♥ Träääääd


♥ Grattis alla Mammor & Nilsen

Ojoj idag har de verkligen varit en sommardag gånger 500, riktigt fint väder har de varit hela dagen. De började med att vi satt ute och åt frukost i solen och sen solade vi en stund och efter de cyklade vi ner till havet och låg på filt i sooolen och tittade på vattnet =) de var helt klart mot bron och köpenhamn också så de var riktigt nice! Men de var sjukt mycket småkryp som flög runder på en och de var inte riktigt så nice. Jag hade mina gula shorts också och där satte dom ju sig mer än gärna på dom.

Det är ju Mors Dag också + att Nilsen fyller år så de har varit full rulle där. A. körde hem strax efter halv 1 och sen körde vi till dom.

Nu ikväll blev de lite sämre väder tycker jag, eller ja de regnar ju inte eller så men solen försvann och de blev lite svalare. Men de skulle tydligen bli ännu varmare imorron, kommer bli skönt! Vet ju inte hur de blir med jobb imorron heller men vilket fall som så kan man ju vara i solen eftersom barnen är ute. Kommer ha BSR hela dagen imorron också för Ulla är borta. Heheh

Pussinuss lovers! ♥

♥ Systemkamera

Jag vill ha en systemkamera, men dom kostar ju så sjukt mycket, och vad ska man egentligen göra för något fantastiskt med den som man inte kan göra med en annan kamera? Det har jag ingen aning om egentlign, har du?
Men ja den dagen jag har för mycket pengar över så köper jag nog en ändå :P hehe

Det gick väl bra i Robinson, de tycker väl Ellenor iallafall eftersom hon vann, men jag ville att Anna skulle vinna egentligen och av dom två ville jag att Jarmo skulle vinna men så blev de inte =(. A. var inne på min Tuch nu efter att programmet hade slutat och såg att man kunde rösta på hem man ville skulle vinna Robinson 2009 så han röstade på Jarmo även fast allt var avklarat redan, liiiite sena med att uppdatera om man säger så. Lyssnar på Kid Rock med All summer long! Helt klart 2008 års bästa sommar låt!! Man har en massa minnen till den =)

Får väl gå och roa min boyfriend lite nu och sen är de väl sova lite som gäller, är törstig också så ska nog ta och dricka något =)

Ni får ha de bäst så hörs vi imorron!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Sooool

Blir sen update idag märker jag, men de har hänt en del så de har inte funnits någon tid att skiva innan. Vi har varit på Nova, Media Markt och Miljögården och sen var de otroligt fint väder när vi kom hem så vi satt ute och solade en stund innan vi körde en runda Kubb. Nu har vi precis ätit.

Jag beställde två biljetter via internet innan också och sen var de bara att klicka på en vidare knapp så skrevs dom ut så hade man dom i handen bara 2 sekunder efter att man hade betställt dom. Helt fantastiskt vad tekniken har blivit avancerad på senare tid:P hehe de var ju inte alls så förr. Fast å andra sidan får jag ju dom på vanligt papper istället för på sånt fint som de blir om man får dom hemskickade men ja de kan ju kvitta kanske?

Tror vi ska kolla lite Robinson idag, de är ju final och allt hehe hoppas att Jarmo vinner =)

Ha de bäst!

Pussinuss lovers! ♥

♥ I want candy

Heeeeeeej!

Kass väder ute idag verkligen, så har dom lovat en massa sol och fint väder. Men vad blev det av de, ingenting...funderar på att hoppa i duschen nu och göra sig iordning. Tror de bär av till Nova sen efter de. Vet inte vad jag ska skriva mer för något nu, men jag är vaken och uppe iaf.

Kommer mera senare när jag kommer hem igen =)

Ha de bäst och håll tummarna att de fina vädret kommer till oss!!

Pussinuss lovers! ♥

♥ You could be my bodyguard!

Nu har de precis varit middag här i huset, känns lite som att man är "Berg flyttar in" fast att de inte är Berg då utan jag heheh.  Men de är trevligt att vara här så de gör inget alls =). Vi åt grillat för er som undrar.
   Vi tänkte kolla på Bodyguard nu kl 21.00.

Som ni kanske ser så har jag gjort om min sida lite grand, eller min A. hjälpe mig aningen mycket. Jag bara sa hur jag ville ha de sen var de han som gjorde de, så allt cred till honom =) pussen på dig och tack för hjälpen!!
   Tänkte jag skulle ta upp någon diskussion här men jag vet inte riktigt vad de skulle vara, de skulle mest vara för att ha lite mer att skriva men eftersom jag inte vet vad jag ska ta upp så gick de ju inte...ni har kanske någon bra idé på något ni vill ha mina åsikter på. Det kan vara ett ilandsproblem också.

Nu börjar snart tvn så får vi se om de kommer mer updates sen efter eller om de blir först imorron bitti. Är detta sista inlägget för idag så hoppas jag att ni får en fin fredags kväll, solen går ner fint här över ängen nu och de är nästan helt vindstilla så ser riktigt fint ut =) njut av de medans ni kan!

Ha de bäst!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Update

Tudels!

Nu var disken undanplockad efter lunchen och A. håller på att göra sig stilig, jag är next som ska göra de =). Det blev lite rester till lunch, fläskpannkaka och pajer från middagen igår, det var nice =). Tänkte att vi skulle se om vi kunde göra om lite på min sida, så den blir lite fräsigare, så de händer lite mer liksom. Ändra vissa biler och så. Hoppas att de lyckas, om de gör de så kommer ni se de senare :P heheh.

Nu ska jag göra mig fin med =) kanske kommer en bild på vad jag har för kläder idag med, men de kommer ingen videoupdate de får bli senare eller en annan dag till och med. Men jag lovar de kommer =).

Ha de bäst så länge!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Lunch

Heelooo!

Nu har jag tränat en massa, har blivit såå bra verkligen, NOT! de är jobbigt att vara duktig.

Det är lite lunch som står next på listan, får se vad som svängs ihop =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Mysmorgon Nr. 1

Godmorgon allihopa!
Det har visserligen varit morgon sedan 07.43 men de har inte blivit tillfälle till att skriva förräns nu. Vissa av er har säkert inte ens funderat på att stiga upp än och andra har kanske precis gått upp. Det är nog väldigt olika när folk går upp, har man ett jobb så är man så illa tvungen till att stiga upp vid en viss tid och är man ledig eller arbetslös så ligger man antingen länge eller så stiger man upp tidigt för att hinna med allt under dagen.
   Vad har ni för några tider ni stiger upp? Jobbar ni så ni måste gå upp kl 5 eller ni har turen att kunna ligga lite längre? Skriv gärna och berätta hur era morgon rutiner ser ut.

Idag är jag hos A. hela dagen och ska sova här i natt också. Vi har inte kommit igång riktigt än men de var tänkt att vi skulle träna lite idag. Det var sol och fint väder när vi gick upp men nu har de blivit helt trist så ute kan man ju inte vara :/
Ligger här och lyssnar på TheArk på Spotify, dom är nice! Salo har dock offrat sig för kulturen och blivit mindre snygg tycker jag. Han var snyggare när jag och M. var och såg dom live på Mejeriet för 100år sedan. Men alla ändras vi ju, se på Herr Stenmarck t.ex. vad har hänt med honom liksom, helt lost.

För er som undrar så gick de bra i Kristanstad igår, det var trevligt och ungdomarna är grymt duktiga, speciellt våran syntare heheh eller var de keybord :P de är svårt de där.

Nu ska jag se om vi kan hitta på något roligt här...
Ha de bäst!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Never Ever

Tjenare alla som läser denna blogg!

Håller på att lägga upp en video update på Youtube nu så den kommer snart finnas tillgänglig på bloggen för er som är intresserade.

Någon som kan svara mig på varför jeansleggings kostar så mycket, har hittat för 300:- på något ställe de är ju nästa som ett par billiga helt vanliga jeans, är de för att de är jeans tyg i dom som de blir så dyrt eller? De hade varit kul att ha såna men man vet inte om man hade blivit så snygg i dom...men man kan ju testa och se :P heheh.

Vi hörs när vi hörs!
Pussinuss lovers! ♥

♥ Handskrivet


♥ Peace love and harmoni

Nu sitter jag här och försöker komma på lite låtar som man skulle kunna ha i bilen på våran Ölands tripp, har dock inte så många bra förslag, tänkte de skulle vara lite såna typiska sommarlåtar med lite tryck i :P heheh. Om ni har några super tips får ni gärna dela med er av dom!

Jag var iväg och jobbade några timmar idag, om de kommer något imorron får jag köra dit själv =) de hade varit kul. Liksom köra med sin bil till jobbet och sen ta bilen hem igen när man hade slutat, de är ju lite coolt. Men bara för att jag har chansen till lite coolhet imorron så kommer de säkert inget. Men om jag inte får något jobb så frågade A. precis om vi skulle ses imorron, jag råkade få fram svaret lite fel genom msn, skrev "VÄL" och nu tror han att jag inte vill ses med honom.  Men alla som känner oss vet att jag alltid vill ses med min älskling, även han vet de <4. Det var en kompis till mig som sa att om de var någon som skulle vara tillsammans för alltid så var de jag och min babe, vi kommer vara tillsammans för alltid! Forever and ever Babe!

Tror detta får bli kvällens update och så hörs vi imorron, antingen efter jobb eller under dagen. Hade varit kul om jag kunde göra VideoUpdate varje dag också, behöver ju inte vara så långa men ändå =).

Ha de bäst!

Pussinuss lovers! ♥

♥ VideoUpdate


Heeej! Min första LiveUpdate ever :P

♥ This is me for today!


♥ Jeans - Gina Tricot 499:-

♥ Skor - Skopunkten 299:-

♥ Tröja - The Athlete's Foot 799:-


♥ Got a Licens to kill


♥ Long time no see, hejhej

Heelllooo!!

Nu är jag back in bussiness igen, ska försöka uppdatera varje dag som jag gjorde innan... tänkte att jag kunde göra lite videoupdates ibland också, har ett inspelat redan men hinner inte lägga upp de nu, ska iväg och handla lite mat till kvällen.

Det finns en annan update jag kan ge er, Nooordin har fått sitt efterlängtade körkort, har dock haft de sedan den 5Maj, men ändå =) sjukt glad över att jag klarade de hehe. Lägger upp en bild på hur happy jag blev:P

Ha de bäst!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Snart