♥ Feat. Blue Fox

Ojsan så länge sedan de var jag skrev här... men de har liksom bara runnit ut i sanden, känns som att man inte har haft tiden riktigt känner jag. Sen att jag typ inte gör något så har de lyckats blivit så iallafall =( but nu är jag back in business igen, men vi vet inte för hur länge hehe.

Liten körkorts uppdatering; (hade varit nice att skriva att jag hade fått de typ i torsdags eller nått, men så roligt skulle vi inte ha de =( men nästan)
Jag har iallafall gjort en "mini- uppkörning" sedan jag skrev sist och de gick bra, och nu har jag halkan på Onsdag och teorin är jag klar med så nu är de bara att vänta på att allt blir klart, sen är de dags för alla dessa uppkörningar och uppskrivsningar =) wehooo!! Sen kan Sofi glida runder i den gröna =)

Sen har de ju varit en massa Melodifestival också ju, tycker nog att alla som har gått vidare till finalen är värda de utom CAROLINA AF UGGLAS för hon är ju bara för mycket, h*tar denna människa som jag egentligen inte tror är någon människa. Men annars känns de nog över lag helt ok =) så ska bli spännande och se på lördag vem som kommer vinna. Hade kunnat hoppas på att dom som röstar kunde rösta fram någon som kanske  kunde ha en chans att vinna den stora sen istället för att bara rösta på den låten som är bra. Hade varit riktigt nice att kunna vinna igen ju =)
   Gillade feat. Red Fox!!

Ha de bra!

Pussinuss lovers! ♥