♥ Liten shopping


Jag inhandlade dessa när jag var i stan, tänkte jag skulle ha dom till min
almanack...det fanns inga flikar för bokstäver när man skiver in adresser.

♥ Vitamin Well

 Goddag bloggen!

Idag har jag varit lite trött typ hela dagen. Så när jag hade slutat för dagen och var på väg till bussen stack jag in om 7Eleven och köpte mig 2st VitaminWell en Focus och en Defence =) det fungerar väldigt bra faktiskt!






Här är en bild på mig i spegel, tänkte de var ett bra sätt
att visa lite av mig + min kamera!

♥ Snöö

 Heej!

Det har varit rätt mycket idag känns det som, jag har en massa uppgifter till skolan som ska göras. Känns som att tiden bara rinner iväg utan att man hinner med.


Dagens outfit
- Jeans från Gina
- Långarmad topp från Cubus

♥ Åter Måndag!

Godmorgon allihopa!

NU är det måndag morgon igen =( det är såå fantstiskt jobbigt att stiga upp, sen när man väl är uppe så är det mycker skönare!

Jag ska få inviga mina nya kläder idag! Hi
Åker snart till Dagis men ska först göra mig klar. Ha de bäst idag så hörs vi i eftermiddag när jag har kommit hem!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Shampo

Hii glömde ju skriva vad flaskorna jag hade inhadlat var för något =) det är schamp och balsam från Syoss. Har sett de på reklamer och sån, så tänkte jag skulle testa de lite! 
  
Någon som har testat de?





♥ Söndags shopping

 Tjaa bloggen!

Idag har jag varit och shoppat IGEN! 

 Behövde lite varmare kläder nu när jag är ute med barnen en massa, det är så kallt när man inte springer runt. Så det blev ett par tärmobyxor, hi de blev på barnavdelningen i Strl. 164 =) goodie! Sen blev det ett par varma mysiga vantar också, även dom på barnavdelningen för barn mellan 10-14 år så man känner sig inte jättestor direkt, hahah! 

Ska snart se på Deperate Housewievs som jag inte fick se när det gick i veckan för våran 5a fungerade inte =(
 




♥ Some shopping

 Heej söt!

Det har inte varit så mycket update här de senaste dagarna känner jag, men jag har ju som sagt fullt upp om dagarna med de små barnen =) så är helt slut när de är kväll. Men de är jättekul att ha dom!

Idag har jag inhandlat denna kalendern på Akademibokhandeln inne i Lund! Valet föll på denna dels för att den var stilren och snygg och sen för att de var bra papper den var gjord av =) man kan ju försöka hjälpa så mycket de går! Right?

Foki ska utse vinnaren i hennes tävling senare ikväll, hoppas att jag vinner! Hade varit sjukt kul =)




♥ Deltagande i Tävling!

 Heej bloggen!

Som ni kanske redan vet så är jag flitig läsare av söta Foki och har sett att hon har en helt underbar tävling på sin blogg där man kan vinna saker från Mihi.se det hade varit jättekul att kunna vinna denna väskan som jag har lagt upp en bild på =) den är sjukt snygg! Jag bara älskar den!!

Kram på er!




♥ Singel mum

Nu beger jag mig snart mooot Tvn för att se Ensam mamma söker på Tv3. Helena är min favorit bland dom ensamma mammorna! =)



♥ New Nails

Har precis målat mina naglar =) i en lite höstaktig brun! Här får ni chansen att se vad jag har för mobile med! hi



♥ Cool picture

Här är ett test med kameran, togs i fredags hemma hos A. riktigt häftigt att man kan göra såna bilder, bilden var kanske inte den bästa men man ser själva grejen iaf =)




♥ USA


Här kommer lite fina bilder som vi har i hallen =)

♥ This is it

 Heej sötisar!

Jag var och såg Michael Jacksons "This is it" igår kväll i Lund!
   Det var tillsammans med min älskling och hans och min familj =) det var jättemysigt faktiskt!
Ang filmen så hade man nog förväntat sig att man skulle få se lite mer från hans unga år men det var bara den showen som han skulle gjort som man fick se lite "smygfilmningar" ifrån. Jag kan ju säga att de hade blivit en GRYM show om han hade kunnat göra den. Han är en enormt varm och kärleksfull person verkligen! 
 
RIP Michael Jackson!!




♥ Mitt pris har kommit!

 Heeej!

Idag kom mitt pris som jag vann från Praktfull för någon vecka sedan. Väldigt fina grejer verkligen! =) Taack Diana!
 




♥ Old days!


Här ser ni mig i min gamla karriär som Kock =) hihi

♥ Allt går i vinter!

 Hej alla sötisar!

Här kommer bilder på något spännande som jag hittade i affären idag =) Risifrutti Vinterinspirerat!



♥ Praktik

Godkväll alla läsare!

Idag har jag börjat min praktik på ett dagis i Lund!
 Så jag är iväg på dagarna som vilket annat jobb som helst så om de kommer komma sena inlägg så är det därför, jag kommer inte ha någon tillgång till dator under min arbetsperiod så de får bli på kvällar och helger! Detta kommer vara under 5 veckor!

♥ Shopping IGEN!

Igår när jag inhandlade min fantastiska kamera (som ni kan se att jag inte tagit dessa bilder med!) så köpte jag även ett par jättemysiga typ pyjamasbyxor!
   Och sen såg jag inne på Systembolaget att Årets Glögg hade kommit! Det stod en del pallar där men dom kommer ju försvinna som smör i solsken inom en snar framtid!






♥ Bildresultatet

 Bloggen!

Här kommer min första test med min nya kamera! Riiiktigt bra bilder tar den =) Denna bilden är tagen inne på mitt rum nu på kvällen med mörk belysning och ändå blev de så otroligt skarpt! Väldigt bra!




♥ Systemkamera

 Heej bloggen!

Nu var man ägare av denna underbaringen =) jätteskojigt!! Kommer ta en massa niceiga bilder till bloggen med den och med de superbra objektivet som jag har!! =)
Grattis!
(Observation för vissa förändringar på min dock, de gula märket till höger är rött på min exempelvis + säkert en massa annat)




♥ Snygga träningsväskan

  Var precis inne på Fokis.se och såg att hon hade lagt upp denna träningsväskan, den var faktiskt väldigt snygg för att vara just en träningsväska. Rosetten är väldigt charmig =)





Källa

♥ Shoppingrunda

Tjaa!

Här kommer lite bilder på mitt handlande!


2st casual långarmade tröjor =) skönt att ha nu när de är så kallt!


En plåtburk som jag kan ha mitt sy i =) hi


Och till slut ett Marabou VINTER!! =)

♥ Back in bloggen

 Hej mina sötisar!

Hemskt ledsen för den väldigt kassa uppdateringen men jag har liksom inte pallat, har inte känts som jag har haft några läsare så jag ville inte uppdatera =)

Idag har jag varit och shoppat lite :) tänkte ta lite bilder på vad jag har handlat och lägga upp!!