♥ Grattis alla Mammor & Nilsen

Ojoj idag har de verkligen varit en sommardag gånger 500, riktigt fint väder har de varit hela dagen. De började med att vi satt ute och åt frukost i solen och sen solade vi en stund och efter de cyklade vi ner till havet och låg på filt i sooolen och tittade på vattnet =) de var helt klart mot bron och köpenhamn också så de var riktigt nice! Men de var sjukt mycket småkryp som flög runder på en och de var inte riktigt så nice. Jag hade mina gula shorts också och där satte dom ju sig mer än gärna på dom.

Det är ju Mors Dag också + att Nilsen fyller år så de har varit full rulle där. A. körde hem strax efter halv 1 och sen körde vi till dom.

Nu ikväll blev de lite sämre väder tycker jag, eller ja de regnar ju inte eller så men solen försvann och de blev lite svalare. Men de skulle tydligen bli ännu varmare imorron, kommer bli skönt! Vet ju inte hur de blir med jobb imorron heller men vilket fall som så kan man ju vara i solen eftersom barnen är ute. Kommer ha BSR hela dagen imorron också för Ulla är borta. Heheh

Pussinuss lovers! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback