♥ Reeekord!

Just nu har det varit inne 12stycken på bloggen idag =) riktigt kul!! Fortsätt så =) heheh, snart är vi kanske uppe på 90.000. Har precis sett de nya avsnittet av "Oskyldigt dömd" med Persbrandt, riiiktigt nice att de börjat igen!
   Är hos A. just nu och ska sova här i natt, och han ska till skolan imorron så jag åker hem på morgonen och ska kolla lite Days och sen ska jag nog kolla över pluggningen och se vad jag behöver göra.
Hade varit nice om min mobil hade börjat gälla med de nya kortet imorron med =) riktigt irriterade att inte kunna använda den som vanligt!
   Köpte en jacka inne i stan idag med btw =) vet ej om jag ska behålla den ännu!

♥ Rooock No. 1


♥ Staaan with the GANG!

Efter skolan åkte vi in till stan några från klassen och åt på McDonalds =) heheh Sara hade kuponger! Jens var ju bara tvungen att ta en lila balong hihi och sen sätta den i Mazdaks bil ofc =) smart Jens!! NOT!! hahah helt galna!



♥ Ny bild =)

Heellooo!
Nu har jag en ny bild i min header =) vad gillar ni den? Blev de inte mycket snyggare än den andra?

♥ Crazy




♥ Pizza lunch och smoothie!

Heeej igen alla!
Nu är jag hemma efter en modevisning i Södervidinge, det var väldigt inspirerande och kul =) få se höstens kollektion.
   Var inne på Coop i Kävlinge och handlade en smoothie också, den var ju verkligen inte så fantastisk som man hade trott, inte till de priset heller! Bilden till vänster är från lunchen när vi gjorde god pizza!! GOD!!



♥ Outfit + shopping

Heeej!
Här kommer en snabb update med dagens outfit och vad jag handlade igår =) jag vet att de är extremt dåliga bilder men så länge ingen kommer med bra tips på hur jag kan ta bra bilder så får det bli dessa blixt bilder! sorry!!



♥ Monday

Heej =)
Jag är hemma äntligen, har precis varit hos Becka och kollat läget i den nya lägenheten! Vi bar in en massa prylar och lite gick dessvärre i kras =( nooo!
   Efter skolan åkte jag med Sara in till stan och shoppade lite =) wehooo! Massa fint och nytt! Kommer kanske bilder imorron, får se om jag vill dela med mig hahah! Usch börjar låta som en viss annan bloggare tycker jag!! Inte bra, eller är det de? :P I don't know!

Ska snart äta middag och sen ska vi se tv, tänkte se Hollywoodfruar med kl 21 tänkte jag =)
Men ni får ha de bäst!
Pussinuss lovers! ♥

♥ Rings

Vad säger ni om alla mina ringar i kombination, blev de någon vidare snyggt? Mest orolig över den vänstra handen, ska man blanda förlovningsring med vanlig verkligen?
   Gillar ringarna jättemycket annars =)



♥ Boktips No. 3

Här kommer ett nytt boktips!
Jag håller på att läsa denna nu =) bara bilden på ungen på framsidan och titeln gör ju att man bara måste läsa den och se vad som händer! Har inte kommit allt för långt i den än, men har en kompis som har läst den och hon säger att den är bra =) så de är väl bara att ge den lite tid!



♥ Älskliiing

Sorry för den dåliga updaten, igår var de lite strul så de fanns inget läge att starta datorn och blogga, jag pallade helt enkelt inte. Kollade på tv typ hela kvällen!
   A. kom hit idag och vi var tillsammans =) det var mysigt! Har missat dig en massa! Han var lite eftermiddagskreativ och gjorde denna fantastiska snurran av sitt halsband =) nice!



♥ Some update

Heej =)
Idag har jag ju varit med min polare Becka på IKEA för att handla lite till hennes lägenhet =) hon flyttar på Måndag redan, wehoo! =) Grattis gumman!! Vi körde även in på Entré för att äta lite sen lunch, bilden är tagen från en av toaletterna där, hehe nazty I know!
   Vi åt något som de på skylten kallade för Ceasarsallad, men de kan jag lova att det inte var, så ja inte fler gånger om man säger så!! Uhh!
   Ikväll blir det hemma kväll for some reason, behöver inte berätta allt för er, right? Hoppas ni ALLA får en trevlig kväll!

Pussinuss lovers! ♥



♥ Vad tycker ni?

Vad säger ni om dessa Overknee stövlar, eller snarare hela konceptet att de ska vara över knäna? Jag vet inte men jag har lite svårt för de, tycker inte alls att de sitter snyggt! Såg någon som gick av bussen nu i veckan som hade sådana, hon såg ju helt tjock ut, och de var hon egentligen inte, men eftersom stövlarna inte kan sitta så tajt just runt knät så blev de bara hur fult som helst =( mee don't like!!
   Just detta paret var visserligen väldigt tjusig modell, om de hade varit under knät så hade de varit sjukt snygga =)



♥ Finally

Heeej alla bloggisar! =)

Äntligen har jag kunnat komma in på min blogg och se vad som händer på den, har inte kunnat de typ sen i förregår =(
   Jag mår mycket bättre idag =) imorron ska jag till IKEA med en polare och shoppa loss, wehoo ska bli kul!


♥ Malve gästbloggar

Heeej!
Jag är fortfarande otroooligt förkyld men nog på bättringsvägen iaf =) Minns ni Malve som gästbloggade typ förra veckan, igår fick han för sig att göra chokladbollar innan Idol började, här har ni resultatet! =) ser dom inte goda ut? heheh



♥ Not good

Jag mår ingen vidare alls just nu =( så jag tänker inte sitta vid datorn en massa och nörda mig. Kommer även vara hemma imorron från skolan så om ni undrar varför jag inte uppdaterar på länge så är det för att jag är sjuk....synd om mig!! =)

Ha de bra iaf!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Me for today

Godmogon!
Idag är det värre med förkylningen, halsen vill inte ge med sig heller =( tänk om jag har fått svininfluensan :O hur vet man de egentligen? Åhh inte bra!
   Jag vet att detta är en gammal blir men so what? jag har iaf detta på mig idag!
Ska till skolan idag igen =( kass! Föreläsning idag också.

Ha de bra idag!
Pussinuss lovers! ♥



♥ Sjuk like hell

Nu har jag gått och blivit sjuk också, hade visserligen ont i halsen redan igår men de är lite mer på riktigt nu! Inte såå kul, har liksom inte tid att stanna hemma från skolan heller, så får gå hur sjuk jag än är heheh =) Har gjort en massa läxa och kollat på Days sedan jag kom hem! Nu har jag inte så mycket mer att göra, väntar på att mamma ska komma hem!
   Ikväll är det Tinas Cookalong som gäller med Carolina Gynning så de kan man ju inte missa =) så får jag se Färjan senare! Man kan ju inte missa Håkan =) right?!



♥ Dagens outfit från skolan

Heej och godmorgon!
Idag har jag inte hunnit blogga hemma på morgonen så jag la bara in bilden så gör jag updaten från skolan istället =). Vi börjar föreläsning nu kl 09.00 till halv 12. Blää!



♥ Wannabe på hög nivå

Detta är ju bara riktigt kass, var inne på Tv3s hemsida nu för att se hur det såg ut på "Ensam mamma söker" :P hehe så har dom tagit dessa bilderna på dom tre mammorna, det är ju bara såå taget från Desperate Housewievs andra säsong. Riktigt kass Tv3!!






♥ Världens sötaste


Det finns bara ingen sötare hund än denna =) det är han som är med i Alvedonreklamen när det regnar så, den lilla hunden står under honom och tar skydd från regnet! =) Nosen är bara föööör söt! Love it!
   Jag ska snart se på "Ensam mamma söker" på 3an kl 20.00!

♥ Update

Heej alla bloggläsare!
Det var någon dag sedan jag uppdaterade, förlåt! Det har ju varit myspys helgen med älskling så jag tänkte bloggen kan nog vänta tills det bli söndag, right?
   Här ser vi att världen tog farväl av våran underbara Patrick! Han kommer vara saknad av många runt om kring i världen, det är goodie att man kan ta fram Dirty Dancing och se på den ibland så man kan minnas hur fantastisk han var!



♥ Patrick Swayze

Nu har vi tagit farväl av Patrick Swayze på riktigt, Svt1 visade Dirty Dancing ikväll som ett sorts minne till honom =) det var fint gjort tyckte jag. Ofc så såg jag och A. den =) den är alltid lika bra, blev dock rätt trött på slutet, så de ska bli skönt att få sova med älskling nu heeela natten!!
  Godnatt ni som inte redan sover! Vi hörs någongång under dagen imorron! Ska med A. till Nova och handla lite för mina presentkort + att jag ska fönster shoppa lite miniPC, har kanske sagt de innan men jag funderar på att inhandla en sådan =)

Pussinuss lovers! ♥



♥ Dagens outfit och closeup

Heeeej!
Här kommer en liten sen bild på min outfit for today =) även en closeup om man ville se mitt face!
   Jag är hemma hos A. nu och ska sleeping over här =) wehooO!



♥ These days are over!

Heheh nu har jag äntligen sett klart alla avsnitten jag missade när vi inte hade videp =) helt fantastiskt att de inte tog längre tid ändå! Så nu är det bara dagens jag har kvar som mormor har spelat in, så ser väl det på söndag.
   Jag mår ungefär som jag gjorde igår, inte helt ok. Men de var ju som hon sa att man brukade må dagen efter. Så de ska väl inte vara någon fara. Men känner liksom inte att man orkar någonting riktigt =(. Jag är på väg in i duschen nu =) ska till min älskling sen äntligen! =)

Ha en bra dag så hörs vi när vi hörs!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Bedtime storys

Nu tänkte jag säga godnatt för idag =) är helt såsig efter sprutan känner jag, fick höra att jag skulle bli värre imorron, inte bra =(
   Men iaf Godnatt från mig och sov så gott!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Sjukan

Ni som läste tidigare inlägg vet att jag har varit och tagit vaccin mot Tuberkulos, det gick bra =) kan ju inte säga att man var helt oberörd men de var helt ok! Läkaren sa att de var många som hade sagt att de var samma känsla som när man blev stucken av ett bi men ja de har jag ju inte blivit heheh! =)
   Jag har plöjt igenom en hel del Days måste jag säga =) snart slut! Men de har varit kul att få se dom igen! =)



♥ Days maraton!

Heeej!
Jag har inte kunnat ha tid att uppdatera innan, tyvärr =) uppskattar jättemycket att de var så många som läste bloggen igår =) som jag tidigare sagt får ni gärna lämna spår i kommentarer så jag vet vilka sötisar det är som läser min blogg =) det är faktiskt vissa som redan gör de! Taack =)
   Som ni nog vet har jag inte haft någon video på länge, typ mer än 2 veckor, ahh kris! Men igår kom den äntligen =) wehooo! Så Ulla har spelat in en massa Days till mig alla dessa dagar, så nu har jag Maraton och kollar på alla avsnitten =)

Jag ska snart iväg och ta vaccin mot Tuberkolos med några andra från klassen =) inte sååå kul!
   Men vi hörs senare!

Pussinuss lovers! ♥



♥ Maaten

Nu kommer den efterlängtade bilden på maten vi hade igår, dessvärre glömde jag såklart att ta bilden när de låg på tallriken =( hade lagt fram kameran för det samma, men ja. Tycker detta blev helt ok bild =) kan säga att de var väldigt gott men också vääääldigt starkt =)



♥ Mooot kycklingen!

Nu var jag på väg till köket för att steka lite kyckling till ikväll =) men kom på att jag nog var tvungen att ta bild på mig lite närmare, nu när ni fick en så kass update imorse =) man ser vilken tröja jag har på mig här och sen hade jag ett par svarta jeans med =) eller hur? hahah =)
   Hörs senare efter kycklingen =) kommer bild på hela rätten sen när vi ska äta den, det verkar vara ett vinnande koncept de här med matbilder =) goodie!



♥ Hello Kitty strumpa på prov!

Vad säger ni om denna söta Hello Kitty strumpa? Har fått ha den på prov ifall jag vill ha den =) ska testa den över helgen och se hur de är!
   Har ni någon strumpa till mobilen för att skydda den eller de får bli som det vill?



♥ Blommorna!

Här kommer bild på dom fiiina blommorna jag fick på festen i helgen =) Taack så mycket!




♥ Skooolan

Heeej!
Nu är jag hemma äntligen efter en lååång bussresa men jag hade turen att få äta lite lunch iaf =) På bilden är de crazy Jens som leker med sitt "gräs" hahaha Goo Jens!



♥ Dagens outfit

Heej och godmorgon!
Här kommer återigen en otroligt kass bild på dagens outfit, de blir helt enkelt ingen bra bild när man tar den i spegeln med blixt =) hahah...jag är på väg till bussen nu och ska till skolan och göra denna hemska redovisningen, undrar verkligen hur det kommer gå. Jag berättar alla detaljer sen!

Ha de bäst idag!

Pussinuss lovers! ♥



♥ Gästbloggare!

Hej alla kära bloggläsare! Detta är Martin som sticker in med dagens middagstips!
   Citronstekt kycklingfilé med fullkornspasta och en gnutta Rhode island dressing. Glöm inte att jobba mycket med kryddorna på kycklingen, mitt tips är vitpeppar och någon form av chilikrydda. Bon appetit / Malve


♥ Paket! =)

Heeej alla söta bloggläsare!
Idag kom mitt brev med posten som jag har väntat sååå på =) och vad kunde de innehålla om inte Sims spelet som jag beställde i söndags! =) Ska snart testa det hade jag tänkt. Btw så har jag sytt på ögonen på min strumpa så nu är vi fit for fight imorron på samlingen =) NOT!


'

♥ Idiotiskt

Jag tänkte jag skulle sytt klart den men jag hittar inget garn, bara tunn sytråd och de gick inte såå bra =) så ska höra om mormor hr till imorron! Men iaf detta ska bli min handdocka till på Onsdag när jag ska redovisa om honom, det är så idiotiskt så de är inte sant. Fast ja de är klart det är ju bra träning inför de riktiga barnen men det skulle varit barn nu med så hade det varit mer på riktigt och inte känts så på hittat, nu ska vi liksom redovisa denna samlingen för de andra i klassen och läraren och de känns ju inte allt för roligt :P hehe men de ska nog gå bra =) några förslag på vad han ska heta btw?



♥ Böckerna

Nu har jag kommit hem från mormor, affären och Bibblan, det blev dessa tre fantastiska böckerna jag lånade. Ska bli himla kul att läsa dom verklige =)



♥ Plugg och återigen plugg =(

Jag har suttit och pluggat en massa sedan jag kom hem från skolan, inte jättekul om man säger så. Jag är dessvärre inte färdig än heller =( ska iväg på Biblioteket snart med mamma och låna lite barnböcker som jag måste läsa till olika uppgifter, haha jättekul att läsa de igen. =)

Jag får skriva mer senare när jag har bättre tid och inte en massa uppgifter som snurrar runder i huvudet.

Ha de bäst sålänge =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Födelsefirande done

Heej!
Nu har jag äntligen fått lite tid att sitta och göra ett inlägg här på bloggen =) det har varit så mycket med festen vi hade igår så de har inte hunnits. Bilden är tagen från igår =) det var jättekul och mysigt! Fick en massa fina presenter också!
   Jag har beställt The Sims 3 från Siba idag med, hoppas bara att de är roligt nu när man har valt att betala för de =) heheh!



♥ Cocoo

Här kommer en bild på de underbara armbandet jag fick hem idag från Cocoo. Riktigt snyggt, visst? Jag kan passa på att verkligen rekommendera Cocoo, riktigt bra =) snabb leverans och väldigt trevligt bemötande, det ligger små lappar med när man får grjerna med personliga hälsningar =) mycket uppskattat! =)
   Sen kommer det en inte allt för bra bild på mina nya naglar =) men hoppas ni kan se något så när hur dem ser ut! De är faktiskt mycket snyggare i verkligheten. Det är mina egna naglar som jag sen bara har fått lackade med fransk manikyr =)




♥ Fort. Grattis!

Heeej!
Jag har varit i skolan hela dagen idag och efter skolan fick jag gjort vid mina naglar =) kommer bild senare på dem! Här kommer lite extra bilder från igår =)

 
En bild på tårtan, jättegod var den! Jag var uppe redan halv 8 och gjorde den =)



Här finns en bild på mitt presentbord =) inte såå mycket grejer men jag fick mest pengar så jag kan köpa det jag vill istället =)
 

Denna underbara buketten med rosor fick jag av min älskling =)


♥ Grattis

Heeej!
Jag gör en liten update nu innan gästerna kommer =) jag har tagit bild på mina kläder idag och på det dukade bordet! Det kommer bild på presentbordet senare med när de är klart =)
   Ni får ha en bra dag för det tänker jag ha ;)



♥ Måndag

Nu har jag inte uppdaterat på länge igen, men de har inte hunnits riktigt. Idag har jag gått i skolan heeela dagen och inte haft tid till de. Sen nu på kvällen så har jag varit med mamma och gjort en massa ärenden inne i Lund + att jag har soooolat =) wehoo!
   Jag fyller ju nämligen 20ÅR imorron =)

Jag vet inte när jag kommer kunna uppdatera imorron men förmodligen kommer det komma både inlägg och bilder isåfall på Onsdag!

Ha de bäst nu så ska jag ha en bra födelsedag imorron, right?

Pussinuss lovers!

♥ Food

Hellu!
Nu har vi precis sett klart på fotbollsmatchen mellan Sverige och Ungern =) Sverige vann då med 2-1 goddie goodie!! Bra gjort Zlatan! =)
   Maten på bilden är vad vi åt ikväll till kvällsmat =) det var jättegott!! Tror inte att jag ska blogga mer ikväll efter detta så ni får ha en underbar lördagskväll allihopa! =)

Pussinuss lovers! ♥



♥ Fortsättning på festbaket

Heeej!
NU gör jag en update på vad som har tillkommit i festbaket =) det är 2 sorters mini pajer till vänster och Ostbollar med oliver i till höger! Detta gjordes igår hela dagen, eller ja det fanns ju vissa pauser emellan såklart! =) det är jättegoda saker!


♥ Maaat

Här kommer en liten bild på våran kundvagn och allt vi handlade, detta var nog bara en liten del av allt som måste inhandlas =) sen hittade jag denna fantastiskt roliga hamburgaren i tyg som låter, heheh det är en hundleksak, har aldrig sett en sån innan men den verkar rolig =) ska helt klart ha en sån till min hund!




♥ Regn och Regn

Sorry för min sena update idag men jag har typ inte varit hemma på hela dagen. Vi skulle ses med min grupp i skolan henne hos en av tjejerna i Lomma kl 9 imorse och vi jobbade till 2 och sen åkte jag till Lödde med Ulla och hämtade bord och solade =) sen kom mamma hem och då skulle vi och handla och shoppa kläder till henne till festen och har då precis kommit hem och ätit! Vi åt detta som finns på bilden, de var väldigt gott men de ser ju fruktansvärt tradigt ut på bilden, men det var pasta med ädelostsås! =)

Sen den andra bilden visar hur mycket det regnade när jag körde hem från Lomma, det syns kanske inte så bra på bilden men regna gjorde det iaf!


♥ Update

NU kommer det en gigantiskt update från mig =) jag har inte varit hemma sedan bullarna kom till, här finns resultatet, riktigt fina blev dom och lukar gott gör dom också!
   Jag la in en bild på en halv outfit med från imorse och den nya plattången =) Sen träffade jag Rebecka i stan och vi åt den goda mackan som finns på bilden nedan! Vi snackade och sånt trevligt, sen körde jag hem och det bar iväg till Annika =) tog bild på deras hund som jag lärde en massa saker, eller ja hon kunde det ju redan men jag testade henne lite, det verkade kärva lite med ligg för hon ville bara snurra runt när hon satt. Men efter ett tag fick jag till de =). Sen fick jag åka med Anders i traktorn, hahah de var kul faktiskt, har inte gjort de innan =)
   Sist men inte minst tog jag en liten bild på syet vi höll på med! Mina tabletter som jag håller på med, mammas kudde och Annikas väska kom med på en liten hörna också!



♥ Väskköp

Var inne i stan också efter skolan och inhandlade denna väskan =) jag tror att jag köpte en vit för länge sedan men den lämnade jag tillbaka igen hehe! =) Tyckte den var lite charmig! Ska ha den ikväll, så de blir lite som en pemiär, så får vi se om den går att använda!


Pussinuss lovers! ♥

♥ Bakdag

Goddag allihopa!
Har precis bakat en massa bullar, de blev nog 51stycken tror jag =) det är till festen! Dom är rätt roliga att göra faktiskt, dom blir bra med så då är det ännu roligare att göra dom!

Jag har lovade ju att jag skulle berätta hur de gick med plattången =) det gick alla tiders med den, riktigt bra är den, så helt klart värt sitt pris! Rekommenderar den starkt! =) Passa gärna på att köpa den nu när den är till lite REA! Det gjorde ju jag =) wehoooo!
   Ska snart in till Stan och träffa Rebecka så ska vi fika och snacka lite skit hehe =)



♥ Back home

Heeej!
Nu är jag hemma från Solariet, eller ja de har jag varit ett tag visserligen =) A. kom med bussen när jag kom hem så han är med mig nu! Jag fick min plattång idag också, har dock inte testat den ännu men tänkte jag skulle testa den imorron så får skriva hur den är då!


♥ Jag ska iväg och SOOOLA!

Wehoo nu ska jag äntligen iväg och sola igen =) ska bli så skönt att få bli lite brun igen tycker jag...ska ta det lite lugnt nu första gångerna så jag inte bränner mig som en galning som jag gjorde sist =( noot så funny! Det verkad som att det var nya rör då sist med så de bara ångade in en massa mindre bra saker i mig och jag blev helt förstörd. Så nu ska jag nog bara ligga i 7minuter och se om jag klarar de utan att det sticker. Hoppas det! =)
 
Sen hoppas jag på att få träffa älskling idag med =) han börjar skolan today!

Pussinuss lovers! ♥