♥ Robinson

 Godnatt bloggen!

Jag har precis avslutat ytterligare ett "Robinson" spel på Blip.se, det känns som att man börjar bli lite varm i kläderna nu tycker jag! =)

Men de spelar liksom ingen roll om man har vunnit alla spelen de är sen på plankan som de hela avgörs och den kan vara lite tricky ibland måste jag nog säga.
Nu ska jag iaf gå och ta en godnatt-dusch och sen ska jag sova gott i nya lakan heeela natten =)

Om all snö ligger kvar imorron så blir det inget besök på NyaIKEA, så då tänkte jag ev baka en liten julkaka och sen gå ut och gå en sväng i de fina vintervädret! =)

Godnatt alla!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Anna Anka

Godkväll darlingar!

Just nu pågår Anna Ankas Jul på TV3.
Asså denna bruden kan snacka som ingen annan. Shiiit vad hon har åsikter alltså. 
   Jag kan nog hålla med om en del av de hon säger, men aboslut inte allt. Det är ju faktiskt så att de hon säger är till stor del sant och de vet Sverige om men de vågar inte stå upp för de som hon gör. 

Nu verkar de ju som att hon fått en del mot sig på grund av de hon tycker men alla måste ju ha sin chans att säga vad de tycker. Så Go for it Anna! 
 ♥ Julbak

 Heej snyggingar!

Idag har min älskling åkt hem <3


Det har varit julbak på gång hela dagen här hemma =) det är mysigt när man kan känna doften av de goda julkryddorna i hela huset! Då känner man verkligen att de är jul!

Jag har också gjort lite boooring läxor och känner att jag nog får fortsätta lite med de nu, det är så skönt sen när det är klart, right?

Ha en vit och härlig söndagskväll!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Hej mitt vinterland!


Såå mycket snö vi har fått i skåne de senaste dagarna alltså =)
Det är verkligen jättefint! Tyvärr så finns det en risk att de kommer
töa bort precis lagom till julaftons morgon! =(

♥ Back in bloggen

Heeej bloggen!

Förlåt mig för denna otroooligt dåliga uppdatering men jag har verkligen inte haft något att skriva om + att jag har bara struntat i bloggen, så man kan säga att den har legat nere ett tag, jag visste inte när jag kom att ta upp den igen, men de blev tydligen idag =) hi!

Som ni kan se på bilden så har jag en ny klocka =) jag är väldigt nöjd med den och jag har fått den av min Älskling i julklapp <3
   Ja vi har redan bytat juklappar och ja vi vet att de var tidigt men av olika reasons så fick de bli så! Vårt beslut!