Show me love

Imorse hade jag ställt klockan igen på 08.10 och de var inte såå jobbigt att gå upp faktiskt, de jobbiga var att jag höll på att somna framför Tvins hahah, men ja de är ju kass även om man är pigg. Dom visade alltså samma sak på 3 olika kanaler, och som dom smiskar på en alltså, helt otroligt att folk köper något. Dom har ju verkligen förmågan att få folk att vilja köpa de dom har att erbjuda. Men känns rätt påklistrat tycker jag nog.
   Sen satt jag med datorn i tvrummet och pratade med A. gjorde mig iordning och sen kollade jag på 90210 och sen bar de av till körskolan vid halv 3 typ, satt där till strax efter halv 4. Ska ju egentligen inte dit imorron men jag vill nog de iallafall, så ska se om jag kan få in de på något sätt. Ska dammsuga och lite sånt på morgonen sen måste jag göra mig iordning och åka till körskolan då sen kommer A. efter 12. Så alltså måste jag hinna med städningen innan jag åker iväg annars kommer de bli problem så får nog gå upp 8 imorron med.

När mamma kom hem så åkte vi till City Gross och handlade, hahah har ett litet fint citat som min kära Rebecka har lagt;
"Den är City Gross blå!" heheh och de var rätt kul =)

NU sitter jag och har datorn i tvrummet igen och antikrundan går på tv som mamma kollar på, snacka om att folk får pengar för sina saker som dom inte har en aning om att de är värt. Helt fantastiskt! Sen ska jag kolla på Niceiga Per Morberg kl 21.
Ha en bra kväll alla!

Pussinuss Lovers! ♥

Fuck


Just nu är allt väldigt jobbigt tycker jag,  så jag orkar inte skriva något speciellt idag.

Men jag är väldigt glad över denna bild och mitt resultat, klarade de dock i måndags tror jag så de är ju inte direkt nytt men nice är de iallafall =)

Pussinuss lovers! ♥

Trådlöst internet!!

Hahah var sån som berättade på nyheterna igår att en dam någonstans hade växlat in 2000kr i monopolpengar på en bank och fått "riktiga" pengar tillbaka sen dagen efter hade hon kommit tillbaka med 7000:- och ville växla de med men då hade dom stoppat henne. Så sa hon i radion:
- NU är de frågan om hon kommer hamna i fängelse utan att behöva passera GÅ!
hahah så skrattade Sofi en massa för de var ju jätteroligt =)

Idag har vi hållt på med den datorn och installerat en massa och pillat med den routern och sånt. Vi fick allt att fungera tillslut, men mitt Sims2 fungerar inte så de är bull, fattar inte vad den hade för problem =( hade varit nice med de, men de är nice med detta trådlösa, för nu sitter jag i soffan framför fedetvn och bloggar som en crazy. Ska se Bygglov med han Matte som jag visade bild på innan i ett annat inlägg. Om man ska tro reklamerna kommer man få se honom komma upp ur en pool med bar överkropp ojoj. Sen är de Avenyn kl 21, de är spännande nu med Roxanna och Hamza som har visat sig vara pappa till Silvia, och allt med Ulla och Greger som är bög, han är sååå äcklig. Fortesa är ju helt klart den bästa i hela programmet =) hehhe hon har så skön attityd.

De gick rätt bra på körskoloan idag, behövde inte göra "mest osedda frågor" för den sa att jag redan hade sett alla innan jag hade startat de. Så gjorde "mina svåraste frågor" 2gånger sen är de po de igen imorron

Pussinuss lovers! ♥

Bruce

Hella!
Idag har jag Simsat som  en galning med min lady, de har hänt en massa i hennes life idag kan man säga, hon har kastat ut sin roomie och sen har hon adopterat en unge och hann fylla år, köpt bil, skaffat en barnskötare och  en hemhjälp så hon slipper göra något. Hon ger dom en massa driks hela tiden så dom är helt crazy i henne nu. =)

Åkte till körskolan vid 2 för att göra ett försök på Sluttestet innan jag hade körtid 15.15, och tro de eller ej men jag klarade faktiskt de på första försöket, sen klyddade jag till de så jag var tvungen att göra de en gång till och då klarade jag de också till och med ett mer rätt än första gången. Körningen gick också jättebra, ev Malmö nästa gång =) lite scary faktiskt. De känns som att de börjar låstna lite nu tycker jag. Fick 6nya tider med idag så jag har hela februari med tider nu så snart är de nog klart med detta shitet. Ska bli nice =)

Har omformaterat datorn idag med A. de gick väldans bra, så nu håller den på med en massa uppdateringar och inställningar, sen imorron får vi installera den nya routern också för de hinns nog inte idag, A. ligger redan i sängen och sover medans jag skriver, vet inte ens om han har märkt att jag gör de... han är så söt =)
   Hörde på radion i morse att de var folk som köade till Bruces biljetter någonstans i skåne, tror nästan att de var Malmö, så ringde dom upp en Nisse som visade sig stå längst fram i kön, men han vägrade köpa en biljett till Henrik för priset +500kr, man fick tydligen bara köpa 3biljetter per man, så sa han ja men du är ju bara en, så han bara ja men jag har flickvän också, Henrik: Ja men de är ju bara 2 då hahah han fick ingen biljett, han skulle ner senare då vid 10 när biljetterna släpptes och när dom ringde han halv så var de redan 25pers i kö. Men tänkte ändå är de inte lite för att vara någon kö alls, borde de inte stå flera tusen pers där och vänta?? Liksom?

NU tror jag att de blir lite sova här faktiskt, kanske något mer, vem vet ;)? hihi
Godnatt iallafall så kanske Sofi har trådlöst och sitter och bloggar i köket eller soffan imorron, nice!

Pussisnuss lovers! ♥

Kärleken är inte blind

Tjoo!
Idag har jag övningskört till Burlöv =) de var nice men vi kom fram till att jag har ju inte lärt mig hur man gör när man parkerar så måste säga de till Bengt imorron när jag ska köra med honom, så vi övar på de, kan ju vara smart att kunna de. Men annars gick de bra, de var ju ett tag sedan jag körde nu.
   Jag köpte två toppar på H&M och sen köpte jag en Router som jag sen skulle fixa med när jag kom hem men de gick ju åt helvete, blev så förbannad, hatar när de inte fungerar som jag vill att de ska göra. Så nu ligger det nerpackat i kartongen igen I påsen så får A. fixa med de när han kommer. Tur jag har honom ♥.

Tänk så mycket krämer det finns, är de inte bara lureri allt de där egentligen. Det finns en kräm man ska ta innna man solar en man ska ta under tiden man solar och sen en efter man har solat, sen finns de alla dessa natt och dag krämer, hur vet alla krämerna att de är natt eller under min solning, jag menar hur har dom koll på när de är var så dom vet vad dom gör? Tycker de verkar konstigt :S tror vi lägger ner en massa pengar på alla dessa krämer som egentligen säkert skulle kunna gå bra att använda till både dag och nattkräm. Men ja man skulle kanske inte kunna ta en solkräm efter solen som då ska vara en sån man tar innan då kan de bli både fel och klyddigt.


Körtid imorron på körskolan, har inte kört där sedan långt innan jul. Men hoppas att de går bra ändå =) heheh

Pussinuss lovers! ♥

Brum!


Sjuk


Idag är jag sjuk så de blir inget inlägg mer än detta!
Pussninuss lovers! ♥

Knaprig klementin

Nu har äntligen A.s dator kommit till sin rätta igen, den har varit ur funktion ett tag nu så vi har fått flytta runt på lite andra datorer men nu så verkar den fungera igen =) very good!

Förrästen hade jag ju en liten nyhet, eller en jättestor; BlondinBella åkte ut från Let's Dance ikväll, hahah hon är ju kass så de var inte mer än rätt, hon tror bara att hon är så himla duktig hela tiden, och ska ha en massa grejer för att hon har blogg men de har ju faktiskt jag också så de är ju ingenting. Jag kommer gå om henne en vacker dag ska hon få se =) heheh jag kommer bli bättre än henne på denna bloggen. Och då kommer jag kanske också vara med i Let's Dance, inte för att jag kan dansa men man hade ju inte tackat nej till Da Silva heheh.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, Beck går för fullt på andra vången här =) är kanske lite sugen på den heheh, man kan ju alltid gå upp och kika lite. Nu har jag varit uppe och såg hela slutet, Gunvald är ju bara fööör nice alltså!!

Nu ska Sofi snart sova sig lite, ha de nice och ha en bra natt!

Pussinuss lovers! ♥


"När vi två blir en"


Gessle Nr. 1

Flickan I En Cole Porter Sång
Tidig söndag morgon, bara tuppen var mer vaken än jag
där han satt på sitt torn och undra om allt var som det ska
Halmstads gator dom låg tomma bredvid
Jag hade ingenting att hämta mer
Jag måste hitta henne om hon finns och andas och är...

Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Bara känna den flickan i en Cole Porter-sång
Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
- Doobie doobie dum dah, doobie doobie dum doh

Hjärnan satt mej i en Jumbo och jag landade på Kennedys mark
Ändra klockan, tog en taxi, fråga föraren om han visste var hon fanns
Han släppte av mej och sa: "Bara ta en promenad!"
Två röda läppar på 42nd Street sa: "Kom med mej, jag är den som du vill ha..."

Men jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Bara känna den flickan i en Cole Porter-sång
Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
- Doobie doobie dum dah, doobie doobie dum doh

Åker världen runt
Åker världen runt
Åååh jag älskar dej, jag älskar dej, jag älskar dej...

Kom tillbaka i november efter Rio, Rom och Rotterdam
Köper tidningar och ringer runt och läser små annonser när jag kan
Mina gator ligger kalla och grå
Det finns ingenting att tveka på
Jag måste hitta henne, henne han sjöng om i den filmen jag såg...

Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Bara känna den flickan i en Cole Porter-sång
Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
- Doobie doobie dum dah, doobie doobie dum doh

"Jag vill ha den där flickan"

Hello allihopa everybody!
Kunde inte komma in igår på internet, det var bara msn som fungerade, kunde inte ens klicka på något på skärmen =( verkar helt cp ju. Så får skriva lite nu istället =) right?

Jag är hos A. just nu och ska inte leave dom förräns på söndag, vi ska bort allihopa imorron nämligen =) åkte bussen hit, men Ingrid kommer och hämtar mig i Ullas bli på söndag så ska jag köra hem och ev ska vi och hälsa på Annika och se hur det är med henne.
  Funderade innan på hur bodyn fungerade egentligen, för jag satt och kliade mig på axeln när jag hade duschat idag och kom då att tänka på, hur kan vi känna att det kliar och hur kan de försvinna genom att vi bara kliar lite grand? Så fortsatte jag att fundera på hur kroppen fungerade i största allmänhet, tycker de verkar konstigt och inget man kan begripa sig på så de är en himla tur att kroppen vet de och kan sköta de själv =).
Vi har precis dragit lite ögonbryn på mig, första gången jag har pinsettat mig, A. gjorde det men ändå, har tyckt att de verkar göra så ont så jag har bara rakat lite när de har behövts men de verkar som att de är mycket bättre att pinsetta. Sen gjorde han de på sig själv också heheh =)

Nu vet jag inte vad vi ska göra men jag ska inte skriva mer för nu iallafall, kunde berätta att mina Simar som inte ville förlova sig innan har gjort de nu, dom har ingått partnerskap också så dom är så lyckliga så =)

Ha de bra tills vi hörs igen!

Pussinuss lovers! ♥

Dessa fonder

Åhh hatar dessa fonder som man kan sätta in pengar i, de är ju bara som man blir lurad, så tar dom ens pengar. Men å andra sidan kan de ju vara tvärt om också men tycker ändå att de är bättre att man får dom pengarna man får och sen är de bra med de!


What you mean to me, can nobody else replace

A.


ELVIS!!


The King of rock and roll forever!

In the ghetto

As the snow flies
On a cold and gray chicago mornin
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
cause if theres one thing that she dont need
Its another hungry mouth to feed
In the ghetto

People, dont you understand
The child needs a helping hand
Or hell grow to be an angry young man some day
Take a look at you and me,
Are we too blind to see,
Do we simply turn our heads
And look the other way

Well the world turns
And a hungry little boy with a runny nose
Plays in the street as the cold wind blows
In the ghetto

And his hunger burns
So he starts to roam the streets at night
And he learns how to steal
And he learns how to fight
In the ghetto

Then one night in desperation
A young man breaks away
He buys a gun, steals a car,
Tries to run, but he dont get far
And his mama cries

As a crowd gathers round an angry young man
Face down on the street with a gun in his hand
In the ghetto

As her young man dies,
On a cold and gray chicago mornin,
Another little baby child is born
In the ghetto


Playing with fire

Bilderna från Balen och Studenten kom idag äntligen så jag har klistrat in studenten idag. Det var rätt jobbigt faktiskt, men samtidigt roligt såklart men allt skulle ju komma på rätt plats, i rätt ordning och sen skulle jag ju skriva under och de skulle bli rätt och snyggt, men måste nog säga att de blev vändans bra faktiskt. Dessvärre sa mamma att det fanns inte en ända bild på henne och när jag då kollade så fanns de inte de och sen fanns det ingen bild på morfar heller så de har jag missat helt men har heller inte tänkt på de, tyvärr.
   Har som sagt varit på körskolan idag och klarade testet så de var nice, nu börjar det närma sig här tycker jag. Hälsade på Ulla på vägen hem innan jag körde in på ICA för att inhandla lite klister så jag kunde sätta fast bilderna i albumet. Det skulle komma en sån nisse och fixa med pannan idag också så Ulla kom ner vid halv 1 och sen kom han gubben strax efter 1 och det han gjorde tog typ 5minuter och han var jätteotrevlig. Sen klistrade jag för rullt och fixade med de. Fick spela in Våra bästa år när de gick så kollade på det sen när jag var klar med albumet. Följde med mamma till affären BGZ var där och han är ju bara för söt =). Nu har vi precis ätit middag.

Yes!


Idag klarade jag andra tredjedelen av repetitionen på Körskolan så nu är de bara sista kvar och den är det Sluttestet som gäller =)

Wehoo


Ouuuu duuu


"De här armarna kan säkert göra lite sköna "Nobody puts baby in the corner"-lyft på dansgolvet."
(taget ifrån Stureplan.se)

China in your hand

Tjabba tjena hallå!

Hahah vi vet ju alla att härliga Niclas Wahlgren har tagit över efter att Mojje blev lite krasslig där i Let's Dance, inget mig emot såklart ;) hihi. Hoppas det går bra för honom bara, gick ju nästan över förväntan i fredags måste jag säga, så de var nog kul både för honom och Mojje =) nice gubbs.

Idag kom jag hem ungefär vid tjugo i 10, sen SingStarade jag lite, fick tiden att gå helt enkelt. Sen skickade jag ett sms till A. och frågade om han inte ville komma till mig när han slutat i Malmö så han kom med bussen tjugo i 1. Vi åt en liten buffé till lunch som bestod av:

1. En vårulle
2. En halv, halv pizza
3. Ett kycklingspett från min Student :P hahah lidde old
4. En dansk bulle
5. En macka

Det var väldigt trevlig lunch faktiskt, de brukar vara trevligt.
   Har varit på teori på körskolan ikväll, sista lektionen, Wieee!! Sen när jag kom hem så var det Bygglov för hela slanten och sen Avenyn =) och nu sitter jag här och skriver. Men ska nog säga godnatt nu tror jag.
Ha de gött så skrivs vi igen imorron! Hoppas mina bilder kommer imorron btw så jag kan börja klistra =)

Pussinuss lovers! ♥

This is me again


Looooooking gooooooood!! Right?

Summer of 69'

Heeej! Sitter vid A.s brors dator och den är konstig på tangentbordet så jag skriver mer imorron men nu har jag tiden för inlägget iallafall =)

Ojoj vad jag ligger efter i denna bloggen nu tycker jag, blir lite dagboks effekt över de när man inte hinner skriva på kvällen så blir de bara jobbigt sen dagen efter när man måste po de igen. Men nu när jag här iallafall och kan skriva om gårdagen.

Vi bestämde oss för att köra in om på City Gross för att jag skulle handla dom där albumen, vi letade i heeela stan efter ett par men de fanns alltså inte och dom som fanns kostade nästan det dubbla så de kissade jag på. Vi skulle ju köpa blomma till Björn och Susanne med på Buketten. Det blev en orange ros och en orange/gul gerbia och sen lite grönt sånt fint, de var typ lite gräsaktigt med sånt som svajar lite, typ som vass.
   Det var väldigt trevligt hos dom, jättemysig lägenhet bodde dom i verkligen. Vi fick lax från ugnen med kokt potatis och romsås, sallad och de var jättegott alltihopa + att vi fick glass efter maten =) sen spelade vi Wii, varken A. eller jag har testat de innan så de var väldans kul, jag vann över honom i boxning hahah =) sånt skulle man haft...
Sen när vi kom hem kollade jag på 90210 som vi spelat in under kvällen och sen gick vi och la oss, de är så mysigt att sova tillsammans =)

Pussinuss lover! ♥

When I was young

Heeej!
Idag gick jag upp kvart över 8, hade ställt klocka för jag tänkte jag inte skulle ligga så länga, sover ju fan 10timmar per dygn och man blir faktiskt trött av att sova med, hehe. Så ja gick upp då och åt lite yoghurt och juice sen SingStarade jag lite men man kan väl inte säga att de gick så bra med den ringrostiga rösten där på morgonen. När jag hade tröttnat på den SingStar så började jag kolla på Skräckfilmen "Fredagen den 13de del 2" som jag spelade in i fredags =) den var rätt läskig men ändå inte.

NU fick jag precis sms från A. och han är på väg från Malmö nu så kommer han hit snart =) sen ska vi in till Lund igen, jag ska kolla på Åhléns om dom har något bra album till mina bilder, de hade varit nice om jag hade kunnat hitta något, snart kommer ju bilderna också, jag ska göra de såå fint =) heheh

Ikväll är vi bortbjudna på middag, men gör en liten uppdatering om hur de gick i stan när jag kommer hem till A. =)

Ha de nice så länge alla!

Pussinuss! ♥

Jesus Christ Superstar!


Hade varit nice att se Ola Salo i denna men de finns väl inga biljetter kvar om man inte vill åka hela landet runt för att få se den!

I don't need a man

Hellohej!
Nu är de dags för Sofi att gå och lägga sig, har precis kollat lite på Lernias hemsida för att se om de fanns några trevliga kurser man kunde läsa, hittade lite om psykologi, de hade nog varit roligt men vet inte om de passar mig kanske. Men måste komma på något att göra nu snart. 

Har spelat lite Sims2 Nightlife ikväll, min tjej som jag är har gått och blivit lite bög fast tvärt om i en tjej som heter Marissa och sen på henns önskningsmätare så stod det att hon ville förlova sig med henne så jag valde att hon skulle fråga, så visades det en liten film om när hon friar till henne med en stor fin ring, men MArissa säger NEJ och min tjej blir helt förtvivlad, stackaren =(

Nu ska jag sova ska försöka gå upp tidigt imorron så jag inte sover så många timmar, så vi hörs imorron!

Pussinuss lovers! ♥ 

08


Tänkte att jag fick lägga upp en liiiite snyggare bild på mig från den Studenten =)

Umbrella

Med risk för att ni ska tro att jag är värsta drickaren men nu har jag faktiskt ytterligare ett glas vitt, hehe blev en sladd kvar från igår så varför inte. Har precis ätit och mitt under middagen så bara släcks allt ner i hela huset och utomhus med, tur vi hade två ljus tända annars hade de blivit lite kusligt. Ringde Ulla för att höra om den hade gått hos dom med och de hade den + att hon berättade att de var en tant som hade ringt till dom och börjat sjunga grattis och hurrat för henne så Ulla bara; "vad är detta?" så hade tanten frågat om de inte var Ulla och de var det ju men de var inte Ulla hennes syster. Liksom hallå har man inte koll på sin systers telefonnummer eller vadå?

Idag har Sofi brummat med den bilen, först körde vi till Lödde och tvättade sötnosen och han blev så ren så de var knappt sant, man kunde spegla sig i honom =) de var sån was a car typ liknande grej fast de hette "Lödde biltvätt" så man la på såna poletter och den var de bara att följa de programmet så gick de från avspolning till vaxning och högglans =) de var rätt kul att göra faktiskt. Kul att se resultatet också. Sen körde jag till Söderviddninge där vi hälsade på Karin, Leif och Malin, de var också roligt och sen körde jag hem =)

Helt klart balens drottning no1


Busted


This is it

Godkväll everybody!
Nu ska jag fördriva tiden lite här medans jag väntar på att 100bilder blir uppladdade på FujiFilm till mig, det är bilder från min student och från min bal. Jag har redan framkallat 100st från varje grej men nu fick jag möjlighet att framkalla 100 till så då tar jag dom bästa ifrån varje och sen ska jag göra ett fint litet album där jag ska klistra in alla bilderna och sen sätta massa fina kommentarer till alla med silverpenna så de kommer bli såå fint!!
   Ikväll haar jag som sagt kollat på WildKids men vilken besvikelse, först fick man reda på att de bara varade en halv timme och sen ovanpå de så var heeela avsnittet bara om hur dom tog fram vilka som skulle vara med. Så de riktiga börjar först nästa vecka.
Btw så kom jag på att jag gillar nog inte Håkan Hällström heller, han skriver inte så deprimerade texter som ett visst annat band. Men i Festival så sista scenen när Lina står på bussen och Mark springer i fatt den och dom sen står och kysser varandra där bak i bussen så spelas de en Hällström låt och den är ju jättemysig.

Nu har bilderna blivit klara så nu ska dom bara skickas iväg också=) Jag ska nog gå och lägga mig när jag är klar med de är riktigt trött faktiskt.

Men alla får ha de så bra =)

Pussinuss lovers! ♥

Ford Mustang GT V8


Denna niceiga (min egen stavning) bil ska jag såå ha en vacker dag, lidde störigt att ägaren till denna goding bor i Bjärred också, ibland är de bra orättvist här i livet =(

Mine white wine


WildKids WildKids, Go WildKids

Detta är första gången jag bloggar med ett glas vitt bredvid mig, hahah låter lite fanc men de är alkoholfritt men de är alla tiders för mig så jag klagar inte =)

Nu börjar snart första programmet av WildKids!! =) sen följer Slottet efter de och sen kommer de en bloggning till innan de är dags att sova sig för kvällen, imorron blir de en massa brum brum med Ullas bil, hihi me like! =)

Pussinuss ♥


Be right back

Hoohooo, detta inlägget var nog ett extremt onödigt egentligen men jag ville nog bara kompensera lite för att de inte blev något igår och sen inget innan idag... Nu ska jag iallafall gå och steka lite kebabkött av gris :O hehe ja som ni säkert vet så äter jag ju inte nötkött eller våra kära kossor, hittade vi kebabkött av gris på City Gross färdigkryddat och allt så tänkte vi de kunde ju vara nice med de och så får även Sofi äta de =) wehooo! hahah.

Kommer flera inlägg senare, denna gången ska jag hålla vad jag lovar, men jag kan dock inte lova när, hehe

Ha de bra tills vi hörs igen!

Pussinuss my lovers! ♥

Cookie


Här is my best kaka ever, naa de var kanske inte riktigt sant men den blev väldans bra måste jag säga + att jag fick chans att använda min nya palett och den var heeelt fantstiskt, helt klart ett godkänt köp!!

I'll stand by you

Tjaa!
NU kommer de efterlängtade inlägget som skulle kommit igårkväll men de orkades inte starta upp datorn och börja sitta här och knappa som en crazy över hur kvällen blev, så vi får ta en snabb sammanfattning nu. Jag hade ju tänkt att jag skulle göra de innan idag men jag har inte kunnat komma in på blogg.se så vet inte om de har varit någon vajsing eller vad som har varit problemet, men nu är jag här iallafall =)
  Kvällen blev väldigt lyckad kan man väl säga allt gick som smort, jag fick alkoholfritt vitt vin av Becka och Nille, de var jättesött av dom =) sen fick jag skumbananer och AfterEight pastiller, nice!

Kvällens intag av mat bestod av;

1. Tacolassagne med grönsallad
2. Blåbärskakan
som jag ska scanna in en bild på efter detta inläggs slut tänkte jag så man kunde se hur den ser ut!

Sen efter maten satt vi och snackade lite som man gör these days och sen var de dags för Bet your brain, wehoo äntligen var vi lag så vi kunde spela de på riktigt, och de var faktiskt riktigt roligt bortsätt från att Nille och A. spelade skiten ur mig och Becka dom vann stort inte bara en gång utan 2! Vilka grabbar alltså! =)

Sen åkte dom hem strax innan 12, de var en väldigt nice kväll som sagt, måste ju bara tillägga att Reeeewine var på heeela kvällen och de var också väldans trevligt!!

Pussinuss lovers! ♥


Becka und I


Det var denna underbara friend of min och hennes lika underbara pojkvän som A. och jag hade glädjen att få tillbringa fredagskvällen med, Tack för den kvällen! Love ya! ♥

Mitt i stöket

Såja nu har vi bakat den kakan som för tillfället still står i ugnen, så ska den svalna lite innan man stjälper upp den på ett galler men nu har vi problemet att kakan står på gallret i ugnen så man vet inte om de hinner svalna innan kakan ska svalna på de, kanske inte sååå bra att gallret är varmt redan då...kan sätta de utanför dörren en stund kanske så blir de kallt. 
   Känner mig rätt hungrig still även fast jag åt lite flinga med banan i innan, tänkte att de nog blev lite mer mättnadskänsla om jag hade en banan i, men de vete sören som de blev, är ju hungrig igen nu som sagt. Blir ju inte mat förrän efter 7 sen så de är ju ett tag tills dess, vet inte om man skulle ta en macka kanske så man inte går och svälter ihjäl. A. kom tillslut och han hjälpte till sååå fint med den kakan, har ett litet citat från honom också btw; "vem vill inte ha mjöl överallt?"  haha ja de kan man verkligen undra. Situationen var den att jag stod uppe på en stol för att ta ner mjölet från vårat skåp så kom A. upp på den stolen också och vi vet ju alla att en stol är ju inte allt för bred så stod vi där och balanserade och jonglerade med alla dessa mjölar så sa han de:P heheh

Nu ska vi äta lite igen, typ macka och något =)

Ha de nice!
Pussinuss lovers! ♥

Are we human ore are we dancers

Nu har då målat tillbaka min hand till samma nagellack som den andra handen:P heheh jag skulle se om jag kunde måla dom som sån Fransk manikyr för typ 100de gången men jag klarar de bara inte, ett tag hade jag såna lappar som man satte på nagelen så man inte skulle måla utanför eller vad man ska säga, men de var ju nästan svårare så när dom tog slut så började jag måla de på frihand men jag får de inte att bli snyggt av någon anledning. Men så idag då hade jag bestämmt mig för att testa, så tänkte jag först att man kunde ta lite tejp och klippa till och ha som sån mall men ja de insåg jag ju sen att de skulle ju inte fungera de heller, men tog sån frys tejp som vi har och klippte till de men de gick ju inte, jag gjorde de på ena handen och de blev verkligen katastrof så jag har städat och pysslat med en hand med Fransk manikyr och en hand med vanligt nagellack på, hahah. Men så nu då har jag målat tillbaka de på den feliga handen. Fick ha en vante på mig när jag skulle ta bort de med aceton för annars hade de tagit med sig nagellack från den rätta handen och så hade jag fått måla om den också bara för att den var full med ludd och de gick ju inte.

A. har still inte kommit än, funderar på att börja på denna kak/tårtan lite nu innan han kommer så är ju den klar iallafall, vet inte riktigt, tror den skulle vara inne i ugnen rätt länge. Sen ska vi ju liksom laga den andra maten också, sen kommer Ingrid hem också mitt i allt säkert.

Btw så hade det varit himla kul att testa och gå till en sån som gör vid nagler och be den nissen att måla på sån Fransk manikyr på mina egna nagler för jag behöver inga lösa utan kan ha mina egna men eftersom jag inte klarar av att måla på de själv så kunde man ju kanske be en sån. Så kunde man få ha såna häftiga nagler en gång i livet iallafall =)

Nu hinner jag nog inte blogga mer förrän efter att gästerna har varit här så får vi se när de blir, nu ska jag gå och kissa och sen börja på grejen. Så får ni ha en bra fredagkväll för de ska jag ha! Om ni har radion på så vrid fram den på 107.0 kl 18.00 och lyssna på Reeeeewine!!

Pussinuss lovers! ♥

Only ME!


Här har vi då mig i full size, alla ni som inte vet hur jag ser ut =) jag vet att de är en kass bild men man kan inte göra så mycket mer åt saken när man är ensam och inte har någon som kan ta bilden till en, och jag har inte världens längsta armar heller heheh. NU ska jag gå och få i mig lite mat innan A. kommer.

Pussinuss lovers! ♥

Inför kvällen

Idag kommer det ett lite sent "första inlägg" men jag kan tala om att det beror på att jag har hållt på här hemma som en crazy sedan jag steg upp imorse (halv 10 =) vi ska ha gäster ikväll nämligen, så har städat en massa och nu har jag gjort mig iordning också, lägger upp en bild på mig hur jag ser ut inför kvällen i nästa inlägg!
   Sen kommer A. och vi ska fixa med maten, ska baka nice typ kak/tårta också med das blåbären som jag egentligen inte gillar eftersom man blir helt blå i hela flabben efter, men jag köpte en yoghurt på City Gross igår med blåbär i för att hinna bli lite van hahah hela den tallriken blev helt blå :P.
Ulla ska nog också snart komma tror jag, eller hon borde det iallafall, ska visa henne alla dom Tapas rätterna jag hade i den kokboken från Spanien när hon kommer =)

Får nog bli it för nu, ska sminka mig och sen ta bilden som jag kan lägga upp =)

Ha de nice tills om typ en stund då jag är back in business igen =) wiee!!

Pussinuss lovers! ♥

Persbrandt goes dra in magen så jag kommer förbi och fram


Victoria

Don't know why Tori came by

But I could see by the look in her eyes

Tori'd been driving round the town for awhile

Playing with the thought of leaving


Don't know why Tori just smiled

Mentioned something about how you were right

Must have been hard to see through the tears she was hiding

She said, I might not be seeing him soon,

Got a few things I've been waiting to do.


Hey, Tori came by

Tori came by tonight

Hey, Tori came by

She says to say goodbye


Looked outside at the car in the drive

And the suitcase on the back seat inside

She had it so she can't look out behind at the road

She said, I might not be seeing him soon,

Got a few things I've been waiting to do.


Hey, Tori came by

Tori came by tonight

Hey, Tori came by

She says to say goodbye


Don't look down

She seemed all right

You might be asking, Where is Tori tonight?

Somewhere out on the highway

I'm sure that she's fine


Ohh sole mio

Heeeej!
I'm sooo sorry att jag är aningen försenad mot vad jag lovade. Men allt bara hände efter att vi kom hem från City Gross. De skulle lagas mat, det skulle sittas vid datorn och sen har den bara krånglad heeela kvällen och hängt sig och en massa annat. Jag kollade på Guldbaggegalan ett tag också för att jag ville se när Persbrandt fick sitt pris, han har nog alldrig sett ut som en sån töffe som han gjorde där, jag menar de är i Beck filmerna som han är så sjukt snygg och i den reklamen han gjorde för Vasakronan men han var de verkligen inte där, de var synd!
   Sen laddade jag hem avsnittet av 90210 från A. ikväll och de tog en massa tid så när jag äntligen hade fått hem hela och hade packat upp filerna och ska lägga över videon i sin mapp så klipper jag ut den och sen slänger jag allt de som ligger i den tillfälliga mappen och sen när jag ska klistra in avsnittet så finns de inte på inklistring utan då kommer de bara upp en tom mapp så allt har  blivit kastat, jag blev sååå ARG!! Så ja de var bara att ladda hem igen och de tog ju lika lång tid...sen finally fick jag hem de och nu har jag precis kollat klart på de, så först nu har jag fått denna lilla tiden till att kunna skriva här för snart måste jag gå och lägga mig =(
   När jag skulle komma in på blogg.se så när jag googlade det så kom de upp en annan tjejs blogg och de var en tjej som var 17år och var redan 3barns mamma, jag tror att livet förändras något otroligt när man får barn, sen spelar de nog ingen roll vilken ålder man är i, tror att man blir vuxen i ett nafs när man  blir mamma. Både jag och min kompis instämde i att vi ville bli mammor men att de nog också var smart att vänta lite, man vill ju ha allt med den man älskar och om mitt och min älsklings förhållande håller så tror jag att vi kommer få en alldeles underbar familj tillsammans, vi är så lika på många plan och tänker lika på många saker när de gäller barn också har jag upptäckt så de hade nog varit helt fantastiskt att få ha barn med honom, tror att Johan och Emma hade blivit så söta också med våra DNA i sig =)
A. jag älskar dig jättemycket!

De gick jättebra inne i Lund med Ulla också btw =)
  På bussen in så berättade hon att på deras matlagningskurs som dom har varannan vecka så på avslutningen så skulle dom vara hemma hos han som är från Spanien och då skulle alla ta med sig varsin Tapasrätt men de visade sig att hon inte ritkigt hade koll på vad det var förnågot och viken tur att dom hade de som en meny när jag var på Stortorget för annars är jag rädd att jag inte heller hade vetat de heheh, men iallafall så skulle hon då göra en sån så ville hon att jag skulle hjälpa henne med de, alla ni som inte vet vem jag är vet ju då såklart inte att jag är utbildad till Kock så inte konstigt att hon ville ha min hjälp hahah. Jag sa då till henne att jag hade några recept på de faktiskt så hon ska få kolla på de imorron när hon kommer ner, hoppas hon hittar något bra =)

NU ska jag sova mig lite =) ha de bäst alla lovers!!
Pussinuss lovers! ♥

I love you


Här är jag och älskling på Hotell på våran 2års dag! Jag vet de ser ut som jag ska äta upp honom, men de lovar jag att inte göra, detta är då alltså innan Sofi deckade totalt hahah vilken kväll.

Every breath you take

Nu har jag precis avslutat min lunch.

Innan jag började skriva här så kollade jag min mail och då  visade dom sån video på saker som hade hänt, så var de en mamma och pappa som hade skjutit med luftgevär på sina barn och hävdade att allt var bara på skoj en lek som dom hade hittat på med barnen, hur pantad får ett barn bli att gå med på de, den äldsta var ändå 9år vet inte han att de är farligt med pistoler, men ja de är ju mest föräldrarna som är sjuka dock. Sen var de en annan nyhet också där man hade hittat en tumör i hjärnan på en nyfödd pojke så när man skulle operera honom så visade det sig att de var en fullt utvecklad fot som var i tumören.....killen hade alltså en fot inne i sitt huvud, men de var tydligen helt ofarligt och man opererade bort den som vad som helst. Men ändå lite läsktigt tycker jag nog.
   Det gick rätt bra på körskolan idag faktiskt, andra delen där på repetitionen och jag hade typ bara runt 10fel så de var helt ok.

Skulle vi se om vi kunde skriva något om Kent här nu kanske. Anledningen till att jag ville skriva något om dom var att det kom en låt med dom på radion när jag höll på att klä på mig innan; "brinn pengar brinn, du vet att de betyder någonting osv."  Liksom hallåja vad är det för otroligt deprimerande texter detta deprimerande band har egentligen, jag menar inte nog med att texterna är deprimerande utan han som sjunger som säkert inte ens heter Kent nog har universums mest deprimerande röst. Inte konstigt att ungdomar går in i de mörkas gångar när dom lyssnar på denna musik.
   Dessvärre har min tuss sjungit in en av deras sånger och den gör han bra, men de är nog för att han inte har så deprimerande röst heheh, han är så söt! =)

Dagens ilandsproblem i Bjärred: Vem ska hjälpa mig att äta upp mina två lager i min gigantiska Merci ask??

Hahha vilka problem jag har verkligen! Nu är de slut bloggat för denna gången, kommer en uppdatering senare idag, typ eftermiddag efter att jag varit inne i Lund!

Ha de bäst!!
Pussinuss lovers! ♥


Wehooo!!


Så här såg de ut på skärmen när jag klarade 1/3 av repetitionsdelen!

Listen to your heart

Nu är jag på gång till Körskolan för att läsa en massa på dessa otroligt roliga körkortsfrågorna som man av någon anledning måste lära sig. Jag har sittit fast på första repetitions delen ett bra tag nu men igår klarade jag de och då hade jag även bara 3fel så jag kan lova att Sofi blev helt fantastiskt glad när hon fixade de äntligen. NU är de bara att hoppas att de kanske går lika bra idag =)

Tänkte jag skulle prata lite om Kent i ett senare inlägg idag, kan nog bli när jag kommer hem från körkolan, har två timmar på mig då tills de bär av till Lund med buss och med Ulla =) ska hjälpa henne lite....

Nu är de en liten fin sminkning som väntar på mig i badrummet, man måste ju göra sig vacker, heheh. Säkert någon som tycker att jag inte kan göra de, eller så tycker man att jag inte behöver göra de.

This is jag in my adidas mössa som jag är så förälskad i


♥ Today is gonna be the day

Jahaa då hade man skapat denna efterlängtade blogg som alla människor har och nu har även jag fallit för frestelsen att skapa en hehe. Tycker nog att folk har gått till en viss överdrift med dessa bloggar; som vi pratade om vid matbordet för några dagar sedan så skaffar ju vissa bloggar bara för att kunna blogga som sina nyfödda barn, skriva i deras namn, liksom hallå hur verkligt verkar de egentligen, dom övervakar fan vart ända steg ungen tar och sen lägger dom upp de på sin blogg så att hela världen som kommer till de kan läsa precis vad lilla Angel gjorde kl 16.47. Vill vi verkligen kunna läsa om detta eller är det bara för att folk har fått bloggandet på hjärnan?

Kankse lite om mig själv också...
Jag heter Sofi och bor i underbart vackra Bjärred, på sommaren iallafall =) heheh. Jag har en underbar pojkvän som jag har varit tillsammans med i över 2år och vi har varit förlovade sen maj 2008, allt hände verkligen för mig 2008.
   Jag tog studenten, förlovade mig, började med mitt körkort, var tillsammans med A. i 2år. Ja nu verkar de inte som att de är så mycket men egentligen är de nog det för det är ju rätt stora saker som hände + att de säkert var en massa små saker som jag har tappat på vägen, har jag otur så finns de någon stor grej jag har glömt också heheh dock inte så bra kanske.

Vad sägs om att hålla där för idag, har ju denna cp-huvudvärken som inte riktigt vill ge med sig så kan nog vara bra att inte sitta här allt för länge heller.

Men som en sammanfattning så kan man nog säga att det var rätt kul att blogga av sig lite, kommer nog hända igen om inte redan imorron heheh....blir nog lätt att man kommer av sig lite också.

Godnatt alla glada och sov så gott så hörs vi igen imorron!!

Pusspuss lovers! ♥