

Vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem =)

Avatar

Jag har inte sett denna nya film än men jag ska snart göra det med A. hade jag tänkt!
Det är tydligen en av dom mest illigalt nerladdade filmerna någonsin. Den laddades ner ca en miljon gånger på sju dagar, men samtidigt så har dom redan tjänat in 1,4 miljarder dollar på den så dom lär ju ha gått med vinst ändå! Vilken tur!^^

Filmen har blivit väldigt hyllad men själva storyn är inte helt unik eller ny precis. I själva verket var den ganska tagen faktiskt. Bl a från en gammal film som heter "Där världen är skog" från 1972. 


Filmen är av samma regissör som Titanic!
Man tror att den kan bli en liknande succé.

 


Skolstart

Godmorgon i bloggen!

Idag "börjar" jag skolan igen efter ett långt och härligt jullov ^^
Egentligen så börjar jag inte förräns på Onsdag, idag är de bara jag och en annan tjej från klassen som ska in och få lite handledning av läraren =)

Iaf jag är ju fortfarande hos A. och vi har precis ätit frukost och ska nog hoppa i duschen snart, jag blir hämtad här kl 12, nice med en ride =)

Hahah detta var den snyggaste bilden jag kunde hitta.
Jag åker dock aldrig skolbuss mera these days.

 


Söndagsdrinken

Jag satt och blev lite sugen på glass här ikväll så säger A.s lillebror att de är sjukt gott med glass och Coca-Cola, av en händelse så hade vi just de, Coca-Cola till middagen så vi tänkte att vi kunde testa att göra denna berömda drink.

Men jag kan tala om för er att de var absolut ingen höjdare, det kan hända att man ska ha i Coca-Colan först så om ni vågar testa de så gör så.

Här är resultatet av drinken.
Men som sagt så var de ingen höjdare!



Sexy boyfriend of mine

Helloooo!

Jag satt precis och kollade i min mobil på bilder och då hittade jag dessa två som jag också tog idag när vi var på Entré. Det är inne i ett av MQs omklädningsrum när min älskling provade jeans och ett linne =) är han inte väääldigt sexy;)? hih

Inlägget skulle ju visserligen kommit lite tidigare idag, men eftersom jag inte håller på med allt för många finesser så vet jag inte hur man gör för att lägga tillbaka inlägg i tiden, är det någon söt läsare <3 som har koll på detta får ni gärna meddela mig!


I en annan del av Köping

Godkväll!

Alldeles strax ska jag slå mig ner framför tvn med A. för att se på första avsnittet av Säsong 3 i En annan del av Köping =) dom är bara föör härliga!! Kolla om ni inte sett de tidigare. 

Ja dom har något slags handikapp men dom är så charmiga iaf och de är absolut inget fel på dom. Linda är ju Filip & Fredrik Filips syster så man kan ju se de lite för de också om man nu gillar han heh =)




Köpt

Här kommer bilderna på de jag köpte på Entré =)

En väska som jag har likadan röd, de var så kallat REA på den så jag var ju bara tvungen.


4par trosor fick jag med mig, de är alltid bra att ha =) ett par var på REA


Så fick det bli en topp med stora knappar också, den var till ordinarie pris! =)


Vi gjorde Entré

Helooo!

Nu är vi hemma igen från Entré, jag handlade lite på GinaTricot =) jag tänkte göra ytterligare ett inlägg där jag visar vad jag köpte! 

Här äter vi lite på BK <3

Här står jag i kö för att inhandla de fynd jag hittade på Gina =)


Ängelholm

Godmorgon från datorn denna gången!

Jag har gjort lite finjusteringar på bloggen så nu är den så gott som klar =) ska bara ha en liten underskrift också men den kommer nog att göras i eftermiddag, kväll. Vi ska nämligen åka till Entré när vi har gjort oss iordning. Ska kolla på en halsduk på Monki.

Här under följer lite bilder sedan jag var med älskling i Ängelholm i November när vi hade varit tillsammans i 3år <3


Jag tog lite tjusiga bilder med min A330 nere vid stranden, den tar fantastiska bilder =)


Detta var någon såkallad stubbe som jag hittade, kunde använda min lutande display
för att kunna stå upp och ta bilden även fast de ser ut som att man sitter ner <3


Godmorgon!

Godmorgon från sängen med A. och en mobil och ett trådlöst internet! Hörs på riktiga datorn efter frukost! pussen <3

Kväll

Godnatt i husen!

Nu blev min nya blogg äntligen klar. Har suttit med den heeela denna lördagskväll, eller snarare min älskling har gjort de! <3

Kommentera gärna vad ni gillar den!

Nu får det bli godnatt för mig, ska åka till Entré imorron med A. =) hihi

Pussinuss lovers! <3

♥ Back from julledighet!

 Hellooo!

Idag har jag varit ute på en liten snö vandring med älskling och vi hade min A330 med oss för att göra lite expriment med den =) resultatet kommer nedan!


Här är en gigantisk "julgran". A. ser inte allt för stor ut under den!
Vilket tyder på att den är
stor.


Här testar jag den otroligt häftiga funktionen med att man har en lång
slutartid när man tar en bild på ett föremål (i detta fallet en bil) som rör sig!
Då blir alltså bakgrunden suddig och föremålet skärpt, det ser ut som de går
vääldigt fort!



Närbild unden den stooora "julgranen"!