♥ Kvälls update

Nu är de kvälls update som gäller, jag har bytat bilden i sidan eller snarare A. har bytat den till mig! =) Idéen var den att man skulle kunna ha en bild för varje årstid där, så nu har jag en för sommaren och sen någongång i November eller kanske redan i Oktober får jag byta till en höstlig bild istället.

Nu funderar jag nog på att bara ha en mysig fredagskväll med min boy och inte sitta här och skriva en massa, har nog inget speciellt att säga. Kan återigen säga att mina sjalar är nice =)

Ha en bra fredagskväll allihopa!

Pussinuss lovers! ♥

♥ The only ones


♥ Love


♥ All mine

Hellooo!
Nu har jag fått mina sjalar, är dom inte bara jättesnygga!?=) Kommer passa såå bra till min skinnjacka. Jag hittade dom på H&M och dom kostar 129:- styck, vilket jag inte tycker är så mycket, dom är i otroligt mysig kvalite!



Ikväll kommer ju A. och vi ska mysa en massa tillsammans =) de är så mysigt att bara vara med honom! Känns som de är jättelänge sedan vi träffades, men de är ju bara 6dagar sedan men de känns mycket längre!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Sjal

Här har vi den underbara sjalen som jag ska iväg och titta på =) visar riktig bild på den sen om jag köper den!



♥ Godmorgon

Heeej!
Jag var bara tvungen att göra ett förmiddags inlägg eftersom jag har en ny blogg =) är liiide lycklig över den! Det känns som att man får en nystart på den, de är genast mycket roligare att skriva inlägg när man vet att de blir så fint! Men jag tycker nog fortfarande att själva sidan här vi skriver inläggen inte är allt för rolig, är de inte fler som tycker de? 
   Jag ska igång och göra mig iordning är de tänkt och sen kommer Ulla efter hon varit på sundet så ska vi åka till shopping igen :P jag ska kolla på en snygg sjal på H&M och hon skulle tydligen köpa en ny mobil =) Sen kommer min älskling i sen eftermiddag, längar efter honom! Vi ska pilla lite till med bloggen då, få dom sista detaljerna att stämma. Sen är den helt klar!!

Ni får ha de så bra sålänge!
Kommentera gärna vad ni tycker om min nya blogg! =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Ny blogg!!

Nu har min nya blogg anlänt =) vad säger ni om den?

♥ IKEA och allmän shopping

Hej alla mina kära bloggläsare!
Förlåt för den sena updaten men jag har typ inte varit hemma på hela dagen, bara en snabbis i morse. Vi har varit på IKEA och sen körde vi in om Burlöv och jag köpte denna skjorta =) på IKEA köpte jag mig ett överkast som jag har längtat sååå efter att få! Det ser så mycket stilrenare ut när de inte bara ligger ett lakan där, även om sägen är bäddad så tycker jag de är snyggare med ett överkast + att jag har rensat ut lite djur som jag hade också så nu är de bara sägen it self. =) Det var värsta rean på skjortan så jag fick den för 49kr istället för 149kr nice! Efter Burlöv så körde vi till en kompis till mamma och fikade där.



Pussinuss lovers! ♥

♥ En liten titt


Här kommer en liten förhandsvisning av hur min blogg kommer att se ut sen, de är en del av en bild. Den är väldigt kass ser jag nu men den får duga tills de riktiga kommer upp =)

♥ Kingen


He takes you out and he takes you up
'cause he can show you so much
I go to bed and tomorrow again
there's a lot of work to be done

He gives you gold and he'll promise you
the whole world will be yours
I just can tell you I love you so
even though my odds are low

Chorus:
I'm not an actor I'm not a star
and I don't even have my own car
But I'm hoping so much you'll stay
that you will love me anyway

The dirty games and the neonshows
this is the world he knows
Watching the stars satisfies my soul
thinking of him makes me feel so cold

The fancy cars and the restaurants
you're just so fond of the man
Sometimes I wonder if you are blind
can't you see, he's got dirt on his mind

Chorus:
I'm not an actor I'm not a star
and I don't even have my own car...

♥ I want summer

Jag håller på att få en ny blogg sida här, vet inte riktigt när den kommer anlända men de blir nog snart =) ska bli kul att fräscha upp den lite tror de kommer bli snyggt! Det är A. som håller på att pilla med den till mig ♥

Idag har det varit fint väder, men inte kul med fint väder  när man inte har någon att vara med i de, hade varit kul att åka till stranden med älskling och ligga och steka och bada fötterna lite, hehe är nog på tok för kallt för att bada resten. Eller vad säger ni? Vad ligger badtemperaturen på i Sverige? Var och shoppade idag, fast jag köpte inget :P men jag såg att de börjar komma in höstkläder i affärerna nu, känns som att sommaren bara har blåst förbi, nästan på inte ens kommit än =( riktigt trist. Var ju iväg på Öland 5dagar men de gick också jättefort + att de inte var så fint väder så de kändes inte som sommar semester heller. =(

Pussinuss lovers! ♥

♥ Tisdag

Heellooo!
Idag har de inte hänt så mycket i Nooordins liv, vaknade inatt av att jag mådde illa, som om jag hade en stor klump i halsen som var ivägen för mig när jag skulle svälja. Sen när jag vaknade märkte jag att de var kvar. Och sen har de funnits där under hela dagen, från och till. Jag har inte hittat på så mycket alls idag, de har varit sol och fint väder dock, men jag är så frusen av mig så minsta lilla som de blåser så fryser jag :P heheh. Var med Ulla på ett ärende på förmiddagen förrästen. =)

Jag tänkte på en sak, nu när jag skulle logga in på blogg.se så sneglade jag lite på topplistan. Där stod de "**** 16 år och flyttar hemifrån" och alla dessa andra ungdomar som heter något sådant som "15 år occh gravid med tvillingar" eller "17år och trebarns mamma" Jo men visst är de en sak att deras liv ser ut som de gör men jag tycker nog att de är lite orättivst att "spela de kortet" när man skapar en blogg, klart att alla läser om de då, även jag själv gör de! Det är ju klart mer intressant att läsa om en tjej som är 15 år och precis har fått tvillingar än vad de är att läsa om en helt vanlig tjej.

Nu börjar som sagt snart skolan... ska bli nice!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Long time no see!

Hej alla bloggläsare!

Nu har jag inte uppdaterat på hur länge som helst, men eftersom de inte är så många som har besökt mig den senaste tiden så har jag inte varit så motiverad till att skriva + att jag inte har haft något intressant att skriva. Men idag såg jag att jag hade haft 4st besökare så tänkte jag att jag kunde ju vara lite snäll och skriva lite igen. =)

Jag har inte gjort så mycket sedan jag skrev sist, vi har fortfarande semester här hemma och dagarna bara springer iväg trots att man inte göra så mycket, jag kom på nu i helgen att jag börjar skolan igen om 3 veckor. Så har jag varit hemma ett helt år sedan jag slutade skolan sist. Undrar hur de kommer att bli och läsa igen, kommer jag kunna något alls efter att ha blivit en soffpotatis:P hehe. Jodå de kommer nog gå bra. =)

Ikväll är de Beck som gäller på 4an efter "Lotta på Liseberg" det skulle vara Annonsmannen ikväll verkade det som, den är bra =) Gunvald är bra i den har jag för mig heheh!! Säg någon han inte är bra i, han är dock inte lika snygg i dessa äldre som han är i dom som har kommit nu de senaste åren.

Pussinuss lovers! ♥

♥ Update från Mölle


Idag har jag varit i Höganäs och Mölle =)

♥ Bolognese

Hellu!
Nu börjar de gå mot kväll här, har precis ätit kvällsmat som blev Morbergs Lassagne som han gjorde igår =) den var riktigt god så den kan jag tipsa om, läs receptet här. Jag sitter och bloggar utan ström i datorn för de åskar en massa och ska tydligen komma ett väldigt oväder från Danmark om någon timme. Så har datorn på batteri för att kunna blogga. =) That's good!

Ska skicka iväg lite kort till framkallning också innan batteriet försvinner tänkte jag =) fick framkalla 40st gratis på "riktigt" fotopapper heheh.

Ha en bra måndags kväll alla!

Pussinuss lovers!

♥ Lidl = billig Magnum glass

Nu är vi hemma igen efter att ha varit på City Gross i Lund och sen på Lidl i Lomma. Det var på Lidl vi köpte dessa otrooooligt billiga glassarna, dom är som Magnum men snäppet liiite större. Det finns dessa tre smakerna + vanlig vanilj med choklad täcke. Den med jordgubb är vit choklad om som Magnums sån. Har dock bara smakat den översta och den var helt ok, den var inte fullt så söt som andra glassar eftersom de var mörk  choklad alltihopa.
   Har kollat på Våra bästa år med och varit hos Ulla =)




♥ Måndag

Hejsan allihopa!
Idag är de början på mammas semester, undrar vad vi ska hitta på idag. =) Tror vi skulle sticka och köpa lite mat och glass, MUMS!

Har smörjt in mitt ansikte och halsen med den här krämen också och är redan brun som en vecka i Spain, de är rätt nice att de kan bli så av en kräm tyccker jag nog! Wehoo! Helt fantastiskt eftersom jag annars har lite svårt att bli ordentligt brun av den vanliga solen så detta är ett lysande medel för mig.

Nu ska vi snart sticka ska put på lite smink också bara.

Ha de bra så hörs vi när vi hörs!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Love ya!


Här är en bild på min älskling och mig för er som undrar hur vi ser ut tillsammans =)

♥ Snapstrip


♥ Få gratis Sommarglass

Hej alla bloggläsare!

Tänkte jag skulle tipsa om denna fantastiska sida där man kan få graits glass genom att samla poäng och sen är de bara att njuta av sommaren, vilket man bäst gör med en god glass i handen! Så gå in på Sommarglass och bli medlem och börja samla poäng du också. =) Man får poäng genom att gå med i undersökningar, svara på frågor, värva nya medlemar, delta i tävlingar och om du skriver om Sommarglass i din blogg. Man måste samla ihop 65poäng för att få en glass och den är värd 23kronor. Lycka till!


♥ Sunday

Nu är de då dagen efter att jag smörjde in mig i denna fantastiska brun utan sol som jag köpte. Kan ju säga att igår kväll när jag stod och borstade tänderna var jag riktigt som en chokladkaka om benen och armarna. Fast nu i morse när jag vaknade hade de avtagit lite, fast fortfaranade ovanligt brun, de är snyggt. =)

Kan dock berätta att den smiter lite, när jag duschade och sen skulle torka mig så blev de brunt på handduken + att de var brunt på kudde jag hade legat på i natt. Hoppas att de går bort i tvätten annars kommer Loréal få ett otrevligt samtal :P heheh så får jag en årsförbrukning på Brun utan sol som smiter. Smart! Så sammanfattningsvis kan vi nog säga att vi helt klart godkänner krämen och rekommenderar den till andra +++!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Blir jag brun utan solen nu

Hej allihopa!

Nu har jag införskaffat en sån här Brun utan sol som NaztysBunny tipsade om i ett av sina inlägg =) där hade hon skrivit att den var väldigt bra och att den gav brun färg direkt man hade applicerat den. Måste säga att jag kan hålla med henne till viss del men tycker nog att jag är brunare nu efter någon timme än vad jag var sekunden efter att jag hade smörjt in den. Tyckte även att de gick åt rätt mycket när man smörjde in "hela" kroppen (armar, rygg och ben). Sen priset är ju rätt ok med tanke på resultatet. Kostade 160:- på Kicks och 159:- på H&M, jag köpte min på H&M. ;)
   Nu ska det visas lite "Mot Öland" här =)

Ni får ha en fin lördagskväll!

Pussinuss lovers! ♥


♥ P.S I Love you

Hej alla söta bloggläsare!
Var tog ni vägen egentligen, innan jag hade min lilla "blogg torka" och inte skrev på ett tag så hade jag ju upp mot 10 läsare varje dag, var blev ni av? I miss you! Hur som helst så försöker jag skriva igen, har inga bra ämnen att ta upp dock, så de är kanske inget jätteintressant för er att läsa men ändå.


Tänkte man kunde disskutera hur de är att bo i egen lägehet när man är under 20, hur fungerar de egentligen? Får man allt att gå ihop, hinner man med allt? Det ska tvättas, städas och laga mat och helst så ska man ju hinna sitta ner lite och njuta av att man har en egen lägenhet också. Men ja egentligen så borde man ju hitta svaret genom att titta på sina föräldrar, dom hinner ju så varför skulle inte jag hinna? Sen hur mycket man ska hinna beror förståss på hur intresserad man är av att ha de snyggt och ordentligt runt sig, jag tror ju att jag och A. vill ha de relativt snyggt och nice runt oss den dagen vi bestämmer oss för att flytta, men ifall caset inte är så är ju frågan rätt så lätt svarad.
   I detta köket skulle jag inte ha några som helst problem med att laga någon god middag i och sedan göra de fint igen efter mig =) när något är fint från början är de mycket lättare att vilja se de rent och snyggt igen när man är klar! Right?



Pussinuss lovers! ♥


♥ Sommaren


Jag tycker de är väldigt mysigt att sitta nere vid stranden med någon man gillar och bara titta ut över vattnet =) extra mysigt är de om solen hade lyst lite också, så de liksom glittrar lite i vattnet. Sen kan man ha en liten lunch med sig och sitta på filt och äta på den!

♥ Ingen kan mer än du kan

Tror ni inte att de är så? Eller det borde iallafall vara så. De jag kan är ju de mesta man kan kunna eftersom jag inte kan mer, sen att de finns ett snille som kan allt spelar ju ingen roll eftersom ingen kan mer än vad han/hon kan. Så varför gämföra sig med en massa andra? Lova mig att ni inte gör de!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Beckar


Nu kollar jag på denna Beck, den går på 4an och har precis börjar efter nyheterna. Detta är helt underbara filmer, beror nog på den underbara Gunvald ;) hehe. Jag sitter inne med alla dessa filmer faktiskt =) de är en del men de är nice att ha! De är rätt skönt att de kommer nya, för dessa som går nu har jag sett hundra gånger så kan dom rätt bra utantill. Vad säger ni om Herr Larsson och Inspektör Beck?

♥ Its today

Idag har de varit en rätt skojig dag, har varit på två köpcentrum ;) mee like!! Först var jag på Burlöv med mormor och morfar och sen nu ikväll var jag på Center Syd med mamma för vi skulle ha en ny bärbar telefon på OnOff. Hittade en klänning igår på Ginas hemsida som jag ville köpa men dom hade den varken på Burlöv elller Center Syd men hon i kassan trodde att dom hade de på Nova + att de inte var säkert att den hade kommit ut i butikerna än så får hoppas på Nova i slutet av veckan. =)

Ska nog se Beck - Enslingen på tv ikväll med!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Go Michael




Jag har en liten "nyhet" till att berätta om. Det står nya saker om Jacksons död varje dag på löpen ju. Det finns en del olika saker han kan ha dött av tydligen, dom spekulerar en del tycker jag. Undrar om de inte förstoras upp en massa också, hade de inte varit bättre att skriva på löpet när dom fått reda  på att han var död; "Michael Jackson död" och sen inte skriva en massa som inte är sant, utan sen när obduktionen är klar och man har svart på vitt vad han dog av så kan de komma ett löp till där obduktionsläkaren berättar vad som hände eller så väljer dom att inte berätta vad de var. De är ju bara jobbigt för "oss" som står bredvid att läsa alla dessa spekulationer i vad som kan ha hänt. Hade de varit jag eller någon annan "vanlig" människa som hade dött så hade de ju inte varit så kul om alla man kände kom med olika teorier på vad jag dog av, dessvärre är de ju så de fungerar med "oss" också bara att de inte står på första sidan på alla tidningarna. I feel sorry for you Michael! Hoppas att du har de bra nu!! ♥

Godnatt alla!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Uppsi

Vad händer med världen egentligen? Nu är det en Polsk mamma som har fått för sig att hennes dotter har kunnat bli gravid när hon badade i en pool, vet man inte att sperma inte överlever i vatten. Liksom vadå, då skulle ju först en kille ha kommit i den poolen på någon vänster och sen skulle hon ha hoppat i där direkt efter och "råkat" simma rakt in i en sån som också simmade runt och då "råkade" simma in i henne (bokstavligt) och sen lyckades hon ha ägglossning och den sperman fastna i henne och så blev hon gravid?? Asså de make no sense, hur dum får man bli egentlien? och sen säga att dottern inte har varit med några killar, de vet hon ju så lite om, right? Så Svenska folket, tänk er för när ni ska bada, bada inte när ni har ägglossning så ni blir gravida med en poolsperma ;)


♥ Söndag



Wehooo jag har införskaffat mig en "skolväska" nu när jag ska börja läsa igen, insåg att jag inte hade såå många väskor som jag kunde ha ett helt A4 i och alla dessa böcker som jag ska lägga en hel förmögenhet på. Så fick köpa en större variant så jag kunde vara lite rädd om grejerna!
   Det blev en BjörnBorg förövrigt! en väldans tjusig sådan om jag får säga de själv, det är en sån man kan ha över axeln.

Samtidigt som de ska bli otroligt spännande att börja läsa igen och kul att ha något att göra igen om dagarna och få aktivera de jag har innanför pannan så kommer de nog kännas konstigt. Men hoppas de blir roligt! =)

Nu ska jag hoppa i duschen och lukta gott!
Ha de bäst!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Marabou Sommar



Detta var alltså ingen hitt för Marabou. Jordgubbarna är frystorkade och i och med de blir dom liksom lite svampiga när man får in dom i munnen och de med den egentligen goda chokladen passar sig inte riktigt ihop, tyvärr. Det fanns inte heller så mycket jordgubbar i, vilket gjorde de hela lite mindre spännande. Vissa av bitarna hade nästan inga alls och då blev de ju som vilken annan Marabou som helst. Sammanfattningsvis kan man nog säga att efter att ha ätit några rutor så blev de liksom inte äckligt längre men de blev heller ingen 10 poängare.