♥ Så jävla ball


Hahah denna är bara sååå bra!! (sorry för den extremt dåliga kvalitén)

♥ Bobby


Här kommer det riktiga klippet från Bobbys hårpodukter som jag letade efter när jag gjorde det tidigare inlägget!

♥ Back home

Godkväll bloggisar!

Äntligen hemma igen i mitt lilla kryp in efter en lååång eftermiddag och kväll. Äter just nu en liten kvällsflinga innan jag kommer bege mig mot sängen och sova.
   Imorron hade jag tänkt träna mig lite, åt nämligen en bit av dom där cupcakesen som jag bakade tidigare idag =) dom var väldigt goda! Kommer verkligen göra en repris på de någongång i framtiden.

Godnatt!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Resultatet!



Blev dom inte jättefina!! ♥

♥ Tisdag

Tjaaa bloggen!

Jag har precis tagit ut mina cupcakes från ugnen så dom står och ska svalna, så jag sedan kan ta på frostingen och göra dom vackra som bara jag kan =) Hi!

Sitter också och väntar på att posten ska komma, helt ivrig om klockan är med =) hade varit jättekul, sen väntar jag ju på min vinst från Diana också!

♥ Desperate

Heej bloggen!

Nu om bara några minuter ska jag in till tvn och se på veckans avsnitt av Desperate Housewievs, dom är bara bäst!!

Imorron hade jag tänkt baka lite Cupcakes, så visar bild på dom senare!
 


Ha de bäst så hörs vi igen imorron!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Vattenfall av badrums tillbehör!

Kan konsten bli konstigare än såhär!


I Kina har man gjort upp en vägg som är 100 meter lång och 5 meter hög, man har klätt väggen med olika toalett tillbehör som ex. toaletter och handfat.
   Man har användt över 10.000 olika föremål. Man kallar denna fantastiska greja för ett vattenfall för när vattnet startade så tyckte dom att det såg ut som "toilet waterfall". Man byggde detta fantastiska konstverk till en keramikmässa för porslinsprodukter.

Väldigt kreaktivt och spännande!



Källa


♥ Pink Oversized

Heeej!

Här är den underbart fina klockan som jag har beställt från Pinkordead, jag hoppas att den kommer nu i veckan =) läängtar så efter att få testa den. Är den inte charmig? Hi





♥ Tisdag full med plugg!

Godmorgon bloggen!

Idag kommer jag nog inte uppdatera så mycket förräns ikväll, tyvärr. Jag har en massa läxa som måste göras. Så kommer förmodligen att sitta hela dagen med de. Inte kul alls.
   Det är en massa kommunikations uppgifter, ja boken har jag ju lagt upp i ett tidigare inlägg så ni kan se den där =)

Ni får ha en bra tisdag så hörs vi sen!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Tinas Cookalong


Jag ska se på Tinas Cookalong nu 20.00 på 4an, rätt roligt program faktiskt!

♥ Bildtjuvar

Hello!

Har läst på ett antal bloggar bla. Dianas att det är väldigt populärt med bild - och identitetstjuvar inom bloggvärlden. Jag fattar inte vad de får ut av att ta en annan människas identitet och starta en blogg i den andres namn. Hade det inte varit roligare att ha en egen blogg istället för att skriva som någon annan:O?
   Hoppas att man inte råkar ut för det, de verkar hemskt!!

♥ Back home

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen från träningen, det gick jättebra. Riktigt roligt var det iaf så kommer verkligen att besöka dom igen!

Vad hittar mina söta läsare på i detta höstvädret annars?


♥ Träningsklädd



Nu får bloggen se min fantastiskt fina tränings outfit =) Hi

♥ Måndag morgon!

Godmorgon bloggen!

Idag är det dags för den stora tränings dagen för mig =) hi ska bli väldigt kul och se hur det fungerar och om det är något för mig. Hade varit skönt att få lite kondis och lite träning så man inte säckar ihop totalt!
   Jag har tyvärr inte tid att skriva så mycket just nu, har lite att göra innan jag ska iväg

Men vi hörs när jag kommer hem så ska jag berätta hur det gick =) önska mig lycka till!!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Natti



Nu ska jag ta och sova lite, det är ju den stooora tränings debuten imorron! Ska bli väldigt kul faktiskt =)
   Ni får sova så gott alla söta!

Jag har kommit fram till att ja har gjort jättemånga inlägg idag Hi =) Godnatt iaf!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Sitt skönt

Godkväll kära bloggen!

Var precis inne på söta Fokis blogg och såg att hon hade hittat dessa fräcka stolarna som har formen av en muffins eller coupcake, vi som gillar att baka dessa amerikanska underbaringarna tycker ju såklart att de är dö fräsigt med en stol som föreställer detsamma!!



Källa

♥ Lääääxa

Hello!

Här kommer en bild på mitt tradiga skolarbete som jag kommer tvingas sitta med under lovet, inte roligt. Men ja eftersom jag går en flexiblel utbildning så kan jag ju bestämma själv när jag ska göra de men eftersom det kommer en massa nytt hela tiden så kan det ju vara skönt att jobba undan lite på vägen så man inte har allt sen i sista stund.



Jag ska som sagt se Ensam mamma söker nu 20.00 på tv3. Kan rekommendera de, helt klart bättre än Bonde söker fru iaf.

Ha en bra kväll alla söta!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Love is everywere!



♥ Riverside



Tänk att det finns killar som verkligen gör så som BenAli, tyvärr finns det alldeles för många som gör så, tror ju att en del tjejer gör så också visserligen!

♥ Höstväder

Tjaa!

Nu har jag kommit hem efter att ha varit hos A. som ni nog vet om redan heheh =)
   Jag har kollat på "Kommisarien och Havet" med mamma som vi spelat in, ikväll är det ju Ensam mamma söker med, fortfarande världens ballaste program!

Det har verkligen varit ett riktigt höst väder idag; det regnar, blåser och e kallt det var till och med lite dimma + en massa löv som ligger på marken, det gör att det blir höstligt. Sen tycker jag att de har nog varit lite halv mörkt hela dagen med jättetrist!


♥ Nu kör vi på 7an

Nice som fan ju =) jag har äntligen fått Windows7 på SVENSKA på min dator. Har kört med en sån testversion som man kunde ladda ner gratis för att se om man gillade de, och det gjorde jag så nu har jag det riktiga och till och med på Svenska! Riktigt bra! =)
   Kan berätta för er intresserade att i Sticky Notes har blivit fästisar =) hahah




♥ Ny bloggdesign!

Hejhej bloggen!

Nu har jag ordnat med en ny bloggdesign igen =) vad tycks?

♥ JAG VANN!

Heellooo!

Wehooo!
Jag vann tävlingen på underbara Dianas blogg, taaack så jättemycket för vinsten =) det ska bli kul att kunna göra lite mys hemma nu när hösten kommer!!

Stort taack!!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Elvis vinet

Heeej bloggen!

Nu var man vaken och pigg igen efter gårdagens festande i Höör, detta jättegoda vinet av Elvis himself blev vi bjudna på =) riktigt gott var det, väldigt fylligt och runt i smaken. Något jag kan rekommendera mycket varmt!
  
Idag ska jag inte göra så mycket, när jag kommer hem ska jag nog försöka organisera lite bland mina uppgifter som jag måste göra nästa vecka och sen får jag börja peppa mig inför träningen imorron, ska blir ball faktiskt!



♥ Jojokorten har kommit till världen

Heej bloggen!

Nu har jag precis anlänt till A. efter en massa ärenden som var tvungna att bli uträttade, bland annat skulle jag fixa en massa såna här Jojo kort passade på att sno med mig lite pins (det var faktiskt gratis) goodie!! =)
   Nu bär det snart av mot Höör i ila steg =)

Ni får ha en bra lördags kväll, jag kommer inte uppdatera mer idag men vi hörs imorron ofc!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Nanna sig




This is it!

♥ Dagens outfit

Heeelooo!

Här kommer en efterlängtad Dagens outfit till er =) en stor och lite mindre, hade nog varit bra att ha någon som tar bilderna på mig så den hela bilden blir liiite närmare och inte så liten, det blir ju kass när man ska ta själv!



♥ Städa ÄR trist

Tudels!!

Har precis städat hela lägenheten och gjort det fint! Det är inget kul att städa tycker jag, det skulle man haft folk till ist. Eller hur?





♥ Sjukt snygg

Hej & Godmorgon bloggen!

A. min älskling kommer till mig idag =) wehooo! det var en hel massa tid sedan vi sågs sist nu tycker jag.
   Bilen som jag har lagt upp här, är en helt fantastiskt fin bil som är gjord i enbart härdat kristallglas, är den inte helt underbar? Den ända nackdelen med den är att den inte går att köra. Den är gjord efter en Lexus LF-A och visas just nu upp på Tokyo Motorshow. Priset för bilen är uppskattat till flera miljoner dollar.




Källa

♥ The End

Nu säger jag nog godnatt för idag, ska se på "Mammas pojkar" kl 20!



Pussinuss lovers! ♥



♥ Middagstips

Tjaa!

Här kommer kvällens middagstips =) jag vet det ser ut som att någon inte har mått så bra, men de är faktiskt gott!

Pasta med Tonfiksås
4portioner tagliatelle
1 burk tonfisk
2dl matlagningsgrädde
1dl mjölk
vitlök
3-4msk tomatpuré
2dl riven ost

Bryn tomatpurén med vitlöken i en gryta,
tillsätt gräddmjölken och häll i tonfisken.
Efter att den har blivit tillräckligt varm ta av från plattan och tillsätt den rivna osten.
KLART!





♥ Spa upplevelse

Nu är det bara 22dagar kvar tills jag och min älskling ska åka på Spa för att fira våra 3 fina år tillsammans! Lääängtar så efter att få rymma bort med honom en hel helg och bara få vara tillsammans! <3 Love you!




♥ Inflyttningsfesten 09

Hej alla snyggingar!

IKEA har ju som bekant flyttat lite på sig, från Bulltofta till Svågertorp =) det rycktas att det ska vara värsta placet med en lekavdelning på över 90 kvadratmeter :O inte illa för de små barnen att knata runt i!
   Men som sagt så är det inflyttningsfest mellan 21-24 Oktober så man skulle kanske ta och titta in där en sväng!





♥ Träning

Hello alla!

Nu ska jag börja träna precis som alla andra bloggare ska göra i dessa tider.
   Har min första tid på måndag efter lunch =) ska ha en genomgång och sen ska jag träna! Ska bli skönt att röra lite på sig och få tillbaka den figuren man en gång hade!



♥ Bobbys nya collection

Jag har sett reklam för Bobbys nya hårprodukter, men man undrar om det är så fantastiskt. I reklamen får man se när han gör vid en tjejs hår för att de är kass innan hon ska ut på Catwalken, så när man ser han göra de så ser det så lätt ut och vid närmare eftertanke så har han ju en massa år bakom sig som frisör klart att de ser lätt ut. Men om jag skulle gå och köpa alla dessa produkterna så för det första måste jag lägga ner en massa pengar på de + att jag inte är frisör så jag kommer ju inte kunna göra samma underbara resultat som han gjorde på henne. Synd att man inte har gått just den linjen och lärt sig till de, ibland hade de varit bra om man hade gått en undersköterse utbildning med =) hi!
   Lycka till med den nya collectionen iaf Boddy! (han är ju inte alls sminkad på denna bilden heller)



♥ Lediga dagen!

Idag har jag varit "ledig" är det imorron med och sen är det ju Novemberlov nästa vecka =) wehoo! Ska bli skönt och slippa åka till skolan en massa tycker jag. Man kan sova lite längre på morgonen och behöver inte heller lägga sig så tidigt på kvällarna!

Jag har pluggat lite under dagen fått in några uppgifter till, läraren har dock inte rättat något ännu. Man är ju lite nyfiken på hur det går =) visst.


♥ Svenska hollywoodfruar så ball!




♥ Lite bakakaka recept till er läsare!


♥ Seeegt

Är det bara jag eller är blogg.se fantastiskt segt idag, det tar forever att ladda upp bilder men även att göra ett vanligt inlägg. Det känns som att man har ringupp modem <3 hahah!

Nu ska jag sticka och se på härliga Persbrandt i "Oskyldigt Dömd" på 4an =) ha en bra kväll alla!

Pussinuss lovers! ♥


♥ Liiite utskälld



Här blir han utskälld av sin girlfriend!! ♥

♥ Fööörlåt

Heej bloggen!
Otroligt sen update idag, förlåt mig!! Det har varit en helt fantastiskt stressig dag efter skolan. Jag skulle till min praktikplats och besöka dom <3 och sen stack jag ner om stan en sväng och sen hem och sen har det varit full rulle hela dagen fram tills nu. Jag har kört en massa runder och lämnat av folk och hämtat folk osv + att ovanpå allt så kom det en kompis till mamma och hälsade på och hon gick inte förräns nu precis så nu håller vi på med maten =) helt hungrig!! Det blir Hälleflundra med kokt potatis och Citronsås som mamma gjort =) jättegott!

Kollaget som jag har gjort på mina bilder var bilder som jag tog imorse när det fortarande var mörkt ute, det var ju tänkt att dom skulle kommit upp liiiite tidigare idag men som sagt, mycket att göra men bättre sent än aldrig, right!?



♥ Update från skolan

Jag sitter och väntar på lektionen i skolan!
Det kommer mera update i eftermiddag!! =)

♥ ICA praktikanten

Det har tydligen kommt ut fler delar av ICA reklamen med den utvecklingstörda praktikanten. Denna delen är också konstig tycker jag, här tror Ulf att han är heeelt dum i huvudet och tar för givet att han inte kan och inte fattar någonting bara för att han är utvecklingstörd. Så behöver det verkligen inte vara, det verkar inte vara så i Jerrys fall heller, han verkar vara riktigt smart!! =)




♥ Sovställningar

Jag hittade denna bilden på blogg.se om olika sovställningar som folk kan ha. Som dom skrev i de inlägget så är det ju så himla skönt att ligga i sin killes famn som dom gör på bild 2 men varför ska de vara så obekvämt i längden, armarna somnar och man får ont i nacken. Man kan ju inte vara i en tryggare ställning än den =) men som sagt obekvämt i längden. Så vårat sovsätt är nog mer en blandning av 3an och typ 5an bara att A. inte får så mycket plats heheh jag tar all =) goodie.

Hur sover ni med eran partner?



♥ Skooolan + prov

Hello!
Nu har jag precis kommit ut från provet, ingen höjdare om man säger så! Första delen gick ju helt ok men andra vet jag inte, den var ju inte den lättaste. Vi fick ha med oss papper så man trodde att de skulle bli hur lätt som helst men de kan man ju säga att de inte var, riktigt kass!!
   Tänk så blir man inte godkänd då är de ju mindre bra, shiiiiiit!!

Nu väntar jag på att de ska komma ut fler från provet, men ja jag väntar ju inte hur länge som helst heller. Hade varit nice att komma hem med =)

Ikväll kommer det en av mammas vänninor och hälsar på henne =) det ska bli kul! =)

Ni får ha de så bra alla glada!

Pussinuss lovers! ♥

♥ A.


♥ ICA reklamen

Angående den nya ICA reklamen om den utvecklingsstörda killen, så blev jag riktigt arg första gången jag såg den och ansåg att de var kränkande mot utvecklingsstörda för om man kollar noga på Ulf och Co/ miner när de får reda på att de ska få en praktikant är det jätteglada men sen när de ser vilken sorts praktikant de är så blir de en heeelt annan min, vilket jag tycker är extremt fel!! Det är väl ingen skillnad på den utvecklingsstörda praktikanten och den "vanliga" dom ska ju ha samma rättigheter till att lära sig nya saker som vem som helst, för egentligen är dom precis som vem som helst!


♥ Shopping

Godkväll alla söta!
Jag har precis kommit hem från en liten shoppingrunda i Lund =) var på Nova. Hade egentligen en massa jag skulle handla men de var bara kass, så det blev bara dessa 3paren trosor =) tyckte dom var jättesöta.
   Det är ett par vanliga basic svarta med spets, ett par blåa spets med hel gump och ett par string med stooor rosett skit gulliga. Grattis till mig =) right!?
  
Snart börjar Tinas Cookalong på 4an med Pernilla Wahlgren tydligen, ingen höjdare kanske.




♥ Deltagande i tävling hos Diana

Heej!
Jag har precis angivit mitt deltagande i Dianas tävling =) man kan vinna ett jättemysigt höstkitt från Praktfull som innehåller; klistermärke, servetter, inbjudningskort och placeringskort (i samma mönster) och även ljusstakar som flyter i vatten! Låter det inte som ett fantastiskt kit?
   Jag är jättesugen på att vinna de, hade varit jättemysigt nu när höstmörkret börjar komma, man kan ha bjudningar med nära och kära med dessa fina inbjudnings- och placeringskort. =)

Jag vill passa på att tipsa alla mina läsare om att delta i tävlingen =) Lycka till!!




♥ Trista måndag

Heej bloggen!

Nu är det måndag igen, tiden går alldeles för fort these days tycker jag. Men idag har jag ju som sagt varit hemma från skolan =) wehoo ledig!! Men sen har jag ju provet imorron, så man ska nog inte ropa hej allt för mycket. Det känns som att jag har det något sånär under kontroll tycker jag. Hoppas att det går bra! Får uppdatera er imorron om de gick bra eller inte hehe. Jag har det på eftermiddagen =( boooring.

Jag har bakat en sockerkaka idag =) det är min mammas farmors recept, så de är med kaffekoppar i receptet, men den blir ortoooligt god och hög =) mums!

Jag ska få KÖRA bil idag =) wehoo de var jättelänge sedan sist ju.

♥ Middagstips i bildform

Här kommer tidigare inläggs middagstips på bild =) vet inte om de ser så gott ut på bilden som de var i verkligheten. Kommer nog inte riktigt till sin rätt där tycker jag, svårt att ta en bra bild med så kass kamera också :) hihih
  
Hoppas att ni alla söta läsare har en bra söndagskväll och myser riktigt mycket med varandra! Det är ju "Ensam mamma söker" kväll idag med!! Wehoo! Helt klart världens bästa program hahah



♥ Middagstips

Här kommer ett litet middagstips ♥
Tänkte att vi skulle ha detta ikväll! Otroooligt gott! 



♥ Tvättstund

Såhär är det när man som litet BARN ska sköta ett heeelt STORT hushåll alldeles själv :) näe men de är faktiskt inte så jobbigt som man trodde att de skulle vara, bara man får undan grejerna efter hand som dom kommer så är det ju ingen fara alls, men om man skulle stapla allt på varandra så tillsist kommer det ju vara jättemycket att göra och då kan jag förstå att de är liiiite jobbigt.
   Så sammanfattningsvis så är jag faktiskt inte orolig alls den dagen jag ska flytta och ha hand om mitt hem, det kommer gå som en dans :) absolut!

Som ni ser på bilderna så har jag haft tvätt idag, hade det igår med men då blev de ingen bild :(
   Först är det vanlig tvättmaskin och sen är det torktumlare och sen hänger de uppe :) Hi!





♥ BlogAwards 2009 winner!

Här har vi två av vinnarna i BlogAwards 2009 som gick av stapelen på Café Opera igår kväll =) Foki vann priset i "Årets nykomling" "Årets blogg" & "Årets mest orginella" GRATTIS till henne, jag följer hennes blogg dagligen nämligen så är jätteglad för hennes skull, hon förtjänade verkligen varje pris hon fick!!



Sen fick Kissie priset i "Kaxigast i bloggvärlden" vet inte om de är något att se fram emot egentligen men eftersom det är lite de hennes blogg går ut på så absolut, hon gör ju verkligen ett jättebra jobb med de =) så GRATTIS till dig med!!


♥ Big test

Helllooo!
Det var alldeles för längesedan jag skrev här nu, inte bra =( förlåt mig! Men de har varit en massa här hemma nu sedan mamma kom hem, måste hjälpa henne lite + att jag har prov på tisdag så jag pluggar en massa till de, det handlar om dessa 4 fantastiskt charmiga herrarna, haha de är lite om olika utvecklingsteorier som dom har hittat på och nu måste vi lära oss dom, och tro inte att dom tyckte likadant heller utan det är ju en massa olika teorier som man ska kunna och som sen ska passa ihop med rätt gubbe. Inte lätt!!

Lovar att jag ska bättra mig på att uppdatera och sånt =) hi ni får ju inte tröttna på mig! Hi

Ha en bra söndag, de ska jag ha!! =)

Pussinuss lovers! ♥



♥ Kommunicera mera!

Idag har jag varit i skolan som lite omväxling, brukar ju vara "lediga" torsdag och fredag annars. Men idag har jag och en annan tjej i klassen börjat ny kurs =) vi fick läsa den med den andra klassen som läser denna som sin sista kurs innan de slutar hela programmet! Riktigt nice måste de vara för dom.
Vi har ju som sagt en liten bit kvar. Det är typ precis ett år från nu räknade jag ut innan idag.
   Men som sagt den nya kursen; den heter så mycket som Kommunikation och den verkar väldigt spännande. Det som var bra med den andra klassen var att de var inte alls lika många som vi är, dom var typ max 7stycken och vi är nästan 20st + att vi har 5stycken killar, dom var bara tjejer. Vilker läraren sa var bättre i våran klass för det lättade upp det lite.
   Jag satt och tänkte på att om de bara var tjejer och inte heller så många så måste dom bli tajta på ett annat sätt än vad vi blir i min klass och tänk då om det inte fungerar dom sins emellan, så otroligt jobbigt de måste vara då? Nu tyckte jag visseligen att de verkade som att de kom väldigt bra överrens med varandra så de var ju bra =) Hi!
   Vi fick en fede Studiehandledning i denna kursen också precis som i alla andra. Det finns en massa uppgifter som ska göras och lite redovisningar. Nu får jag och tjejen jag läser med göra våra redovisningar med läraren istället för med den andra klassen av någon anledning, men jag tycker att de är rätt bra faktiskt, vi känner ju liksom inte dom och ställa sig och redovisa för dom då är ju kanske ingen höjdare direkt. Och sen har dom bara föreläsning en gång i veckan så de andra dagarna är vi "lediga" och kan vara hemma och plugga uppgifter. Vi ska göra de muntliga V. 50 verkade det som. Det är ju typ vid JUL!! Så summan av kardemumman är att de känns väldigt bra just nu, kan ta de lugnt och göra uppgifterna i mitt eget tempo utan att behöva fokusera på att jag måste åka till skolan en massa, kan lägga all tiden på de skriftliga! =) Super!
   Dessvärre har jag PROV nästa vecka, på tisdagen. Inte kul alls, men det ska nog gå bra de med =) hoppas vi!

Nu har jag skrivit ett väldigt långt inlägg, vilket var ett bra tag sedan! Hoppas ni inte blir trötta av att läsa de, isåfall är det ingen som tvingar er att göra de.

Godnatt alla som ska sova! =)

Pussinuss lovers! ♥

♥ Lediga

Ännu senare update idag, men det tar mycket tid att ta hand om allt i ett hem =) men tycker att A. och jag har klarat av de alldeles perfekt! Hi.
  Här är maten vi åt igår och de vi precis har ätit, jättegott!!

Ska se på Oskyldigt Dömd sen kl 21 på 4an =)



♥ Kissie in her old days!

Hej alla!
Sen update idag med, hittade denna bilden i morse när jag stod vid tågen och väntade...kom direkt att tänka på Kissie; det är ju precis så hon kommer se ut när hon blir gammal hahaha!! =)



♥ Michael Jackson

Änligen har jag kommit till att skriva här =) det har varit en massa på eftermiddagen och nu har precis jag och älskling gjort mat och ska snart kolla på tv!
   Tänkte lägga upp en bild på Michael Jacksons bio greja som ska komma, vet att de är kass bild tagen från SF men jag är ingen gud i photoshop så jag pallar inte göra om den. Take it or leave it!



♥ Planer inför julen 09

Hello!
Här kommer mina funderingar inför bakningen till jul =) kan hända att de kommer läggas till vissa saker och eventuellt tas bort något med! Men det kan bli kul, ska göra detta skojiga med min älskling om han vill <3
   Vad ska ni baka till jul?



♥ BlogAwards 2009

Nu är jag hemma igen från Söndasmiddagen, det är ett tag sedan dock men har pillat lite med datorn och sånt så blev inte tid förräns nu! 
   Nu kommer snart BlogAwards, men jag vet inte vilken tid eller kanal som det ska sändas och om det ens ska sändas i tv. Är det någon som vet detta så får ni gärna höra av er och berätta =)


Ikväll är det "Ensam mamma söker" igen, ska bli spännande i kvällens avsnitt för nu ska mammorna flytta hem till killarna!

Hoppas att ni har en fin söndag!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Andreas No. 2

Här kommer info om en annan Andreas, han ska vara lite duktig nu så han har gett ut någon slags bok om sig själv, kollade inte så noga i den igår på Akademibokhandeln men de verkar handla om honom iaf =) han har säkert också haft en enormt trasslig barndom som alla andra som skriver bok, de är ju typ därför dom skriver....verkar konstigt tycker jag. Jaja hans bok är säkert fantastisk den med!! Snygg bild med Andreas!!



♥ Stackars Anderas!

I dagens Körslag vilket jag btw inte tittar på så var det Anderas tur att lämna, jag tror att han har gjort vad han ska med Svenska folket tyvärr, jag säger inte att han är dålig på något sätt men inte riktigt inne just nu.
   Jag är hemskt ledsen Andreas, hade varit kul att se dig mer =)

 

♥ Shoppat ny datormus

Godkväll alla glada!
Jag körde in på Nova när jag åkte hem från A. idag =) gick in på Kjell & Company och köpte denna ljuvliga musen, den lyser när de är ström till den, riktigt nice att föra med. Helt genomskinlig liksom =)
   Jag har varit hemma ett tag nu, gjort lite skolarbete och kollat på Days nu precis. Imorron blir det Söndagsmiddag hos mormor och morfar =) det var länge sedan de var sånt på tapeten! Ska bli mysigt <3




♥ Nya mössan

Hej allihopa everybody!
Kolla in min nya mössa som jag fick av min älskling idag =) är den in jättefin!? Jag gillar den en massa iaf nu hoppas vi bara att de blir sjukt kallt så man kan ha den på sig!
   Ska vara här hos A. inatt och mysa en massa, visst? =)
Ha en bra fredagskväll alla!

Pussinuss lovers! ♥
 


♥ Mammas pojkar

IDag är det ju premiär för mammas pojkar, helt otroligt program =) men ändå roligt! Hahah



♥ Ny Dumle

Hej alla bloggisar!
Igår var jag ju som sagt inte hemma på typ hela dagen så det fanns inget tillfälle att blogga. När jag stod och väntade på Sara inne på 7Eleven på stationen igår morse så hittade jag denna nya Dumlen i en av hyllorna där, det är som maraboukaka fast med Dumle, de visste man inte fanns men de gör det tydligen :P hi!
   Idag är jag ledig iaf så ska plugga lite tänkte jag, ska också kolla på de två senaste avsnitten av Riverside! =)



♥ Seeg update idag!

Heelloo!
Idag kommer de inte bli så mycket update, ska iväg efter skolan och sen vara borta heela kvällen, ska till Malmö =) så de får bli mer imorron =)=) hoppas de är ok!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Shoooping ofc

Jag var och shoppade med mamma nu ikväll ju =) hihi köpte dessa skorna och boken, är det någon som har läst den och vet om den är bra? Läste ju såklart på baksidan innan jag köpte den och föll för den direkt =) hi!

Skorna är bara såå söta och sitter så fint =) hi
Ikväll är det ju Desperate Housewievs premiär btw =) Säsong 6!!  WehooO!



♥ Food

Hellooo!
Ikväll åt jag en tonfikssallad till middag =) det var ritkigt gott!! Det var på GraffitiCafé =)



♥ Ben&Jerry

Det är ett himla tjat om att dessa glassar är helt fantastiska och att jag bara måste smaka dom, jag vet inte vad som skulle vara så sepciellt med en jämfört med andra, mer än PRISET då!!



♥ Update från igår

Förlåt men detta är en update som skulle kommit igår när jag kom hem från City Gross men när jag satt och kollade på Svenska Hollywood fruar kom jag på att jag aldrig gjorde updaten när jag satt vid datorn :P heheh som de kan bli =) så nu kommer den! Detta är korven jag fick från Sams gatukök =) hi
   Bilden på flingorna är någon ny sort som jag inte har sett tidigare, vet inte riktigt vad den innebär men de verkar häftigt så man ska kanske testa dem senare =)



♥ Update från skolan =)

Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja =) kl 9. Ska och shoppa med mamma i kväll är det tänkt, ev med en liten Sara och göra vid hennes naglar i eftermiddag med =) hihi!
   Hoppas att ni alla har en bra dag i kylan!

Pussinuss lovers! ♥

♥ Mera nyttigheter <3




♥ Skönhetstips



Här kommer det lite tips på hur man kan hålla sig riktigt vacker! =)

Först är det ett tips på en liten inpackning som man kan göra ihåret om man har extremt torrt sådant.
Du blandar ihopa alla dessa ingredienserna ordentligt i en bunke, sedan tvättar du håret som vanligt och torkar det i handduk, sedan är det bara att kleta in gojan i håret =) ta om handduk eller badmössa och låt sitta i i ca. 25min.
OBS!! har du normalt hår så kan man kleta in heeela håret men om man har fet hårbotten ska man undvika att applicera inpackningen där utan bara ta den i topparna!
Efter att de suttit i sin tid ska man tvätta ur med varmt vatten och schampo!

• Avokado - 1/2
• Mogen banan  - 1/2
• Olivolja - 1 msk 
• Naturell yoghurt - 1 rågad tsk

♥ Måndag

Jag är hemma från skolan igen och har kollat på dagens avsnitt av Days =) håller på att scanna in ett papper i datorn men de är inte alltid den vill, tyvärr! Men får pilla lite med den hiihi. 
   Annars är det plugga plugga som gäller nu!! =(

♥ Back to school

Heej bloggen =)
Idag är det back to school igen, ingen vidare alls  tycker jag, ville ligga kvar längre i sängen. Har helt ont i min tuberkolosarm också =( bajs bajs!!
   Lägger upp en liten dagens outfit idag med, inget avancerat alls om jag får säga de själv.
Ha en bra dag!

Pussinuss lovers! ♥



♥ Whats for dinner tonight

Vissa kör solokvist andra inte  =) hahah

Nu har jag precis ätit middag =) spagetti med home made köttfärssås! Mmm



♥ Desktop

Heej alla söta!
Endast för att nörda lite så lägger jag upp en bild på mitt desktop =) hehe helt meningslöst men ändå!
Jag har inte gjort så mycket idag, lämnat in en uppgift till skolan visserligen =) sen har jag varit med A. eller ja han åkte ju hem idag efter helgen <3 missar dig redan!
   Ikväll är det Ensam mamma söker igen, WEHOO!! =)



♥ Nyheter i "gott-hyllan"

Var inne på Nova och City Gross på vägen hem från A. hittad dessa nyheter! Ballerina med pepparkakssmak, hörde om de i radion eller nått för någon dag sedan, hehe undrar hur den smakar. Men kanske liiiite tidigt med pepparkaka redan! Sen är det Geisha som ett hjärta där man stödjer bröstcancern om man köper den =) såå bra!



♥ Update från igår

Heej!
Igår kom vi hem alldeles för sent för att kunna hinna uppdatera innan vi skulle sova, så tänkte jag kunde göra en update med bilder och så från igår idag istället =)
   Vi åt en kycklingtacos lassagne =) riktigt gott! Sen är det bilden på våra popcorn från Bion! Vi såg ju som sagt "Surrogates" helt ok film!



♥ Dagens outfit

Godmorgon bloggen =)
Det är ett tag sedan jag gick upp men jag har kollat på Days och fixat en massa hemma så jag väntade med att uppdatera tills jag hade tagit lite bilder och sånt =)
   Min mobil fungerar med kortet nu äntligen =) nice nice!
Jag sticker till A. i eftermiddag =) sedan bio ikväll!



♥ Me for today


♥ Bio!

Hej Hej bloggen! =)
Tänkte bara berätta att imorron ska jag med min Älskling på bio =) wehooo! Ska bli otroligt mysigt att göra något tillsammans!
   Vi ska som ni kanske ser se "Surroagates" med Bruce Willis!! =) verkar spännande!
Ha en underbar fortsatt torsdags kväll, jag ska iväg och se på Idol snart! =)

Pussinuss lovers! ♥



♥ Loooove it

Häär kommer två bilder när jag har jackan på =) är den inte snygg? Gillar den super mycket verkligen!! =)



♥ Nya jackan

Köpte denna jackan igår när jag var inne i stan =) hehe jag har nog kommit på hur jag ska ta liiite bättre bilder med hjälp av självutlösaren och med hjälp av att jag inte står framför den när jag ställer in bilden för då var de inte så konstigt att de blev suddigt :P heheh =) så de kommer en bild med jackan snart!



♥ Strange buss hem

Godmorgon alla glada!
Jag är på hemmaplan igen nu, åkte med denna så kallade "vikariebussen" hem =) hehe den var helt skön att sitta i, som ni ser på bilden längst ner så fanns det FOTSTÖD något som är mycket uppskattat! Den var även varm och skön så man inte frös =) goodie!! ++ till Skånetrafiken som somväxling =)
   Idag ska jag som jag sa igår kolla på Days nu halv när dagens avsnitt är slut och sen måste jag kolla igenom skolan lite för att se om jag måste göra något idag.